Румен Петков: Прокуратурата може да изкара Цветанов целия в бяло и става страшно

  • 12 юни 2013 13:49

  • 2659
  • 2
Румен Петков: Прокуратурата може да изкара Цветанов целия в бяло и става страшно
© Булфото

Ако обвинението на прокуратурата срещу бившия вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е за неупражнен контрол върху служители при използване на СРС, на фона на създадените обществени очаквания, че ще бъдат повдигнати обвинения за незаконно подслушване, мисля, че обществото ще остане неудовлетворен, заяви Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в от БСП, който също бе вътрешен министър в периода 2005 – 2008 година.

„Второ, какво означава контрол? Това е текст, който досега, ако не греша, не е използван. Министърът контролира службата. Служителите на службата се контролират от директора на службата, ръководителя й. Аз съм човек, който най-силно е атакувал Цветанов през годините – за неупражняване на контрол на границата, за неорганизиране на работата на граничната ни служба, за много тежки гафове в министерството – смъртен случай в Бургас, човек, доведен с европейска заповед за арест, избягва от границата, за личното му имущество и т.н. Аз съм притеснен, че сега в тази ситуация просто прокуратурата може да докара Цветанов целия в бяло и да стане много страшно. Ако обвинението на Цветанов е за неупражнен контрол върху служители при използване на СРС, това е много смущаващо”, каза още Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
2659 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Всички политици за затвора

2013.06.14 | 15:46

2
Румене и ти и Овчаров и Станишев и Доган, сте за затвора преди Цветанов....
Tanito

2013.06.13 | 13:56

1
Цветанов беше придружен от адвокат Менко Менков, който защитаваше Марио Николов по делото за източване на програмата САПАРД. Адвокат Ненков защитаваше и братя Галеви, както и основният свидетел по делото „Октопод" Въпреки острите си коментари по отношение на представители на адвокатската гилдия от миналото, Цветанов днес коментира, че Менко Менков е професионалист и един от най-добрите в сферата, като назначаването му е негов личен избор. Яко Значи ще се отърве Цветанката мъжагата. Когото е защитавал тоя адвокат,все се е отървал. Няма страшно.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини