Ген. Атанасов: Изваждането на ГДБОП от МВР е намерение за връщане на ДС

  • 03 юни 2013 12:19

  • 4414
  • 6
Ген. Атанасов: Изваждането на ГДБОП от МВР е намерение за връщане на ДС
©

Доколкото има конкретика в програмата на правителството на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, която е крайно недостатъчна, се очертава като програма на статуквото. Това обяви на пресконференция Радан КъневРадан Кънев Радан Кънев е роден на 30 септември 1975 г. в гр. София. Завършва столичната френска гимназия и от ДСБ. Вижда се, че кабинетът не може да реши двата най-големи проблема на българските граждани – слабата икономика и съдебната система, а гражданите излизат още в първите дни на новото управление на улицата, защото виждат, че промени няма да има.

Темите, свързани със строежа АЕЦ „Белене“ и връщането на тютюнопушенето на обществени места, са нашите акценти в момента и ще водим битка срещу тях, подчерта той.

По думите на Светослав МалиновСветослав Малинов Светослав Малинов е български политик от Демократи за силна България (ДСБ), политолог и кандидат, Орешарски и мнозинството в парламента са готови да продадат българските национални интереси, а министър-председателят трябва да ги брани и отстоява, не да ги търгува. Думите му за договора с „Атомстрой“ за АЕЦ „Белене“ и възможността компанията да съди България, ще бъдат използвани срещу него. Категорично не сме съгласни с тази политика. Ние оставаме против проекта „Белене“.

Отмяната на забраната за пушене на обществени места е крачка назад, категоричен бе политикът. ДСБ застава категорично срещу връщането на старото положение. Планът на управляващите е още един показател как ще работи новото правителство – все ще се връща назад. Забраната е приета от обществото, призната е дори от голяма част от пушачите, има и огромен брой позитиви. Да се премахне е грешка. Депутатите трябва да се откажат от този тип ретроградно и елементарно мислене, обяви още Малинов.

Това, което няма да видим от настоящото правителство и настоящия парламент, е дясно управление чрез законност. Трябва да се осигури законността и да се върви икономически напред – това е нашата единствена задача и ще я отстояваме, каза Кънев.

ген. Атанас Атанасовген. Атанас АтанасовАтанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров сподели, че изваждането на ГДБОП от МВР и механичното му вкарване в ДАНС показва намерение за връщане на Държавна сигурност. Едно такова преструктуриране ще наруши баланса на силовите структури в страната. Съчетаването на оперативни дейности в Държавната агенция за национална сигурност с разследващи функции ще наруши баланса и ще обезличи Министерството на вътрешните работи. Мястото на ГДБОП е в националната полиция. Реформата на МВР трябва да се насочи към възстановяването на работата на националната полиция, категоричен бе той.

Относно протестите от вчера в няколко града в страната, от ДСП обявиха, че се вижда, че демонстрациите не са спонтанни, а са организирани от политически сили. Но протестите показват, че има обществено недоволство срещу управлението, заключи той.

Последвайте канала на

4414 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар

2013.06.06 | 00:16

6
Гном смръдлив - по голямо ДС от Теб и Другаря Костов от 1989 до момента не е имало - Вие още ли не сте наясно че народа Ви би шута в Ченгесарските Задници Ве ей трупове разложени не се движете и не говорете Ве Зомбита
гошо

2013.06.06 | 00:16

5
Ауу,високото генералче изрази несъгласие.Демек да заблуди някой,че той не е прокажен комунист. ДАЛИ ЩЕ НАМЕРИ И ЕДИН ЧОВЕК КОЙТО ДА ПОВЯРВА?
Гладен за власт и пари комуноид

2013.06.05 | 23:40

4
ДС се завръща! Ура, другари! Да изпращаме всички наши доносници за посланици!

2013.06.05 | 23:40

3
Не може всички в чужбена. Трябват ни и тук за да доносничат. Те знаят как става!

2013.06.05 | 23:40

2
Атанасов нали точно ти и Костов искахте вот на недоверие на ГЕРБ 3 пъти и гласувахте заедно като дружки с БСП и ДПС- Забрави ли Ве смрад Ченгесарска Ушева ? Ко ревеш ся - Ченгетата от ДС-Б сте толкова тъпи и самонадеяни че не осъзнахте че няма да Ви има в следващия парламент - АРе джаз - никой не ти ще мнението безработен селянино

2013.06.05 | 23:39

1
Ами радвай се бе педал. Върне ли се ДС веднага ще те поканят. А черният идиот ще ви води

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини