Сидеров: Цветан Цветанов е поръчал убийството на Мишо Бирата

  • 11 юни 2013 08:09

  • 20178
  • 164
Сидеров: Цветан Цветанов е поръчал убийството на Мишо Бирата
©

В момента съм най-голямата мишена в държавата, защото уволних Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, а един друг човек твърдеше, че ще го направи. Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, стимулира някакви протести и там мишената отново съм аз.  Не дадох възможност на ГЕРБ да си заметат следите. Това заяви лидерът на Атака Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа в сутрешния блок на ТВ7.

На въпрос дали е възможно Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да държи Янев с някакъв компромат, той заяви, че не изключва това, но е възможно да е комбинирано с добро плащане. ГЕРБ са най-корумпираната партия, замесени са в убийства, категоричен е Сидеров. 

Самият Борисов го няма, той изчезна. Този лидер е с тежки охрани, с джипове, той се скри. А аз все още ходя без охрана, понякога има пряка заплаха срещу мен и колегите ми. Действа се по един мутренски начин от страна на Борисов, смята лидерът на "Атака".

Попитан дали Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г стяга нова престъпна групировка с Пашата и с хора от кръга "Котараците", Сидеров отговори, че той също знае за подобно нещо. Да не забравяме, че Цветанов е работил с престъпни босове и им е поръчвал отстраняването на хора. Заел съм се с разнищването на случая с Мишо Бирата. Основанията, че той е убит са доста големи. Моите данни са, че му е инжектирано вещество, което да убие Бирата като имитира инфаркт. Моите данни са, че поръчителят е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, категоричен е Сидеров. Той заяви, че тази информация му е дадена от хора от най-високите етажи в ГЕРБ.

Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, Ивайло МосковскиИвайло МосковскиИвайло Московски е министър на транспорта, информационните технологии и съобщенията в кабинета и Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник остават най-верните лица в ГЕРБ, защото са замесени в далаверите на властта, заяви още той.

Николай Бареков призова Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, да излезе и да каже истината за Цветанов. В частен разговор лидерът на РЗС ми каза, че той ще е човекът, който ще забие нож в гърба на Цветанов, заяви водещият.

Последвайте канала на

20178 164

Свързани новини

Коментари 164

Добави коментар
stoilov

2014.02.11 | 19:05

164
Не ме интересува нито Бойко, нита цацата му в живарниса. По добре гладен да остана, а не задавен от турски смокини ката предател. Съвземи се Волене, в Малинова дgлина продават България

2014.02.05 | 21:16

163
Болене ага замлъкна нещо!Да не консумирате брака с Местан паша?Боли ли?Нищо той човека нали си плати!
egati

2014.01.02 | 23:43

162
Егати никой ли не разбра, че Болен си даде гласът против Герб а не за БСП,ДПС, и аз не го харесвам ама боко да не се пръква. Егати племето докато не проумеете за какво иде реч все ще ви е......!!! Айде с здраве!!!
dido

2013.06.29 | 23:59

161
а бе сидеров, вземете се разберете с бареков кой какво е направил и кой има повече принос. та като реши бойко да ви стреля да знае от кой да почне
popirat

2013.06.29 | 23:59

160
Сидер ефенди,защо не вземеш да забегнеш към Турция.Ердоган,като те види колко си чевръст ще те направи вице.В най-лошия случай ще те назначи за главен ибрикчия.Второто май ще ти подхожда повече.Ти си спец по тия работи.

2013.06.13 | 11:25

152
ГРУПА ГЕРБЕРАСТКИ ДЕПУТАТИ В КОРИДОРИТЕ НА ПАРЛАМЕНТА КЪМ БОЙКО : КАКВО ДА ПРАВИМ ? ИДВА ВОЛЕН А НИE СМЕ САМО 15

2013.06.29 | 14:15

159
целете го с лайна ,по чалмата ще го познаете е отговора майна.За вашия осран ''националист''И ако мислите ,че ще ви даде тези пари ,които са ви обещали да драскате глупости по форумите се лъжите.И вас ще излъже както излъга цяла България.
до 166

2013.06.29 | 14:15

158
Бъркаш приятел Сидеров имаше избор или да натисне копчето или - НЕ Или да лапне пацата на Лютви Местан или НЕ Всички видяхме в Парламентас каква стръв и охота Го пое и гняви с кеф Въпроса приключи - Продадено

2013.06.29 | 14:14

157
Алооооооо Сидер паша,по митингите ни разправяше как ДПС били нелегитимна партия ,а сега си бъркате в гащите- виж колко обласни управители ще имат ''НАЦИОНАЛИСТЕ'' ИЗМИСЛЕН !!!Разправяше ни и за циганските гета ,а сега спирате събарянето им и ще ги узаконявате!!!Разправяше ни и за олигарсите ,а стана един от тях ЗА ПАРИ.ТИ СИ ЕДНО ДОЛНО ПРОДАЖНО ЛАЙНО.Най накрая те разбрахме ,ама късно ...вече замириса.Щом Татяна Дончева започна да разправя ,че това е правителство на Станишев и ТИМ...
stoilov

2013.06.29 | 14:13

156
Прочетете малко за Кипър, за тяхната партия за права и свободи, която преди нашествието на турците е имала за цел да подкрепя и изостря противоречията между водещите партии и да прави всичко възможно да спъва икономическото развитие на страната с единствената цел да отслаби до максимум всичките и структури, за да могат турските малцинства там да се самоопределят в нарастващата суматоха. Бъдете сплотени за България в този момент и поне малко се поучете от историята. Който забрави историята, бъдещето го обрича на най-неприятните изненади. Турция навлезе в Кипър за да защити правата и свободите на турските малцинства, които бяха под двайсет процента от населението. Английсните военни бази на острова не помръднаха. Последва заселване на тази част от острова с турци от Анадола и самопровъзгласяване през 1983 година на Независима Турска Република Северен Кипър. И досега общноста не я е признала, но това не пречи тази държара да съществува...
корк

2013.06.29 | 11:07

155
Никак не ме учудва това. Цветанов доказа, че е милиционер

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини