Борисов се среща с посланици

  • 27 май 2013 09:01

  • 2668
  • 10
Борисов се среща с посланици
©

Председателят на ПП ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще се срещне днес с посланиците на страните-членки на Европейския съюз, САЩ и Турция, съобщиха от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

Срещата ще се проведе в сградата на Народното събрание. Заедно с Борсов ще бъде и заместник-председателят на партията Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, бившият министър на външните работи Николай МладеновНиколай Младенов Николай Евтимов Младенов е избран за министър на външните работи от 41-ото Народно събрание на 27 и народни представители от ГЕРБ.

 

Последвайте канала на

2668 10

Свързани новини

Коментари 10

Добави коментар

2013.05.28 | 10:06

8
Не знам дали БСП и ДПС са по големи крадци от ГЕРБ ама по големи манипулатори на общественото мнение от тях няма.Сега като свалиха ГЕРБ от власт с манипулация ще продължат през целия си мандат да търсят и изработват какви ли не сюжети и компромати за очерняне за да са сигурни че ГЕРБ няма да се върне на власт.Ще хвърлят прах в очите на хората че видите ли ГЕРБ са виновни са състоянието на държавата а то не е по различно от преди да дойдат ГЕРБ на власт само където Европа беше изолирала БСП и им спря субсидиите.23 години за демократичното разграбване и сриване на държавата са виновни само ГЕРБ.За контрабандата с цигари за наркотиците,проституцията,фълшивиат алкохол купуването на гласове,автобусите за гласуване от Турция ,за скандалните заменки,за парите дадени на хаос в Белене,за състоянието на енергетиката и още какво ли не са виновни само ГЕРБ и никой друг.Те другите още не са се били родили.Никой от другите не е правил далавери и не е виновен.Нито Костов нито Доган,Първанов, Станишев ,Царя или другите покрай тях.ВИНОВНИ СА САМО ГЕРБ !!!Защото ГЕРБ откриха топлата вода и те бяха първите които докараха България до банкрут.АЙДЕ СТИГА ВЕ!!!

2013.05.28 | 13:39

10
Така правеше и прави Б.Борисов срещу Станишев.Всички преди мене са крадци,сега му се връща тъпкано.Да почакаме проверките.Другото е бля,бля от всеки чичо,лелка и баби.Освен това,ред е на Цацаров.

2013.05.28 | 13:39

9
Като му знам акъла се питам, те ли са го поканили, или той е тръгнал да обяснява, че това което излиза за него не е вярно, и че той не е лошо момче. Освен това при тази обиколка преводачите са били повече от охраната и охраняваните, защо ли?

2013.05.28 | 10:06

7
Всъщност заглавието е: "Борисов се среща с шпиони на чужди държави, за да получи указания."
ЧЕТИ БЪЛГАРИНО

2013.05.28 | 10:06

6
Чети Българино ! Чети за Майчето.http://solidbul.eu/?p=1280

2013.05.28 | 10:06

5
БСП и ДПС вече заявиха как ще до разграбят и последното което е останало в държавата.Вместо да премахнат добавките на тока и да се намали цената му (от което ще загубят техните фирми в енергетиката) от октомври ще раздават помощи за които ще вземат пари пак от държавата с които можеше да се свърши нещо друго.С тези пари хората ще си плащат тока и парите ще отидат в техните фирми в енергетиката.Всичко е точно и законно.От друга старана колко човека ще могат да се вредят за помощи като знаем как работи администрацията в държавата.Знаете ли как и по какви критерии ще се оценяват хората.Всичко е прах в очите.Няма да отиде много дълго тази работа.Ако не се реконструира ДКЕВР за да заработи и реши проблема с ЕРП-тата които хората въобще не искат скоро всички ще са пак на улиците.
budala

2013.05.28 | 10:06

3
Видимата част от наследството, останало след почти четиригодишното шеметно властване на ГЕРБ, вече се знае: Икономиката - тежка рецесия, ликвидна криза и ерозиран бизнес климат Социалната сфера - незапомнено обедняване и маргинализация В политиката - олигархични мрежи, окупирали ключови властови позиции В правосъдието - системно погазване на върховенството на закона В гражданския сектор - общество, живеещо по законите на джунглата. За невидимата част от сътвореното от ГЕРБ ще научим скоро - ако наследниците във властта за пореден път не се опитат да скрият от народа истината и виновниците за поредния провал

2013.05.28 | 10:06

4
А преди "шеметното властване на ГЕРБ" бяхме супер! Еврофондовете- спрени, в министерствата-разхищения, в политиката- червени олигарси, окупирали икономиката. Правосъдната система- не греши, защото не работи.
:-)

2013.05.28 | 10:06

2
Предполагам целта на срещата е търсене на държава без договор за екстрадиране

2013.05.28 | 10:06

1
страните-членки на Европейския съюз, САЩ и Турция

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини