"Синьо единство": Зависими хора и политически ренегати съставят кабинета на Орешарски

  • 28 май 2013 20:24

  • 3502
  • 11
"Синьо единство": Зависими хора и политически ренегати съставят кабинета на Орешарски
© Булфото

Проектокабинетът на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 поразително прилича на кабинета на Любен Беров от началото на прехода - правителство на задкулисието, опаковано в експертен целофан. Това се казва в официално становище на "Синьо единство".

Според партията е ясно, че всяко решение на този кабинет съзнателно ще търси подкрепата на различни, плаващи мнозинства в Народното събрание с цел да размие политическата отговорност на своите инициатори – БСП, ДПС и мълчаливите си поддръжници от Атака.

"Зад образите на т.нар. "независими експерти" в кабинета на Орешарски надничат зависими хора и политически ренегати. Крупни икономически кръгове, приближени до последните две правителства - на ГЕРБ и на Тройната коалиция, получават своето представителство в лицето на някои от министрите "експерти". Чрез структурата и персоналния състав на кабинета и под благовидния предлог за постигане на "национално съгласие" Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 успешно възраждат забравената марксистка максима "от всекиго според възможностите, всекиму според потребностите", се казва в изявление на синята формация, начело на която е Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г..

"Синьо единство" ще бъде категорична извънпарламентарна опозиция на правителството на Орешарски. За нас няма никакво съмнение, че за да угоди на разнородните си политически и икономически покровители, това правителство ще провежда лява политика, примесена с популистки лозунги, казват още от дясната партия.

"Оставаме крайно скептични към способността му да реализира каквито и да е реформи, поради липсата на силно мнозинство в НС и поради липсата на обществено доверие. Смятаме, че правителство на Орешарски ще пребивава във властта, без реално да управлява страната и ще е повод и причина за поредното загубено време, в което е належащо България да стабилизира икономиката си".

Последвайте канала на

3502 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.05.29 | 16:12

11
Защо обаче толкова късно??????защо плюхте Бойко повече от комунистите????????Защо си народихте толкова сини партии????????Ако бяхте по-предвидливи сега правителството щеше да е на Герб и СДС , а турците и комунистите щяха дя са в историята. И сигурен съм ,че това е истинското желание на нормалния българин! Изключвам стогодишните и циганите от БСП , резняците от ДПС и лумпените от Атака , които сега ще крадат като за световно!Защо не го направихте по-рано????????

2013.05.29 | 16:11

5
Защото си голям тъпак,като повечето гербери,не разбрахте ли,че във България никога не имало дясна партия и в момента няма,всички са комунисти,важното е да изберем по-малкото зло,а Гроб бяха огромно ЗЛО,писна ми разни олигофрени да си хвалят вожда колко магистрали и спортни зали построил !
той

2013.05.29 | 16:12

10
Бойко подавал ли е молба за напускане на БСП?

2013.05.29 | 16:12

9
ало ПОЗИТАНО 20 НЕ УМУВАЙ
XA

2013.05.29 | 16:12

8
и с какво по-точно не ви харесва правителството на Беров

2013.05.29 | 09:00

3
Ай стига бе - кви са тия "експерти"?????На образованието – рентгенолог, на спорта – филолог, на външно – гей, социален - дърт турчин, на армията – видял казарма само през крив макарон, баш премиер –провален финансист от екипите на Беров, Виденов, Костов и Станишев, тоя на когото спряха финансирането от ЕО .Всички са работили само като номенклатура – мишоци в службици и министерства.Да ви са честити – баш експертите!

2013.05.29 | 16:12

7
Ей, трол герберски, къде го видя този провален министър. И къде ги видяхте тези спрени еврофондове и изобшо тъоите гербери какво разбирате от еврофондове - това , което ви повтаря само тиквата ли? И експертите като не са от министерства или в университете от къде да се вземат - като при Герб по магистралите сигурно.

2013.05.29 | 16:12

6
На тая баба още ли не са и дали пенсия ? 4год плю,едните ,сега другите ,а тя най-хубава,ама само всред пенсионерките в квартала .Дотегна ми от боклука.
гошо

2013.05.29 | 16:11

4
На тая кой ли не и прави единство.Сега едва ли и се е пробудила съвестта или пък е станала отново политическа девственица.Най-вероятно е взела парички за да се включи в какафонията.Тя разбира много от парички.

2013.05.29 | 09:00

2
най накрая да видя нещо свястно

2013.05.29 | 07:31

1
Що е то "Синьо Единство"? Кого представлява? Колко члена има? Защо се обажда изобщо? Айде делегация! Без вашето "експертно" поведение, БСП щяха да видят властта през крив макарон. Станишев трябва да ви целува. Винаги сте били позор за всеки, който се хване с вас. Пазмодеи!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини