Местан: Не знам дали Тихолов е водил листа на ДПС в Несебър

  • 28 май 2013 08:08

  • 2568
  • 10
Местан: Не знам дали Тихолов е водил листа на ДПС в Несебър
©

Не трябва да се фокусираме върху оттеглянето на арх. Калин Тихолов. Не мога да потвърдя информацията дали той е бил водач на листата на ДПС в Несебър на местните избори през 2007 година. Простете това мое незнание, но тогава функциите ми в партията бяха различни. Но мога да потвърдя оттеглянето му. Искам да подчертая, че съставът на кабинета е по инициатива на  Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21. Това заяви лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в в сутрешния блок на Нова телевизия по повод оставката на Тихолов и състава на новия кабинет.

Трябва да сме коректни като кажем, че хората свалиха ГЕРБ от власт, но не я дадоха на БСП, нито пък на ДПС. Време е за продуктивна политика и тя ще бъде реализирана от Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21, каза още той.

По думите му от този кабинет чудеса не могат да се очакват, но той е длъжен да проведе едни мерки за извеждане на страната от кризата. Този кабинет няма право да подхранва нереални очаквания в хората, този кабинет трябва да е на българския парламент, където ще се провеждат дискусии, каза още той. 

На въпрос колко министри има ДПС, Местан заяви, че те са 17 заедно с министър-председателя.

Не се свеня от думата "коалиция".  Различното от предишните кабините на коалиция е, че няма някакви пропорции. Разликата с тях е в принципите на съставяне на кабинетите, каза Местан.

Няма по-лош сценарии за България от това да се повторят изборите на 12 май, тя има нужда от кабинета "Орешарски".  Страната няма интерес от избори, а ГЕРБ . Те имат интерес да има една несигурност в страната, те имат интерес от това, защото 4 години си твърдяха, че са моралният съдник, че са една алтернатива на Тройната коалиция. Трудно е да се трансформираш в лидер на опозицията, каза още Местан.

ГЕРБ възникна като партия на властта. Те имат нужда да съхранят това, защото властовите отношения имат свойството да се разграждат светкавично след свалянето от власт. Г-н Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и партията му не трябва да тръгват по пътя на самоцелната деструкция, смята още той.

Последвайте канала на

2568 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.05.29 | 07:17

10
Изгърмя първата бомба в уж експертния буламач на БСП - ДПС -- скандалния мутроарх.Тихолов! И то за инвестициите - пак се подготвят да крадат червените Песове , а да не говорим за крадливите резняци от ДПС! Това ли искаше народе???????Турци и крадците от червената върхушкапак да разпределят парите в нашата държава - затова ли гласува??????
Българин

2013.05.29 | 07:17

9
Време е да ги почнем турско червената мафия ! Министър на спорта ФИЛОЛОГ,друг замесен в далавери,останалите турци и комунисти. Трябва си да играе "възпитанието".

2013.05.29 | 07:17

8
АМДЖИКA - ПАК УМУВА !
OF

2013.05.29 | 07:17

7
Как ви е сега, готино ли ви е?!?!?!?! Турчалета и комуняги да ви управляват?!?!?!

2013.05.29 | 07:16

6
ИСТИНАТА Е В АТАКА.НИЕ ДЪРЖИМ КЛЮЧОВЕТЕ ОТ ТОЗИ КАБИНЕТ.СИДЕРОВ НИКОГА НЯМА ДА ПОДКРЕПИ ПРАВИТЕЛСТВО НА ДПС.ТАКА,ЧЕ СПОКОЙНО.НИЕ АТАКИСТИ ЛИ СМЕ,ИЛИ ЛУКОВИ ГЛАВИ?
69

2013.05.29 | 07:16

5
След като хората не Ви дадоха властта защо се мъчите да я яхнете? Че почнахте и да се оправдавате отдалече, да не очаквали хората чудеса и т.н. Господи ......................!
Българино събуди се

2013.05.29 | 07:16

4
Министър Георгиева на митинг на ДПС: Ще работя вашите деца да учат майчин език

2013.05.28 | 22:04

3
На образованието – рентгенолог, на спорта – филолог, на външно – гей, социален - дърт турчин, на армията – видял казарма само през крив макарон, баш премиер –провален финансист от екипите на Беров, Виденов, Костов и Станишев, тоя на когото спряха финансирането от ЕО .Всички са работили само като номенклатура – мишоци в службици и министерства.Да ви са честити – баш експертите!

2013.05.28 | 22:04

2
А като не са ви дали власта на вас ,с какво право я давате на Васил Божков-черепа?? Някой от вашите симпатизанти гласувал ли е за него или това няма значение???
Радо

2013.05.28 | 14:36

1
И този почна да има амнезия като Боко-Тиквта да не знае кой на какъв пост е сигурно е някаква нова държавна болест новият Български щам. Сигурно световната организация по заразни болести ще вдигне тревога да не вземе да се пренесе отвъд океана!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини