Горанов: Орешарски трябва да забрави всичко от Тройната коалиция

  • 29 май 2013 12:45

  • 1793
  • 2
Горанов: Орешарски трябва да забрави всичко от Тройната коалиция
©

Може да се намери аргумент в това в една вихреща се финансова криза да не се плашат хората. предишното правителство бе заето да се справя с предрешени политики в областта на пенсиите, на инвестициите и т.н. Непредпазливо формирания бюджет вече черпеше от фискалния резерв, когато Борисов дойде на власт.  Това заяви депутатът от ГЕРБ Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

Във фискалния резерв имаше над милиард и половина аванси от европейските фондове, които не бяха използвани за разплащане по европейските програми”, каза още Владислав ГорановВладислав Горанов Владислав Иванов Горанов е министър на финансите. Роден е на 30 април 1977 г. През 1999 г. завършва.

Не се притеснявам да кажа, че Орешарски е добър финансист, но на него ще му е трудно да покаже тази разлика, която му се внушава от лидерите. Да забрави всичко, което се е случвало по времето на Тройната коалиция.

Искам да му пожелая мъдрост, каза още той.

Кутев му отговори, че е имало предпоставени политики, но след намесата на ГЕРБ, на г-н Орешарски ще му е още по-трудно да се справи с проблемите.

Последвайте канала на

1793 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
знаещ

2013.06.02 | 02:01

2
Глупак! Орешарски му беше учител и министър! Този герберски навлек дава акъл на доцент от Соф. Университет и понастящем ПРЕМИЕР!!!! Сбогом, ГЕРБ !!!

2013.05.29 | 14:41

1
Продавам фесове и чалми - и на теб ще ти трябваг!А кога си планувал обрязването , имам и корана.ще те уредим , както уредихме и Сидеров. Колко сте още от Атака?

Добави коментар

Водещи новини