Мая Манолова: Подслушването беше срамна язва на кабинета "Борисов"

  • 13 юни 2013 10:58

  • 2820
  • 13
Мая Манолова: Подслушването беше срамна язва на кабинета "Борисов"
© Булфото

Злоупотребата със специални разузнавателни средства (СРС), незаконното подслушване, беше една от най-срамните язви на предишното управление. Това заяви в пленарна зала зам.-председателят на Народното събрание Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на от Коалиция за България при дебатите по промени в Закона за СРС.

"Вместо за борба с организираната престъпност, СРС се използваха за подслушване на политически опоненти и бизнеса с цел рекет.
Не е без основание започването на няколко наказателни производства срещу висши служители в МВР, включително и срещу бившия вътрешен министър", коментира тя. "Ще припомня случая с четенето на СРС от парламентарната трибуна, както и случая „Ало, Ваньо” и др. Хората са настръхнали срещу нарушаването на правата им чрез злоупотреба със СРС", подчерта депутатът.

"Три пъти е нараснала употребата на СРС по време на управлението на ГЕРБ. Вие се подигравахте с парламентарната подкомисия за контрол на СРС, за която сега ревете, г-н Ципов", заяви Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. "МВР беше институцията, която препятстваше промените в Закона за СРС. Законопроектът беше отхвърлен от мнозинството в парламента през юни 2011 г. Трябва да се засрамите по тази тема и изобщо да не говорите от парламентарната трибуна", обърна се тя към депутатите от ГЕРБ.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2820 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар
vesi

2013.06.18 | 15:52

13
Нямало вътрешни правила при използване на СРС. Ако Цветанов не е създал такива, това означава,че в сила са старите правила.Но такива НЯМАЛО. Значи не е имало и при м-р Румен Петков, и при м-р Мики Маус и при всички предишни министри.Нали?o

2013.06.17 | 14:08

12
Ах ти палавнице ...Записаха ли те? За любовните драми на Пчеличката Мая може да се напишат романи, достойни за турски сериали, хем ще се харесат на ДПС. Тя е бивша любовница на Петър Паунов, кметът на Кюстендил. Преди две години Мая Манолова се развежда със съпруга си Милен Манолов, който е митничар на ГПП “Гюешево”. След като вече е сама, а и се е разделила с кмета на Кюстеднил - Мая Манолова /която народът нарича и с прозвището Сестра Галева/ се отдава на връзка с колегата си Ангел Найденов – също депутат от левицата, докато в същия момент и той е в процес на развод. Сега Найденов е министър на отбраната, а Мая е зам. шеф на парламента. Поради склонността й често да си сменя мъжете, тя често е ставала причина за закачливи ситуации в Народното събрание. В един от случаите един от депутатите на управляващите не издържа и я пита от парламентарната трибуна, уж говорейки за някакъв закон: „Г-жо Манолова, как пък не се намери един член, който да ви задоволи?”.
БСП-МАФИЯ

2013.06.17 | 14:08

11
Я СЕСТРА ГАЛЕВА ПАК ПЛЕЩИ ЕДНО И СЪЩО ВЕЧЕ ЦЯЛА ГОДИНА.
уууу...

2013.06.17 | 14:07

10
я ,кретеноидното пак е на сцената!пак си скриха мъдите,комплексират се вече......и нея няма нужда да я подслушват,тя пак ще се повтори за пореден път...боже слез си поправи грешките!
Великия

2013.06.17 | 14:07

9
Пак изръси бисер тая овца , явно има ... срамни туй-онуй , та се подсеща кво прилагателно да използва пред ЯЗВА ...

2013.06.17 | 14:06

8
То и ти, г-жо Манолова, си срамна язва на Бспто,ама то май цялата ви парланентарна група е срам за България,но какво да се прави има още облъчени малоумници милеещи за "златните години" на комунизма!Направо ме е срам,че през 21 век България има толкова покварено и алчно правителство,незнам как заспивате вечер драги депутати...
ДА ЖИВЕЕ БЪЛГАРИЯ !!!!

2013.06.17 | 14:06

7
Манолова вземи отиди да помогнеш на Орешарски с чесането на орехчетата му, че не се справя сам човечеца..... на теб щи хареса или ако искаш и моите може да полигавиш....

2013.06.17 | 14:06

6
А откровените лъжи срамна язва ли са? Защото ако да ти изобщо не трябва да се появяваш.
Хм

2013.06.17 | 14:06

5
Колко е хубаво сега! Навсякъде: в парламента - осата Мая на челната маса. В Министерството на отбраната - такъв разбридан сокол! Щастие някакво. Ликуй, народе!
срамна язва генитална

2013.06.17 | 14:06

4
Мая ,да не са разбрали за някоя твоя срамна язва в устата?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини