Станишев: Борисов се подиграва с парламента

  • 06 юни 2013 14:39

  • 9804
  • 91
Станишев: Борисов се подиграва с парламента
© Булфото

ПГ на ГЕРБ и лидерът й г-н Борисов се стремят да саботират и да деструктират Народното събрание още от първите дни на неговата работа. Това каза на брифинг в парламента председателят на ПГ на Коалиция за България Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Това е доказателство за това каква е философията, начинът на мислене на ГЕРБ, на техния лидер и припомня по какъв безобразен начин беше управлявана нашата парламентарна република през последните 4 години. Г-н Борисов веднъж беше избиран за народен представител – през 2005 г. Беше водач на листата на НДСВ в Пловдив-област и в Благоевград. Тогава той се подигра с парламента, каза, че няма да се занимава с тези неща и с Народното събрание. Този път той отново беше водач на две листи – в 25 МИР-София и в Пловдив-град. Хората избраха да бъде народен представител и да кове закони. това изисква много повече усилия, отколкото с копчета от Бояна да разпореждаш на министрите. Центърът на властта е Народното събрание и всеки народен представител е длъжен да си върши работата”, посочи Станишев.

"След като ГЕРБ са малцинство, в изолация и са опозиция в този парламент, би трябвало да се съобразят с волята на българските граждани, които им отредиха ролята на най-голяма парламентарна група, но не на парламентарна група, която е на власт. През последните 4 години българският парламент беше системно унижаван и принизяван лично от Борисов”, заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.
По думите му като министър-председател Борисов по два месеца не е идвал в парламента, не е отстоявал бюджета, който е внасял, не е идвал на вотове на недоверие.

„Той превърна парламента в един гумен печат на своето еднолично авторитарно управление. Само че мнозинството от българите поискаха промяна и казаха – искаме работещ парламент, парламентарна република, действително да се коват закони и не лобистките закони на ГЕРБ – онези близо 80 лобистки, с които създаваха изкуствени монополи почти във всеки един сектор, в интерес на техни фирми, а закони, които решават проблемите на хората. Такава е нагласата на българския парламент, на тези народни представители, които работят”, каза още Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
9804 91

Свързани новини

Коментари 91

Добави коментар
Utopist

2013.06.22 | 19:52

91
Парадоксът Борисов: Влезе в парламента за да го няма в парламента! Нещо като "Тука има-тука нема" ама на парламентарно равнище !!!
милан до 67

2013.06.22 | 19:52

90
МАЛОУМНИК СИ ТИ НИЩО ПОВЕЧЕ, ТЪП КОМУНИСТ
AJ4A

2013.06.13 | 09:59

89
Другарю Станишев, точно ти ли ще говориш за морал???? Точно ти ли ще говориш за работа????? Я кажи другарю, колко дни трудов стаж имаше преди да станеш Премиер!!! Кажи другарю, колко дни си прекарал в родната казарма, за която твоите "братя-комунисти" казваха, че е върховен дълг и въпрос на чест за всеки БГ гражданин!!!! Кажи другарю, Ахмед Доган, който до вчера бе "вожд" на коалиционния ви партньор ДПС, колко дни е прекарал в същия тоз Парламент!!!! И като говориш за волята на народа, никога не забравяй, че от над 6 милиона с право на глас, за твоята антинародна и антибългарска партия гласуваха не повече от 15%!!! За каква воля на народа говориш - ако ти се съобразяваше с волята на народа щеше да внесеш законопроект избори, на които гласуват по-малко от 2/3 от хората с право на глас ДА СА НЕВАЛИДНИ, а участвалите в тези избори, ДА НЯМАТ ПРАВО ДА УЧАСТВАТ В СЛЕДВАЩИТЕ ИЗБОРИ!!!!Като говориш за волята на народа ............ дали народа, гласувал за Атака иска да вижда Атака в "комбина" с БСП и ДПС????? Не другарю, не е това волята на народа!!!! Убеден съм, че ако "утре" направим ЧЕСТЕН И ПРОЗРАЧЕН референдум за ЗАБРАНА НА СОЦИАЛИСТИЧЕСКИ И КОМУНИСТИЧЕСКИ ПАРТИИ, народа ще ви изрита завинаги от политическата сцена, макар да осъзнавам, че с неоспоримите си качества на хамелеон утре току виж сте се явили на избори от някоя про-буржоазна партия, че за вас другарю, с вашето образование за ...... фото-журналист (????) физиологическото ви оцеляване извън политиката и папкането от народния труд, ми се вижда доста несигурно!!!
еленски

2013.06.13 | 09:59

88
ВСИЧКО ВЪРВИ ПО ПЛАН ГРАФИК ИЗГОТВЕН ОТ МРЪСНИЦИТЕ . ПЪРВО ГРОЗНИЦАТА МАЯ МАНОЛОВА , ЯВНО Е НАЙ РАНОБУДНА И СЛЕД НЕЯ СЪСЕЛА СТАНИШЕВ , РЕЗАКА МЕСТАН , ШИЗОФРЕНИКА СИДЕРОВ , КАПУТИ РАЗНИ КАТО МИКОВ И КУТЕВ . СТИГА ПРАЗНИ ПРИКАЗКИ БЕ НЕЩАСТНИЦИ , ПРИЗНАЙТЕ СИ ЧЕ ИЗЛЪГАХТЕ ТЕЗИ КОИТО ГЛАСУВАХА ЗА ВАС .

2013.06.13 | 09:59

87
ХА !Г-Н СТАНИШЕВ ТА ВИЕ ВСИЧКИ САМО ТОВА ПРАВИТЕ -ПОДИГРАВАТЕ СЕ С НАРОДА ХАПЕТЕ СЕ КАТО ПОБЕСНЕЛИ ПЕСОВЕ ВЪРТИТЕ СИ ВАШИТЕ СИ РАБОТИ И НИЩО АМА НИЩО ДРУГО НЕ ВИ ИНТЕРЕСУВА !НА ТОЯ СВЯТ УВАЖАВАМ САМО И ЕДИНСТВЕНО СМЪРТТА ЗАЩОТО ПРЕД НЕЯ ВСИЧКИ СМЕ РАВНОПОСТАВЕНИ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗДАЛИ СМЕ ДЕПУТАТИ ИЛИ ПРОСЯЦИ !

2013.06.09 | 00:36

86
какво ще правите комунисти след 4-5 години когато ВАШИЯТ МЛАДЕЖКИ ЕЛЕКТОРАТ oт пенсионери над 85 години изчезне

2013.06.07 | 14:38

24
Ще промиваме мозъците на такивакато теб. Щом Тиквата и Цвък успяха, значи не е трудна задача. Ето ти нов електорат, макар и от лош материал.
komunist

2013.06.07 | 21:38

85
Отврат е някой който се е скатал от казармата да ме учи на отговорност към държавата без подходящата квалификация да управлява държава и да продължава да си прави експерименти с живота на много хора.Иди във втората си родина да строиш социализъм. Отврат е Орешарски ДА СИ ПРЕПОДАВАТЕЛ и да забравиш на какво си учил учениците си.

2013.06.07 | 21:35

72
От тук нататък, това очаква Герб - разпадане на членските редици, разпадане на парламентарната група, разпадане на партията и изпадане в забвението на хората, като най-срамната и позорна част от съвременната ни история

2013.06.07 | 21:38

84
Това се случи със СДС. Ще се случи и на БСП. Това очаква родоотстъпниците и предателите!

2013.06.07 | 21:38

83
Това се случи със СДС. Ще се случи и на БСП. Това очаква родоотстъпниците и предателите!
нндаа

2013.06.07 | 14:33

9
Ние помним още по позорни неща!!Само , че на вас не ви е удобно да си ги спомняте!!
123

2013.06.07 | 21:38

82
ПРЕДАТЕЛ,ПРЕДАТЕЛ,ПРЕДАТЕЛ.рУСНАЦИТЕ ЩЕ ГО ЛИКВИДИРАТ ЗАЩОТО МНОГО ЗАКЪСНЯ И НЯМА ДА МОЖЕ ДА ПРОКАРА АЕЦ ''БЕЛЯНЕ'', ШИСТОВ ГАЗ ,ЮЖЕН ПОТОК. МЪРТВЕЦ СИ станишев ВЛЕЧУГО.

2013.06.07 | 21:38

81
ПАРЛАМЕНТ от ПРЕДАТЕЛИ: КОМУНИСТИТЕ-МАЙКИТЕ И БАЩИТЕ СИ ПРОДАВАХА НА СССР, ДПС И ЗАДНИЦИТЕ СИ ДАВАТ НА ТУРЦИЯ , пОМАШКАТА ПАРТИЯ АТАКА ПРОДАДЕ НА Местан целия български народ. Честито ,сега поне знаем ,кой кой е !!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини