Иван Иванов към Дянков: Добре е, че защитавате интересите ни

  • 29 юли 2011 09:48

  • 1513
  • 0
Иван Иванов към Дянков: Добре е, че защитавате интересите ни
©

За мен това е един от най-мощните инструменти, които могат да намалят измамите.

Това е средство за борба със сивата компания. Единствено "Лукойл" не изпълниха това. Напълно основателно лицензът на Лукойл беше отнет. Това каза от трибуната по време на парламента Иван Иванов, депутат от Синята коалиция.

Иванов попита министърът на финансите Симеон ДянковСимеон Дянков Симеон Денчев Дянков е роден на 13 юли 1970 г. в София. Завършил е езиковата гимназия в Ловеч. Учи дали ще бъде защитен докрай интересът на държавата и дали върховенството на закона няма да бъде нарушен.

От своя страна финансовият министър заяви, че законът се прилага  без да се правят изключения и интересът на българската държава ще бъде защитен докрай. Дянков уточни, че лицензът на "Лукойл" ще се върне, само когато се изпълнят всички изисквания.

В Лукойл - България данъчната проверка вече е завършена, а в Лукойл - Нефтохим Бургас проверката трябваше да е приключила също и до десетина дни това ще стане факт, каза финансовият министър.

Синият депутат поздрави министър Дянков за позицията му и категорично заяви, че трябва да се окуражават и защитават такива позиции, които са в национален интерес.

Последвайте канала на

Десислава Станева
1513 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини