Павлова: Възможна е коалиция с БСП...някой ден

  • 26 май 2013 18:47

  • 8267
  • 46
Павлова: Възможна е коалиция с БСП...някой ден
© Булфото

Някой ден може и да е възможна коалиция между БСП и ГЕРБ, но засега бившите управляващи ще се придържат към линията на „конструктивна опозиция". Това стана ясно от думите на бившия регионален министър и сега депутат от ГЕРБ Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена в предаването "Нека говорят с Росен Петров".

„Няма невъзможни неща, както се казва „Алиса в страната на чудесата" - всичко е възможно", отговори Павлова на въпрос дали е възможна коалиция между БСП и ГЕРБ. „Сигурно е възможно, някой ден може и да е възможно", добави тя. Павлова не отговори дали би приела да е министър в кабинета на Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21.

„Очевидно вариантите се менят ежеминутно. Тръгна се от програмно правителство, през експертно, сега политико - експертно, каквото и да значи това", коментира Павлова.

По думите й ГЕРБ ще бъде конструктивна опозиция и може да подкрепи бъдещото правителство, както и законопроектите, които са разумни. „Ние заявихме от първия ден, че ще бъдем конструктивна опозиция. Ако има качествено правителство от добри експерти, разбира се че ще ги подкрепим, но ако не е така? Също ако предлагат качествени законопроекти, ще подкрепим всяко едно разумно решение в полза на гражданите", обясни Павлова.

Хората са тези, които решават кого да изберат и кой да ги управлява, не случайно върнахме мандата.

Според нея от решението на Конституционния съд по исканията за касиране на изборите зависи дали ще бъде върната държавността. „Когато имаме нарушаване на Изборния кодекс, начинът, по който се провеждат избори, това не трябва да се толерира. Тук говорим за принципа. Имаме компетентен орган да се произнесе, и така ще бъде върнато доверието в държавността", каза Павлова.

Тя отхвърли обвиненията на Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, че ГЕРБ са купували конституционни съдии. „На принципа „една жена каза" не работя. Всеки може да има твърдения, фактите трябва да надделеят и да се работи с факти. Ако има данни - да сезира компетентните органи. Хората са го избрали да говори от трибуната", коментира Павлова.

Последвайте канала на

8267 46

Свързани новини

Коментари 46

Добави коментар
Неубеден избирател

2013.05.27 | 13:19

27
Кифло мазна, нали сте много велики....жалки драпачи за временна власт !!!! Смешници.
TERMINATOR

2013.05.27 | 17:49

46
Спокойно няма смисъл да им се впрягаш на герберастите, виждам че много активни станаха, но змията когато умира най много умира. За най голямо съжаление на ГРОБ-арите те виждат истината такава каквато е, и не искат да я приемат, но тя съществува и работи - ГЕРБ са вече бита карта, прочетен вестник, те си изпяха песента и се изложиха. Нека да си цъкат минуси, ще си останат само с минусите, ГЕРБ са потъващ кораб. Сами си го направиха. Почивайте в мир гробари.
TERMINATOR

2013.05.27 | 17:48

45
Тая има мутра близка на мутрата на Ким Чен Ун - лидера на Северна Корея, същата сърдита и нагла мутра и жадна за власт, дето скача на американците които само за броени часове могат му заличат ненормалната болна откачена държава от лицето на Земята. А Дянков и Борисов какво казаха за руснаците - "Ще ги напляскаме" когато ставаше дума за АЕЦ Белене. Много са близки тия от ГРОБ с умопомрачените камикадзета на Северна Корея - едните се заяждат с американците а другите с руснаците и мутрите им еднакви. Ами имаше един откачен с мустаци през 40-те години ( Хитлер ) който се опита да напляска руснаците, но напляскания беше той. Мъртви сте гробари, разберете го най после, времето ви изтече, айде кажете си молитвите - прах при прахта, пепел при пепелта, горете в ада мекерета. Бареков ли - ами той вади керливите ризи, от истината боляло а ?! Аре цъкайте минуси гробарчета, бита карта сте вече.
js

2013.05.27 | 17:47

44
Проблема им беше че до миналата година те се радваха на по голяма популярност сред населението.И си мислеха че БСП ще стои така и ще гледа.И на изборите вместо да извдят компроматите и да почнат да заливят опунентите си с кал както направиха БСП мишоците се скриха в мишите си дупки както каза серГЕЙ.Не е можело да не разполагат с комромати нали Цецо е подслушвал всички. Но като млада партия те така и не разбраха че избори се печелят с обещания и компромати.

2013.05.27 | 17:46

43
Явно не искат така да печелят. Това би ги убило. Както ще убие все пак и БСП. Помни ли някой, че например Чеушеску го избраха и му ръкопляскаха на крака и една седмица след това го разстреляха?
Баба Пена

2013.05.27 | 17:46

42
Ако,ГЕРБ гласуват за това правителство ще е срам и позор за тези 1 милион гласоподаватели. Бойко ти ще си най-големия боклук. Ние всички гласувахме против БСП иДПС. Не се огъзвай и ти.

2013.05.27 | 17:35

41
Гледай си Бареков и бнт,ефир2 и мосфилм и трай малоумник,затова сме на това дередже
js

2013.05.27 | 17:35

40
ГЕРБ са в цайкнот.Единственият им правилен ход е да напуснат парламента докато все още разчитат на голямо доверие.Иначе въпрки че не са толкова черни за колкото ги представят, народната вихрушка ще ги отнесе заедно с всички циркаджии и палячовци в парламента.

2013.05.27 | 13:18

18
БАХ ти новината!Ще има коалиция на ГЕРБ и БСП някой ден -ами този ден е вдруги ден ,вторник ,когато ГЕРБ ще гласува за Орешарски!Кво плюхте по АТАКА бе, предатели,лъжци мръсни гербаджийци?!Излъгахте милион българи да гласуват за вас!Страхпивци - Бойко,Цветанов и цялото ръководство - отвращавате ме !!!

2013.05.27 | 17:33

39
Изобщо не се чуди!Цялото ръководство на ГЕРБ плюс президентчето са комунисти!Виж им биографиите!Червени са отвсякъде!

2013.05.27 | 17:33

38
Не,това не мога да го повярвам!Абе Павлова свинь.о ,аз за какво гласувах за вас бе,да се прегръщате с червените боклуци ли бе,мама ти дай.ба!!

2013.05.27 | 14:46

32
ГЕРБ в момента е единствената цивилизована, модерна партия с ясни представи за европейското бъдеще на България.
Ръмпой

2013.05.27 | 16:33

37
Искам да изкажа похвали на ГЕРБ и нейният вожд , защото по време на управлението му , тои успя да интегрира ромите в България , и не само интегрира , но ги вкара и в изпълнителната власт , ето на : момичето с анадолската физиономия от снимката , Мелянчо Добрев , министърът на транспорта Московски , а и Ц . Цв . А и лицата в неравносоино положение : Фидосиева , Цачева и други , а и за децата е помислил , всички са в парламента - Браво на Вожде ви браво !
DVD

2013.05.27 | 16:32

36
BOKLUK ...

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини