Мая Манолова: Изборът на Пеевски беше грешка

  • 17 юни 2013 13:40

  • 27488
  • 28
Мая Манолова: Изборът на Пеевски беше грешка
©

Следващият избор за нов председател на ДАНС ще се случи с всички изисквания за публичен и прозрачен избор. Ще се проведат дебати. 

Това каза на брифинг в парламента зам.-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. На въпрос - станало ли е ясно кой е предложил Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на за председател на ДАНС, Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на заяви: „Не съм човекът, който може да даде отговор на този въпрос”.
На въпрос за това - може ли Пеевски да се върне като депутат в Народното събрание, Манолова заяви: „Случаят е описан в разпоредбите на Конституцията – член 68 и член 72. Не се наемам да ги тълкувам. Според мен като юрист, една грешка, каквато беше изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на, не може да бъде поправяна чрез друга грешка – чрез погазване на конституционните норми”. Манолова уточни, че една от възможностите за решаване на казуса е чрез сезиране на Конституционния съд. „В едно мое изказване тези дни се извиних на неправителствените организации – 20 на брой, за това, че на практика изборът на Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на се случи непрозрачно, без публичност и без дебат. Утре Правилникът на Народното събрание ще бъде обнародван в Държавен вестник”, допълни Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
27488 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар

2013.06.19 | 15:32

16
Майче, чао!
Пук

2013.06.19 | 15:32

17
И тая напълни памперса!

2013.06.19 | 15:32

15
А още един боклук проговори!!!До вчера друга песен пееше устатата развратница!!!КОЛКО СТЕ ПОДЛИ И МРЪСНИ КОМУНИСТИТЕ !!!като хванете кокала и няма пускане.Малко достойнство покажете и си отидете бе малоумници

2013.06.18 | 12:23

11
ТИ ако се ОЦЪКЛИШ още малко и други работи ще видиш ,но вече ще сме ви изритали от ПАРЛАМЕНТА !
КАКА

2013.06.18 | 12:23

10
ууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууууукачвай станишко на буса с двойното дъно и отивайте да бройте бюлетини
Deja vu...

2013.06.18 | 12:23

9
Благодаря Ви госпожо Манолова, вече съм спокоен, щом всичко ще бъде прозрачно относно избирането на шеф на ДАНС. А останалите държавни постове? Всички, до един, без изключение? Мисля, че забравихте защо ГЕРБ получиха властта преди четири години. Само да ви припомня, не беше защото хората ги харесваха, а защото всички Ви мразиха и по точно, тройната ви коалицийка, която явно Ви харесва, след като се опитвате да запеете старата песен на нов глас, с убеждението, че Ви избират златни рибки, с дългосрочна памет от две секунди. Успяхте да манипулирате изборите чрез лъжи и спекулации, нарушихте деня за размисъл, браво! Но сега е време да си ходите, защото не бяхте избрани правилно, хората бяха заблудени!

2013.06.18 | 12:23

8
Малко по малко излизат на яве истините за манипулациите на БСП в конбина с ДПС за изборите и завземане на властта за да си върнат изгубените позиции в държавата.За мен кукловода който дърпа конците е Доган.Добър ход беше направен с бюлетините и ТВ7 с участието на БАРЕКОВ.Този ход беше добре измислен като за бюлетините имаха подкрепа и от Цацаров за да пусне съобщение в дена на изборите че е наистина има иззети 10 палета с бюлетини и така потвърди казаното от Бареков.Видя се и какво се случи в парламента и по какъв начин си осигуриха кворум за да вземат властта и да направят правителство.Сега е наред превземането на всяка институция и държавата за да могат да си върнат загубените позиции които ГЕРБ и беше отнела.Ако е имало грешки направени от ГЕРБ и по скоро от Борисов това беше недоразумението Дянков и крадливия предател Найденов но във всяко стадо има и мърши.Друг проблем беше и грешката Цветанов да стане шеф на МВР защото сега е много лесно да се обстрелва и да се изкарва виновен за всичко.Не казвам че и ГЕРБ не са правили далавери но те са бели кахъри сравнени със злините причинени от БСП и ДПС.Та да се върнем на думата ГЕРБ колкото и зле да управляваха бяха започнали борба с фирмите на БСП и ДПС затова и беше този рев по всички медии.Най много ги заболя за Белене и защото искаха всичко да се направи по управлението на ГЕРБ и после да излязат сухи от водата.Да ама не господа от БСП и ДПС.Сега стъпка по стъпка ще излизат на яве истините за манипулациите ви.Затова и Бойко се смееше на наглостта ви да назначите Делян Пеевски за шеф на ДАНС защото вие сами се убивате и разкривате намеренията си за които иззехте властта.Сега Пеевски никой няма да го възпрепятства да вземе властта над фирмите в цигарения бизнес заради които беше изгонен от Станишев, съден и оправдан поради липса на достатъчно доказателства(което знаем как става щом си плащаш).Продължавайте в същия дух и до никъде няма да стигнете.Лаком гъз глава затрива.

2013.06.18 | 12:23

7
to pak tvoia izbor v parlamenta e goliam kasmet za balgarskia narod

2013.06.18 | 12:23

6
Ви от Позитано на какви въпроси отговяряте? Само на такива задавани от Бареков ли?
Rain

2013.06.18 | 12:23

5
Преди 15 мин. Татяна Дончева говори пред камера на канал 3. Обясни кратко и ясно всички схеми, свързани със Станишев и Пеевски...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини