Ангелова: Орешарски изпълнява социалната програма на ГЕРБ

  • 06 юни 2013 08:14

  • 1685
  • 10
Ангелова: Орешарски изпълнява социалната програма на ГЕРБ
©

Програмното правителство на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 започва социалната програма на ГЕРБ. Това се вижда от приемането на предложението на нашата парламентарна група за увеличаване на парите за обезщетение при отглеждане на дете, обяви в предаването "Денят започва" на БНТ Светлана Ангелова от ГЕРБ.

Ние ще бъдем конструктивна опозиция и ще подкрепяме решенията, които са добри за България, категорично заяви тя. Ние и сега имаме допирни точки и разбирателство в парламента по някои теми, уточни Ангелова и подчерта, че това се наблюдава особено силно в социалната сфера.

Не вярвам, че Орешарски мрънка по принцип, защото така се прави при поемане на всеки нов мандат. Той просто обяви стряскащия анализ за финансовото състояние на държавата, обяви Валентина Богданова от Коалиция за България на въпрос относно бюджета на страната.

Има няколко неща в социалния сектор, които трябва да се предприемат. Наистина, не може да се фокусираме само върху тази сфера, но подобряването на средата ще даде един по-добър начин на живот на гражданите. Много от българските семейства са в бедстващо положение, затова трябва да се работи по подобряване на социалната политика, обяви Богданова.

Сега от БСП ще видят колко трудно се управлява социалната политика в период на криза и колко трудно се носи отговорност. Много внимателно трябва да работи правителство при изпълняване на социалните намерения, които го заливат от всички страни. Колкото и да е критикувана финансовата стабилност на ГЕРБ, тя е правилна и трябва да се спазва, категорична бе Ангелова.

На дневен ред стои един много сериозен проблем и ГЕРБ има голямо участие в него - разклатена осигурителна система. Шмекеруването с възможностите на осигурителната система ражда недоверие в нея. Относно увеличаването на майчинските, трябва да се подчертае, че това ще се случи по отношение на осигурени майки, които са работили, които са дали своя принос и заслужават тези пари, заключи тя.

Последвайте канала на

1685 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.06.09 | 08:13

10
Гербаджии мили , време ви е да разберете , че сте двалени от власт и ще сърбате това ,което сте надробили.Свиквайте,по-леко ще ви е ,а най-добре захвърлете тази мафиотска партийка !Тя отива на бунището !Затворът за върхушката е неизбежен !!!
Canko Zlatarov

2013.06.09 | 08:12

9
Започвали програмата на ГЕРБ и за майките,абе кого заблуждавате бе,г-жо Ангелова.Вече лъсна политиката и то социалната на управленеца пожарникар и физкултурник.Поне не се излагайте.Или напуснете парламента и си ходете без заплати.Подкрепата ви е на думи.
Аз

2013.06.09 | 08:11

8
Когато тройната коалиция 2009 година вдигна пенсийте, Бойко каза, че той ги е вдигнал защото той ги плащал. Сега сигурно ще каже, че той плаща и майчинските защото видите ли сегашното правителство изпълнявало програмата на ГЕРБ. Ами щом Орешарски изпълнява програмата на ГЕРБ, тогава защо се дърлят и шикалкавят - влизаме в залата, излизаме от залата. Да сядат и щом се изпълнява тяхната програма да гласуват "за".
пкхьшь

2013.06.08 | 09:06

7
то бива да се говорят глупости но чак толкова. каква социална програма кви 5 лева.допреди няколко месеца вожда говореше че няма да увеличава социалната програма а ще строи градини и магистрали. и няма 5-6 месеца те имали социална програма. ЕГАТИ СОЦИАЛНИЯТ ВОЖД
Артилерист

2013.06.08 | 09:06

6
Абе а се земат Серго и Боко и а се опрай народо !

2013.06.08 | 09:06

5
баси наглите ГРОБаджии

2013.06.08 | 09:06

4
След като е програма на ГЕРБ защо вие не я реализирахте?! Или само знаете за плюете?! Факт е, че ГЕРБ не направи нищо за социалната ни система, факт е че нито веднъж не вдигнахте нито пенсии, нито майчински, НИЩО!

2013.06.08 | 09:05

3
К`ва "социална " програма, к`ви пет лева ма, п.тко непоръбена! Тия от мерки и теглилки трябва да вземат да въведат нова мерна единица - "гербер"/ за наглост /!!!

2013.06.08 | 09:05

2
НЕ Е ОРЕШАРСКИ А ОЛИГАРСКИ!!!

2013.06.08 | 07:15

1
Ще подобрят живота?! Със два пакета памперси.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини