Станишев: Орешарски е символ на предсказуема политика

  • 29 май 2013 09:27

  • 1615
  • 3
Станишев: Орешарски е символ на предсказуема политика
©

На отминалите парламентарни избори хората показаха, че искат промяна. 2/3 от гражданите гласуваха за промяната. Те искат ново правителство с ясна програма.

Днес не само заетостта, икономиката и доходите са смазани, но и държавата беше окупирана за лична изгода. Избирателите показаха, че не искат самовлюбените във властта, а самокритичните и можещите. Искат да видят в българското правителство хора, за които властта е за постигане на цели, които са в полза на народа. Това заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на от парламентарната трибуна.

„Запознах се с Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 през 2005 г. Прави впечатление на сдържан, диалогичен и екипен човек. И нещо, което за мен е много важно, има чувство за хумор. Важно е за един държавник да не се приеме на сериозно и да не се има за краля-слънце. Като министър на финансите се доказа като човек с професионални качества”, заяви Станишев.

"При г-н Орешарски позицията винаги е ясно претеглена. Той винаги намира начин и средства да подпомогне даден сектор без да застрашава държавата. Той е символ на икономически растеж, на предсказуема политика, на създаването на заетост, на нарастващи доходи и на социалната ангажираност на българската държава към пенсионерите и децата. Няма да забравя един момент в нашата съвместна работа, когато той уреди иракския дълг към България. Той реализира връщане на най-големият обем на чужд дълг към страната. Няма друг министър постигнал такъв успех, но не се хвалеше", каза още Станишев.

Лидерът на БСП представи биографични данни за предложения за министър-председателят Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 пред НС.

Последвайте канала на

1615 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.06.01 | 10:06

3
то от тая предсказуема политика още неможе да се оправиме.

2013.06.01 | 10:06

2
Абе няма ли българи в българия бе хора, виш кои ни командва и налага правителства, руснак, турчин и рускотурски слуга.

2013.06.01 | 10:06

1
Дори и похвалите от устата на Станишев звучат тъпо и могат да намалят имиджа на човека.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини