Екатерина Захариева става началник на Кабинета на Плевнелиев

  • 30 май 2013 11:50

  • 2106
  • 3
Екатерина Захариева става началник на Кабинета на Плевнелиев
© Булфото

Президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното назначи Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на за началник на Кабинета на държавния глава със свой указ от 29 май 2013 година. Това съобщиха от прессекретариата на държавния глава.

До 13 март т.г. Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на заемаше длъжността главен секретар на президента.

С друг указ на президента Деяна КостадиноваДеяна Костадинова Деяна Костадинова е вицепремиер и министър на труда и социалната политика от 12 март до 29 май 2013 е назначена на длъжността секретар на държавния глава по социални политики, младежта и спорта.

Последвайте канала на

2106 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
sss

2014.02.13 | 20:15

3
Bravo!
СТУДЕНТ

2014.02.13 | 20:14

1
Здравейте, Пиша ви, защото съм сериозно уплашен от това, което се случва в България. Аз съм един нормален студент в един от най-елитните университети в България, но това едва ли има значение. Уплашен съм от това, което се задава с това правителство на орешарски (не заслужава да му пиша фамилията с главни букви даже). Аз лично съм политически обвързан от много време, но не искам да споделя защо. Народа през 2009г. ЛИКУВАШЕ от това, че изгони едни доказани крадци, със спрени еврофондове и заменки на земи. БЕЗОБРАЗИЯ, които са ставали по време на тройната коалиция. Нещо, което дори и в учебниците ще се чете в скоро време. Тогава ГЕРБ ги би с 22% отгоре. България ликуваше.... ние бяхме щастливи, че едно крадливо и пълно с лъжи правителство си отива може би завинаги... 4 години по-късно. Пускам сутринта BTV и гледам дават станишеф.... пускам NTV гледам места..... пускам tv7 и гледам сидеров, който пак се обяснява, че е бил отговорен човек и е бил задължен да даде кворум, за да може БСП и ДПС да имат правителство. Как може бе хора... как може да позволяваме на "младежите" над 60години и хората под основно образование ( моля ви не ме разбирайте по-грешно не искам да обиждам никой) ДА РАЗРЕШАВАМЕ С ТЕХНИТЕ ГЛАСОВЕ ДА НИ УПРАВЛЯВАТ БСП И ДПС.... Та дори и станишеф призна 100-годишната история на партията си.... вигенин подкрепял действията през 1944г "След 1944 г. хората имаха власт над живота си"... - просто нямам думи.. Сигурно повечето ще си кажете "ти си млад човек... заминавай, докато е време". НЕ ХОРА. Не това е целта да си заминем. АЗ ОБИЧАМ БЪЛГАРИЯ И ЩЕ СЕ БОРЯ ЗА НЕЯ ДОКРАЙ!! Независимо от ситуацията аз знам, че винаги има изход и това е ДА НЕ ПОЗВОЛЯВАМЕ ДА СЕ ВРЪЩАМЕ 23 ГОДИНИ НАЗАД!! Толкова нагли и жалки са депутатите от БСП и ДПС, че направо не знам кой ги е избирал. ХОРА НЕКА НЕ СТОИМ ПО ДОМОВЕТЕ СИ И ДА ГЛЕДАМЕ БЕЗУЧАСТНО. Нека покажем, че и ние младите ИМАМЕ ДУМАТА... МОЖЕМ ДА ПРОМЕНИМ НЕЩО.... ПО-ДЯВОЛИТЕ не мога да гледам как по всяка една телевизия ми дават червените или някви там местановци ... да гледам в интернет само новини за БСП и т.н.... ДА СЛУШАМ ПО НАЦИОНАЛНАТА ТЕЛЕВИЗИЯ КАК СИ ГОВОРЯТ НА ДРУГАРИ И ДРУГАРКИ..... Ядосан съм и същевременно много разочарован от това, което се случва в момента. Нямаме време да даваме "толеранс на правителството". Те могат такива поразии да направят за 6 месеца или за 1 година, че НАПРАВО ДА НИ СЪСИПЯТ ТОТАЛНО. И като заключение ще кажа, че не агитирам за никоя политическа партия.. просто съм погнусен от БСП и ДПС, а и включително предателя Волен СИДЕРОВИЧ, който предаде напълно избирателите си. Поздрави, Един обикновен студент
GAUDEAMUS.........

2014.02.13 | 20:15

2
Ако сте студент.то явно сте от т.н"вечни студенти".Сигурно както вие,така и по-зрелите форумци се досещат за какво иде реч.ПО няколко специфични белега в словоред и граматика сьм напьлно сигурен.че сте вьв вьзрастов диапазон-40-45 години(доста далеч,от Алма Матер).По доста елементаристично-провокативен начин,правите опит да приобщите младите.Но белите конци льсват веднага,от пьрви прочит.И за най-предубедения читател,проличава привьрженика на партия ГЕРБ.Нищо лошо,но е примитивно като манипулация,която обижда интелекта на другите участници.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини