Цветанов: Цветлин Йовчев е назначен от Делян Пеевски

  • 04 юни 2013 10:51

  • 13748
  • 68
Цветанов: Цветлин Йовчев е назначен от Делян Пеевски
©

Бившият вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който е на посещение в Брюксел, заяви, че реорганизациите в спецслужбите могат да застрашат не само сигурността на страната ни, но и сигурността на Европейския съюз.

Уволненията на ръководни кадри в МВР Цветанов определи като необоснована политическа чистка. "Това са хората, които са лицето на министерството в съответните областни дирекции.", каза той, цитиран от БНР. "Те никога не са били съпричастни към политически каузи. Оценката, която съм дал за тях, е на база на професионалните им качества и се гордея, че съм работил с всички тези директори. Всичките са били действащи служители, в голямата си част са минали на допълнителни квалификации в правоохранителните агенции на съответните наши евроатлантически партньори. Винаги са се ползвали с необходимото уважение, доверие и затова имахме тези успехи.", категоричен беше Цветанов. 

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа допълни, че Европейската народна партия и Европейската комисия ще следят отблизо прокурорската проверка срещу него за незаконно подслушване. Той не очаква да бъде задържан след връщането си в България и отпадането на имунитета му на депутат. "Няма логика това нещо да стане. Това е начален етап за стартиране на досъдебно производство.", продължи Цветанов. "Има толкова доказателства, които трябва да бъдат събрани, и затова трябва да отпадне този имунитет, за да може да се види каква е истината. Прокуратурата, когато беше входиран този сигнал, тя трябваше да предприеме действия за проверка. В момента, в който тя е преценила, че трябва да има образувано досъдебно производство, разбира се, че тя ще го приключи на един етап и ще се види всъщност, че няма достатъчно доказателства за тези твърдения, тиражирани от лидера на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в предизборната кампания.", обясни той.

Председателят на групата на Европейската народна партия в Европарламента Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския е окачествил повдигнатите срещу Цветанов обвинения като политически, коментира Цветанов пред журналисти в Брюксел. "Когато говорих с Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския и му дадох цялата хронология на този случай, за внушенията - над 350 000 бюлетини, близката връзка с ГЕРБ, той дори ми каза и даде пример със себе си. Той 4-5 години е бил разследван и това, което ми каза, е "Това е политическо и ти трябва да се въоръжиш с много търпение и да си щадиш нервите, защото когато всичко това приключи, ти ще бъдеш много по-силен". Всички тези действия ще се наблюдават и разбира се, те ще представляват интерес, предполагам и за ЕК.", коментира Цветанов и добави: Тук обаче си задаваме въпроса – защо имаме такава бързина по този случай, а нямаме такава бързина по случая "Хохегер".

Преди да замине за Брюксел Цветанов обеща, че след като се върне на 4-и юни, ще се откаже от депутатския си имунитет, за да може прокуратурата да си свърши работата. Според Цветанов присъствието на Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола в правителството се дължи на ДПС и лично на депутата Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
13748 68

Свързани новини

Коментари 68

Добави коментар
NO DOUBT

2013.06.06 | 21:05

68
Цвинокио, спри се бе престъпник престани да се опиваш ЕНП да защитава твоите престъпления и да излагаш с глупостта си държавата и всички бг. писна ми от Цирка Борисов цяла шоу програма имат и тя няма край.

2013.06.05 | 23:59

60
ТИА КУМУНИСТИ ТУКА СА МНОГО НЕ ВЪСПИТАНИ ОНО СЕ ЗНАЕ ПРОСТ НАРОТ СЛАБА ДЪРЖАВА

2013.06.06 | 21:05

67
Гербавите сте много неграмотни и прости същества, една дума не написахте без грешки. Ти дори май не си чел и "Винету"!
banda88

2013.06.06 | 21:03

66
Долните комунисти не спряха да лаят. Заради промитите им мозъци и мисли пълни с дребнави далавери и доносничество сега сме на тоя хал. Отново червената сган си фалшифицира изборите и макар да е 2-ра партия, загубила у убедителен резултат се комбинирана с другата незаконна партия - турската и подсупиха Болен Лидеров. Очевидно имат агенти навсякъде и ако Цветанов беше направил и наполовина престъпление, каквито правят техните средностатистически "другари", щеше да е с доживотна присъда, но единственото, което можаха е да подслушват ББ в дома му как говори глупости и да обвинят дясната му ръка за това и при факта, че ББ отрича, значи тези, които вярват на червената сган са малоумни
ГЕРБЕР

2013.06.06 | 10:03

65
ТОЗИ САЙТ Е НА ДЕЛЯН ПЕЕВСКИ!!!!!!!!!! НЕ МИ ДАВАТ ДА СИ ПОБЛИКУВАМ КОМЕНТАРИТЕ, ТОВА СИ Е ЧИСТА ЦЕНЗУРА! ГОСПОДИ, КОМУНИЗМА СЕ ВЪРНА НА ВЛАСТ, ПОМАГАЙ!!!!!!!!!!!
ГЕРБЕР

2013.06.06 | 10:03

64
МАЙТАПЯ СЕ! ПРОСТО БСП МИ ПЛАЩАТ ДА СЕ ПИША , ЧЕ СЪМ ОТ ГЕРБ ! А БЕ НИЕ ОТ БСП ВСИЧКИ СМЕ ЗА ЛУДНИЦАТА ! ДОБРЕ , ЧЕ ДРУГАРЯ МЕСТАН НИ ОПРАВЯ ОТЗАД ! ЧЕТЕТЕ САМО МЕН !

2013.06.05 | 15:19

53
Само ти ли остана в компютърната зала на гербавите драскачи, че сам си пишеш и после си начукваш палци чрез опразнените компютри от твоите гербави дружки!

2013.06.05 | 02:21

2
Един доблестен гербер, който си признава, че го оправят отзад, по будаистки
БЕСЕПАР

2013.06.06 | 10:02

63
Трябва да се построи Белене, да се канализира контрабандата на оръжие за братските араби, да се сменят всички РДМВР по цялата страна с наши хора! Другари, есента ще бъде трудна и бунтуващата се паплач трябва да се обуздае, иначе няма яхти, хотели , глезене! Ще ни ограничат парите както последните три години , а това не трябва да се повтаря!
До пишещите тъпанари от БиеСиеПие и Батака

2013.06.06 | 10:02

62
Другари не се давайте на тези подмолни герберски драскачи да ни объркат работата ! Пишете през минута ... по-бързо, може и пълни глупости ... важното е да не им се дадем... на работа другари...

2013.06.05 | 02:24

4
Помогни с палците отзад и на другарчето с № 50, де!

2013.06.06 | 10:00

61
Реорганизациите в спецслужбите могат да застрашат само сигурността на Цецко. Хайде прибирай се бе, плъх преял, че да те почва Цацаров!

2013.06.05 | 23:59

59
Какви са ви успехите, бе Цецко? Какво постигнахте за милиард и сто милиона бюджет? Кой вкарахте в затвора? Или само подслушване и рекет, а?

2013.06.05 | 21:01

58
Тоя форум съвсем изпростя. Май, всички тук са или платени драскачи на едните и другите, или са за психиатър.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини