Екатерина Захариева сдаде властта (обновена)

  • 29 май 2013 15:36

  • 3681
  • 2
Екатерина Захариева сдаде властта (обновена)
©

Вицепремиерът от служебния кабинет Екатерина ЗахариеваЕкатерина Захариева Екатерина Захариева е заместник министър-председател по правосъдната реформа и министър на сдаде поста си на новия министър на регионално развитие Десислава ТерзиеваДесислава Терзиева От 2011 г. досега Десислава Терзиева е директор на дирекция „Стратегическо развитие и.

”За мен е радост да предам мандата и едно работещо министерство, една администрация, която има ясни приоритет”, каза Захариева. Тя благодари на всички колеги, които припознаха задачите на служебния кабинет и работеха така, че да се случат най-важните и най-чаканите от българите проекти. Новият министър на регионалното развитие благодари на министър-председателя Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, че я оценил като експерт при назначаването й като министър на регионалното развитие. Моята кариера е започнала тук - работила съм над 10 години в Министерство на регионално развитие и благоустройството на различни позиции и сега Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 ми даде възможност да се върна и да положа усилия това министерство да постигне добри резултати, каза Терзиева.

Както каза г-н Орешарски, това министерство ще има по-скоро координиращи функции. Министерството вече има идея, какво ще прави в бъдеще. Нашата концепция е разработена във връзка с плана Орешарски, има някои неотложни мерки, които трябва да се вземат, допълни Терзиева. По думите й, след 1 - 2 седмици тя ще даде пресконференция, в която ще разкаже за постигнатите до сега резултати на МРРБ и ще разкаже за начертаните приоритети, по които ще работим министерството.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
3681 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар

2013.06.26 | 19:14

1
Българи една е истината тия взеха властта и нищо не може да ги свали чуйте ми думата.Не се надявайте за сваляне на цените на каквото и да било и борба с монопола.Нищо добро не ни чака.Ако има протести тия ще изкарат танковете и ще стрелят на месо,те си знаят че това им е последния шанс да си направят далаверите и да размразят всички проекти с който са крали години напред,защото БСП умира и те го осъзнават че ако има едни нови избори те няма как да имат тоя резултат защото парите им свършиха и няма от къде да извадят да купуват цигански гласове а останели до гласовете на пенсионерите те даже и в парламента не може да влязат.За това ви казвам че сега това правителство нищо не може да го свали защото те са способни и да убиват хора ама само и само да са на власт.И само гледайте какво ще направят първо с 200 милиона от нашите данъци заминават за мангалите за помощи и после нека някой да ги накара да работят пък и защо като БСП са им обещали да им дават помощи а ние който си плащаме данъците кучета ги яли.Второ ще раздават помощи за ток вместо да премахнат добавките.Не махат добавките за да продължат да се гушат от печалбите на техните фирми в енергетиката а в същото време ще вземат пари от бюджета за помощи и хората като си платят тока парите от държавата отиват пак при тях.Хитро нали.Сега ще започне яко реване че бюджета е оглозган и че пари няма.Наслушахме се и се нагледахме на ГЕРБ как се оправдаваха с наследеното от БСП а сега не ни се слуша какво БСП са наследили.Те знаеха какво ще наследят и въпреки това искаха властта така че да си запретнат ръкавите и да заработят. Ако не могат да се справят значи не им е там мястото.Има няколко неща като първи стъпки които народа им отреди да свършат и това е премахване на добавките на тока,преструктуриране на ДКЕВР и започване на борба с монополите.Ако до няколко месеца няма резултати ще стане ясно че са взели властта само за да си направят далаверите.
стефан

2013.07.09 | 16:35

2
Здравейте! Не знам на колко години сте но,явно гледате обективно на нещата който стават сега.Искам да допьлня че тези който сега са на площада са 90 % наркомани и безделници Точни тези са неконтрилируеми ! Имат само контрол когато получават хонорара си защото след взимането им бягат за дрога до диларите а те са момчета на Най голямият бандит Бойко Борисов !!!!!!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини