Браншовите организации не искат поставени зам.-министри

  • 13 юни 2013 07:50

  • 1124
  • 1
Браншовите организации не искат поставени зам.-министри
©

Смут и разединение в редиците на земеделските организации. Причината е предложението на ресорния министър - проф. Димитър ГрековДимитър Греков Проф. Димитър Греков е специалист по бубарство и преподава в пловдивския аграрен университет по, браншовиците сами да излъчат кандидат за зам.-министър на земеделието и храните. Срокът за номинациите изтича утре, 14-ти юни, а предложенията са много, информира ТВ7.

Според Радослав Христов – зам.-председател на Националната асоциация на зърнопроизводителите, най-важно е, първо, да стане ясно, кои организации са легитимни и кои не и чак тогава да се избира зам.-министър. Той трябва да е избран от всички, за да не се стига отново до назначаването на поставено лице, както беше със Светла Боянова по времето на ГЕРБ, поясни председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите.

Христов припомни още, че през последните четири години са се защитавали тесни корпоративни интереси – на консултантските фирми и инвестиционните фондове, които изкупуват земеделска земя за сметка на националните интереси.
 

Последвайте канала на

1124 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
МАЗНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ НА БИРИКЕКОВ

2013.06.13 | 14:17

1
ТАЗИ СВИНЯ ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ КОЯТО КУПИ ТВ7 НЯМА ЛИ ДА ДАДЕ СВОБОДА НА СЛОВОТО ИЛИ ЩЕ ПИШАТ САМО КЛЕВЕТИ?

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини