Сидеров: Няма да подкрепим никое правителство в този парламент

  • 21 май 2013 11:06

  • 8855
  • 80
Сидеров: Няма да подкрепим никое правителство в този парламент
©

Българският национализъм е незаобиколим фактор в политиката. Това обявих през 2005 г. и се оказах прав, заяви в парламента лидерът на ПП "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Призовавам ГЕРБ да не спекулират с никаква тройна коалиция, защото иначе ще усетят силата на "Атака". Спрете със спекулациите и интригите си. Вече сте обекти на прокуратурата и нищо повече, обяви политикът. Вие смятате, че сте вечни и непоклатими, но сега усмивките ви лека - полека ще замръзват, докато пишете показания за управлението си, допълни той.

По думите му, преди месеци българските граждани свалиха корумпираното правителство. ГЕРБ тогава избяга от отговорността, а сега иска да я поемат.

Народът обаче е много мъдър, за разлика от някои псевдокритици, които нарекоха хората лумпени. Народът постави "Атака" като свой коректив, като своите очи и уши в парламента. Ние ще бъдем вашия кошмар, обърна се той към политиците в НС.

Няма да подкрепям силуети и харизми, аз ще застана само зад нещата, които са в интерес на българския народ. Ще спазвам клетвата, която дадох днес. Нали и вие я произнесохте или тя не означава нищо за вас, попита той. "Атака" няма да подкрепи никакво правителство в този състав на този парламент. Ние не можем да имаме нищо общо с ДПС, която продължава да бъде антиконституционна партия. ГЕРБ работеше с ДПС през своя мандат. Всички от ДПС получиха политически чадър, както и всички, които се опитваха да смажат "Атака". През управлението си ГЕРБ се опитваха да съсипят "Атака", но планът им не успя. Много сте унищожителите на "Атака", но сте некадърни. Не ви стига мъжеството. Народът каза: "Атака" ще стои в парламента и ще бъде гарант". Ние сме представителите на унижените и онеправданите хора. Няма да защитаваме олигархични кръгове или политически интереси. Ние сме различни и сме автентичната партия, единствената в този парламент. Ще бъдем такава докрай. Няма да се спогаждаме с никой, освен с интереса на българския народ, категоричен бе той.

Няма да подкрепим предложения председател на НС, няма да предлагаме зам.-председатели в това ръководство на парламента, няма да подкрепим и никой кабинет, от който и да е предложен.

Първи ще изляза навън и ще поведа протестите, ако се работи в ущърб на гражданите, категоричен бе той.

Искате възраждане сега, обърна се той към политиците. Какво възраждане, след като пред нас имаме народ, който не вярва в нищо - нито в бог, нито в дявол. Ако не се хванем в ръце, може да има гражданска война. Аз не го искам, но ви предупреждавам.

Нека работната заплата на депутатите да бъде в размера на минималната работна заплата в страната. Така и вие ще искате да я увеличите. А не милионерите да се смеете, че е невъзможно. Трябва да се вдигнат и пенсиите. Това е най-важното на първо време.

Желая ви здраве и покаяние!

Последвайте канала на

8855 80

Свързани новини

Коментари 80

Добави коментар

2013.05.22 | 23:42

80
Волен Сидеров влезе в коалиция с двете за него омразни партии-БСП и ДПС, само и само да задоволи лични амбиции - да влезе във властта - стига е спекулирал "за България". Защо не се откаже от власт, както призовава той ГЕРБ, хайде да покаже принципност. Няма да станат нещата и ще има избори - стягай се народе и мисли повече!!!

2013.05.22 | 06:38

60
Абе ти да не си шизофреник или си на тежки наркотици? Халюцинираш. :)

2013.05.22 | 23:42

79
Сидеров си изигра играта картите, уреди мнозинството на БСП+ДПС. Пълна безотговорност!! Пълен циркаджия! Времето на този парламент са преброени.
jolk

2013.05.22 | 23:40

78
Хората не се мерят по думите,а по делата.Този урок трябва да сте го научили вече.Сидеров явно умее само да говори.

2013.05.22 | 23:38

77
Сидеров сменя името на партията-новото ще бъде ЮРУШ
милко великов

2013.05.22 | 23:37

76
Стана тя каквато стана.АТАКА на ДПС и БСП пристана.Чисто курвенски номер.Хем вълка сит хем агнето цяло.Без да гласуват вкараха гол за БСП и ДПС.
не съм съгласен

2013.05.22 | 23:36

75
ЕДНА КОРЕКЦИЯ-БЪЛГАРСКИТЕ ГРАЖДАНИ НЕ ЦЕЛЯХА СВАЛЯНЕТО НА ГЕРБ, А БЯХА ИЗПОЛЗВАНИ ЗА СВАЛЯНЕТО НА ГЕРБ.
дискретен герой

2013.05.22 | 05:37

50
За разлика от другите помияри Сидеров НИКОГА,НИКОГА до сега не е предал своя електорат!!! Така постъпи и в нощта след изборите,докато другите ПЕЧЕЛИВШИ МИШОЦИ се скриха защото ТЪЛПАТА беше пред НДК и не обелиха нито дума,ще речеш,че не хора,а животни им осигуриха печелившите проценти!!! Сега същите казват:Сидеров,подкрепи ни,ама тази програма дето си я създал вземи си я наври там дето слънце не огрява!! Ако не си за Волен, то е защото: а) си за Терминал 2; б) живееш прекрасно; в) си мутра; г) си без образование или възпитание; д) си престъпник; е) не разбираш изобщо какво е станало последните 23 години; ж) си за анархия; з) си против България; SAMO ATAKA !!

2013.05.22 | 21:05

74
Абсолютно си прав,като казваш "за разлика от другите помияри Сидеров....." и т.н.Само гледаи накои от шефоветети да не го прочете че ще останеш без работа.
Мирая

2013.05.22 | 21:04

71
Браво г-н Сидеров,точните думи на точното място ! Мюсюлманка съм,но ви подкрепям
милко великов

2013.05.22 | 21:04

73
Ти и една свирка можеш да му направиш за авантата която пусна на ДПС и БСП.Може и едно килимче да му подарите.Преди година се биехте пред джамията а сега ви прави теманета.
123

2013.05.22 | 21:04

72
ПОЗДРАВЯВАМ ВИ ЗА МНЕНИЕТО
nemec

2013.05.22 | 21:03

70
absoliuten kompleksiran lainar !!!

2013.05.22 | 21:03

69
На вниманието на коментиращите-на някой от вас да му минава през ум,че тук става дума за избор на председател-формална процедура.Изобщо не става дума за гласуване нито на кабинет,нито на някакво друго важно решение,за да се види кой какво подкрепя.Не се подвеждайте по манипулациите на услужливите медии,а следете бъдещия развой на нещата.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини