Депутатите ще разгледат промените в Конституцията

  • 28 юли 2011 07:12

  • 616
  • 0
Депутатите ще разгледат промените в Конституцията
© Булфото

Това е общ законопроект, изготвен от Комисията по образованието в парламента, както и законопроекти за поправки в закона, внесени от Министерски съвет, и от депутатите от „Атака” Огнян Стоичков и проф. Станислав Станилов.

Втора точка от дневния ред за работа на парламента ще бъде обсъждането на проекторешение за приемане на Национална стратегия за развитие на научните изследвания 2020. Вносител на проекта за решение е Министерски съвет.

Като трета точка от дневния ред за четвъртък е предвидено първото четене на законопроекта за изменение и допълнение на Конституцията на България. Негови вносители е председателят на Народното събрание Цецка ЦачеваЦецка ЦачеваЦецка Цачева Данговска е министър на правосъдието в кабинета "Борисов 3" от 4 май 2017 г. одо 23 и група народни представители, от 26 май 2011 г.

Поправките са свързани с предложения от финансовия министър Пакт за финансова стабилност, като конкретните финансови мерки, по които България ще упражнява финансовата си политика, са заложени в Закона за устройството на държавния бюджет.
 

Последвайте канала на

616 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини