Кабинетът "Орешарски " е готов

  • 23 май 2013 11:59

  • 3536
  • 15
Кабинетът "Орешарски " е готов
©

Лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и номинираният за министър-председател от БСП Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 пристигнаха за консултациите при президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, съобщи репортер на novini.bg.

На влизане в Президентството, Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 каза, че му трябват ден - два за персоналния  състав. "Не за да мисля личностите, а за да ги консултирам", добави Орешарски.

"Още вчера говорих с президента и го информирах, че Парламентарната група на Коалиция за България има решение за номинацията на г-н Орешарски за кандидат за министър-председател. Имаме готовност да поемем проучвателния мандат във всеки един момент, в който приключи връщането от г-н Bojko Борисов. Абсолютно сме готови това да стане още днес и за това ще настояваме, защото няма време за губене", заяви пред журналисти председателят на ПГ на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 каза, че би било добър вариант и са готови още в понеделник или вторник да се гласува правителството.

Последвайте канала на

Десислава Станева
3536 15

Свързани новини

Коментари 15

Добави коментар

2013.05.24 | 07:50

8
ПРОБЛЕМ НОМЕР 1 ЗА БЪЛГАРИЯ Е УПРАВЛЕНИЕ НА СТАНИШЕВ И ДОГАН

2013.05.24 | 08:38

15
NAGLITE idvat....Stavai narode!!!
Великия

2013.05.24 | 07:51

14
Ще се пръснат от надуване , ейййй....

2013.05.24 | 07:51

13
Борисов върви по стъпките на Костов. Повтаря се историята отпреди десетина-петнадесет години. Костов направи страшно много, за да изправи България на крака след виденовата разруха. Но комунистите го емнаха и демонизираха. Сега Костов вече не е в политиката. С Борисов се случва абсолютно същото...

2013.05.24 | 07:51

12
Те 7 години и половина се смееха и сега пак ли?Вече ми писна от този театър.Голям праз,че унижават Борисов.Това мен какво ме топли?Сидеров пък се държи като препила чалга певица и кряка пред наблюдателите.И какво бе гандул Сидеров?Да не мислиш че на тези с евро заплатите им пука.Поне показа на цял свят нагледно защо политиката у нас не я бива -Защото си избираме болни и неуравновесени малоумни хорица за депутати..............
Хари

2013.05.24 | 07:48

4
Само не ми го жалете тоя 100% изрод. Най-голямата тръпка на Борисов е да унижава другите. Унизи близките на убитото момиче от Перник. Дори унизи целокупния наш народ , че бил некачествен материал, и то в чужбина беше казано - още по-гнусно и обидно. Борисов е по-голям туркофил и от ДПС. Каквото нареди чичо Сам, всичко изпълнява на мига, а Европата за нищо я няма - "Старата чанта Меркел и дуджето Саркози" - негови думи.

2013.05.24 | 07:50

11
Знаем,че сте готови искате пак да крадете ;)От 2 години си пишите сценария!Сигурна съм,че сте имали план А,Б,В,че чак до Я! Яли сме ви попарата,ама глупав народ!!!
123

2013.05.24 | 07:50

7
НЕ ГЛУПАВ.ПО ТЪП И ПРОСТ НАРОД НЯМА. А И МЪРЗЕЛИВ СЪЩО.ТОЧНО ТЕЯ ПЕДАЛИ СИ ЗАСЛУЖАВАМЕ ДА НИ ОПЪВАТ СЛЕДВАЩИТЕ ГОДИНИ НО НАЙ ЖАЛКОТО Е ЧЕ ИМА ХОРА КОИТО ИМ ВЯРВАТ.В ПОСЛЕДНИТЕ ГОДИНИ СЕ ОПИТВАХ ДА СЪМ НА СВЕТЛО ПРЕД ДАНЪЧНИТЕ И ДА СИ ПЛАЩАМ ВСИЧКИ ДАНЪЦИ И ДДС КОРЕКТНО ЩОТО ЧУВСТВАХ ЧЕ ТРЯБВА ДА ДАМ СВОЯ ДЯЛ ЗА СТАБИЛНОСТА НА ДЪРЖАВАТА,НО ДОТУК.ОТТУК НАСЕТНЕ ЩЕ СКРИЯ ВСЕКИ ВЪЗМОЖЕН ЛЕВ ОТ ДАНЪЦИ И ТАКСИ,НЯМА ДА ПЛАЩАМ ЗА ПЛАНА ОРЕШАРСКИ ДЕМЕК ДА РАЗДАДЕМ ВСИЧКИ ПАРИ БЕЗОТГОВОРНО ПЪК СЛЕДВАЩИТЕ ДА МУ МИСЛЯТ.ДА ГО ДУХАТ ВСИЧКИ МАНГАЛИ,МЪРЗЕЛИВЦИ И ТЮТЮНОПРОИЗВОДИТЕЛИ АЗ ЦИГАРИ НЕ ПУША.,

2013.05.24 | 07:50

10
Всички са специалисти по усвояване на европейски фондове

2013.05.24 | 07:50

9
Боят настава, тупкат сърца ни - ето ги близо наште душмани. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Дързост дружина вярна, сговорна - ний не сме веке рая покорна. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. Нека с тоз удар врага да смажем, нека му гордо, братя, докажем, че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Че сме строшили мръсни окови, че сме свободни, а не робове. Бийте, братя, Бог е с нас, вража порода - бой за чест и свобода, за мила рода. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина. О, майко моя, родино мила, земя си красна, райска градина

2013.05.24 | 07:49

6
Нищо не чакам да се промени с каквото и да е ново правителство.Като гледам кои са пак в парламента и какво и как го обсъждат не вярвам това да се случи.Не чувам да се иска премахване на добавките от сметките за ток а само идеи за въвеждане на двойна тарифа или раздаване на помощи за най бедните.Колко хора реално ще могат да се възползват от двойната тарифа.За раздаване на помощи пък като знам каква бюрокрация има в администрацията колко човека ще съумеят да си подадат изрядни документи и колко ще бъдат одобрени безпристрастно.Ще има стари хора които няма да имат физическата възможност за това.Просто се правят че не разбират какво се иска от тях и баламосват хората че уш искат да свалят цената на тока.По добре да се сложат фиксирани цени за нощна и дневна които може и да са по високи от сегашните за да се оправдае инвестицията за поддръжка на мрежата и към тая цена се надчисли ДДС защото така ще знаеш за какво плащаш.С тези добавки за пренос които си ги начисляват както им падне просто се подиграват с народа.Остана да сложат добавка пренос и на водата и тогава ще цъфнем. Без ток може и да оцелееш но без вода се умира.Другото за което не виждам да се говори е монополите в цените на храните и горивата.Никой не казва какво ще се направи в тази насока.До сега гледахме правителството на ГЕРБ което се оправдаваше с наследството оставено им от БСП а сега започва обратното.БСП да се оправдава с наследеното от ГЕРБ и до кога така. Ние да нямаме по сто живота и да ги чакаме да заработят и да направят нещо за народа.Ако така продължават виждам хората пак на улицата.
ЕТО ТОВА СЕ СЛУЧВА

2013.05.24 | 07:49

5
Я сега пък аз да ви кажа защо няма да премахнат добавките за ток а ще раздават помощи.Ами защото това е договорено между БСП и ДПС.И познайте кой ще се реди на опашките за помощи и кои се водят социално слаби.Само цигани и турци а българи ще има само колкото да не е без хич.Същото ще е и с детските.Циганите ще си правят деца ще вземат детски и после ще ги дават децата по домовете за сираци.Че пак да попитам кой спечели от цялата работа?

2013.05.24 | 07:48

3
sled kato sa gotovi ,vzemete po edno vaje i sapyn i na nai blizkia klon ....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини