Цветанов: Цветлин Йовчев е назначен от Делян Пеевски

  • 04 юни 2013 10:51

  • 13750
  • 68
Цветанов: Цветлин Йовчев е назначен от Делян Пеевски
©

Бившият вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, който е на посещение в Брюксел, заяви, че реорганизациите в спецслужбите могат да застрашат не само сигурността на страната ни, но и сигурността на Европейския съюз.

Уволненията на ръководни кадри в МВР Цветанов определи като необоснована политическа чистка. "Това са хората, които са лицето на министерството в съответните областни дирекции.", каза той, цитиран от БНР. "Те никога не са били съпричастни към политически каузи. Оценката, която съм дал за тях, е на база на професионалните им качества и се гордея, че съм работил с всички тези директори. Всичките са били действащи служители, в голямата си част са минали на допълнителни квалификации в правоохранителните агенции на съответните наши евроатлантически партньори. Винаги са се ползвали с необходимото уважение, доверие и затова имахме тези успехи.", категоричен беше Цветанов. 

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа допълни, че Европейската народна партия и Европейската комисия ще следят отблизо прокурорската проверка срещу него за незаконно подслушване. Той не очаква да бъде задържан след връщането си в България и отпадането на имунитета му на депутат. "Няма логика това нещо да стане. Това е начален етап за стартиране на досъдебно производство.", продължи Цветанов. "Има толкова доказателства, които трябва да бъдат събрани, и затова трябва да отпадне този имунитет, за да може да се види каква е истината. Прокуратурата, когато беше входиран този сигнал, тя трябваше да предприеме действия за проверка. В момента, в който тя е преценила, че трябва да има образувано досъдебно производство, разбира се, че тя ще го приключи на един етап и ще се види всъщност, че няма достатъчно доказателства за тези твърдения, тиражирани от лидера на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на в предизборната кампания.", обясни той.

Председателят на групата на Европейската народна партия в Европарламента Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския е окачествил повдигнатите срещу Цветанов обвинения като политически, коментира Цветанов пред журналисти в Брюксел. "Когато говорих с Жозеф ДолЖозеф Дол Жозеф Дол - френски политик, председател на групата на Европейската народна партия в Европейския и му дадох цялата хронология на този случай, за внушенията - над 350 000 бюлетини, близката връзка с ГЕРБ, той дори ми каза и даде пример със себе си. Той 4-5 години е бил разследван и това, което ми каза, е "Това е политическо и ти трябва да се въоръжиш с много търпение и да си щадиш нервите, защото когато всичко това приключи, ти ще бъдеш много по-силен". Всички тези действия ще се наблюдават и разбира се, те ще представляват интерес, предполагам и за ЕК.", коментира Цветанов и добави: Тук обаче си задаваме въпроса – защо имаме такава бързина по този случай, а нямаме такава бързина по случая "Хохегер".

Преди да замине за Брюксел Цветанов обеща, че след като се върне на 4-и юни, ще се откаже от депутатския си имунитет, за да може прокуратурата да си свърши работата. Според Цветанов присъствието на Цветлин ЙовчевЦветлин Йовчев Цветлин Йовчев е роден на 7 май 1964 г. в Плевен. Завършва Висшето военноморско училище „Никола в правителството се дължи на ДПС и лично на депутата Делян ПеевскиДелян ПеевскиБизнесменът и депутат вече 4 мандата от гражданската квота на ДПС Делян Пеевски е роден в София на.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
13750 68

Свързани новини

Коментари 68

Добави коментар

2013.06.05 | 02:30

27
Това същество не спря да наглее. Ето защо е отишъл той на това посещение, а не Тиквата, за да се вайка пред ЕНП и да търси подкрепа от тях. Чудя се защо 23 години имаме толкова много паразити, при положение, че никой от тях не мисли за народа, а те самите излизат доста скъпи за нас българите. Нека поне си намалят бройката , за да не се дават толкова много пари за някакви циркаджии и безполезни същества, които през повечето време не са на работа или ако са, решават кръстословици, четат вестници или спят.

2013.06.05 | 02:30

28
Еб.хтии интриганта пренесе интригите си и до Европа и замеси и Европа с тях!!

2013.06.05 | 02:28

17
Струва ми се че и те няма да го спасят.Да си признава всичко.

2013.06.05 | 08:21

37
САМО ТАКА Цветанов: НАРОДА Е С ТЕБ ГЕРБ ВЕЧЕ ИМАТ НАД ТРИ МИЛИОНА ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ

2013.06.05 | 02:30

29
Така ли!!! Че много сте намалели. Не бяхте ли 5 000 000 с овцете, козите, едрият рогат добитък, прасетата и други разни живинки, чийто интелект сигурно е по-голям от вашия, скъпи гербери.

2013.06.05 | 02:29

26
Имате 3 милиона ку.ра в г.ъ.зовете си !Гербаджии,прости тиквиии , Волен така ви го навря , че няма изваждане ! Така ще си ходите с наврян отзад и ще се познавате отдалече ! А Бойко Тиквата и Цвъцко при Мишо да си пият заедно биричка !Наздраве !Бах ти кефа бах ти оргазма !!! Волене , велик си !
az

2013.06.05 | 02:31

30
На Цветинко мамин му махнали подчинените и се оплаква на майка европа ..... Кооооолко болни мозъци има в тая държава! Колко още простотия и помия може да понесе? Ставаме смешни и не се усещаме!!!!! Играейки си на "Дай си ми куклите, на си ти парцалите" колкото сме смешни ставаме още по-смешни в европа-та. За това не ни искат там/ въпреки, че ние сме на ключово място в Европа и толкова изгоди имат от това/, защото с тоя болен манталитет и нагло поведение объркваме всичко.
ДО 3

2013.06.05 | 02:29

25
ЧАЛГАТА ПОРНОТО И ТИЯ ТИКВОЧИ СА ИЗПРАЗНИЛИ МАЛКАТА ТИ КРАТУНКА
Цветанов най-обича в затвора гол да тича.

2013.06.05 | 02:29

24
С тази си: наглост, некомпетентност, жажда за власт и т.н. започва да предизвиква към цинизъм. Sorry.

2013.06.05 | 02:29

23
Реорганизациите в спецслужбите могат да застрашат само сигурността на Цецко. Хайде прибирай се бе, плъх преял, че да те почва Цацаров!

2013.06.05 | 02:29

22
Прибирайте го този по бързо при мангалите в софийския централен. Докога ще обикаля напред назад и ще излага България. Външният му вид е комичен, да не говорим за поведението. Цацаров хайде да ни отървеш от него. Пеевски бил назначил министъра. Да не би да иска пак Пашата да ги назначава. Приключиха вече, стига!!!!!!!!!!!

2013.06.05 | 02:29

20
МНОГО ВИ Е СТРАХ ОТ ЦВЕТАНОВ КОМУНИСТИ МРЪСНИ

2013.06.05 | 03:20

31
Биже,и аз ако съм комунист,просто съм реалист,грамотен човек.Мога да преценя и да реша за кого да гласувам.Най ме е яд на тези,кото пишат,че някой плаща на форумците.Представете си как някой ни знае и ни праща пари,все едно сме неграмотни цигани.А толкова е лесно да имаш мнение,защото вече хората не се страхуват.Какво да губят,без работа и непосилни текущи сметки,а други с 6 апартамента.
Всяка жаба да си знае гьола/милиционерите също/

2013.06.05 | 02:29

19
Мойто момче, комунисти с КОМУНИСТ да плашиш просто е несириозно.

2013.06.05 | 02:29

18
Много ни е смях и срам с Цветанов, а страхът е заболяване, което напоследък масово се наблюдава при герберистите!

2013.06.05 | 02:28

14
Нас не ни е страх,а той се страхува за последствията,които го очакват,като знае какво е извършил.

2013.06.05 | 02:29

21
Извърта горкия,страх го е да си даде имунитета.Щели сме да видим,че няма нужда от имунитета, защото истината щяла да излезе.Отишъл е да проси милост и казва ''истината''.Шикалкавения,нали щеше да подава,след клетвата в НС.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини