ГЕРБ щели да присъстват в парламента по някои теми

  • 07 юни 2013 08:08

  • 932
  • 0
ГЕРБ щели да присъстват в парламента по някои теми
©

Винаги, когато има разходвани обществени пари, трябва да се види как са изхарчени. Това каза в сутрешния блок на БНТ Димитър ГлавчевДимитър ГлавчевДимитър Борисов Главчев е български икономист-счетоводител и политик. Депутат от партия ГЕРБ в от ГЕРБ за разследването на пътуването на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г с "Авиоотряд 28".

Той заяви, че от партията му няма да участват в разисквания, които не засягат обществото. По проблеми, които сме заложили в нашата програма, ще влизаме в парламента и ще ги разискваме, каза Главчев.

Ако ГЕРБ бяха в пленарна зала, можеше да бъде спряно това един депутат да минава от една парламентарна група в друга, смята Десислав Чуколов от Атака. Според него един депутат може да промени вота на парламента. Напуснаха парламента, обаче сутрин идват и се регистрират, за да вземат парите за деня, каза той.

Надявам се бързо от ГЕРБ да осъзнаят, че с бойкота и деструктивното си поведение те не отговарят на очакванията на българите, на собствените си избиратели дори и опитите да възстановим равновесието в страната, заяви Четин КазакЧетин Казак Четин Хюсеин Казак е юрист и народен представител в 39-то Народно събрание и 40-то Народно от ДПС.

Последвайте канала на

932 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини