Станишев: Трябва да се заемем с реалните проблеми незабавно

  • 20 май 2013 15:50

  • 1591
  • 13
Станишев: Трябва да се заемем с реалните проблеми незабавно
© Булфото

"Ситуацията в страната е толкова изострена и кризисна, че трябва да се заемем с реалните проблеми незабавно. Няма време за отлагане на нещата. Хората имат нужда от легитимен парламент и парламент, който работи по острите проблеми и техните решения", каза председателят на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на среща на Националния съвет на БСП.

"Коалиция за България ще трябва всеки ден да се доказваме, че работим в интерес на българските граждани – и нашата парламентарна група, и целият парламент, и бъдещото правителство, зад което заставаме. Кампанията беше проведена в изключително трудна среда. Цялата държавна мощ работеше за една политическа партия – ГЕРБ. Всеки участник в изборите го е видял и почувствал", заяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

"Въпреки това, ГЕРБ не постигна това, към което се стремяха. Става все по-очевидно, че беше подготвен безпрецедентен заговор срещу демокрацията и правото на българските граждани да решават кой да управлява. Заловените нелегални фалшиви бюлетини показват мащаба на подготвяната фалшификация. Тези, които контролираха процеса на подготовка на избора, те искат касиране на изборите. Това цели хаос, окончателно дестабилизиране на държавата, обедняване на хората, сриване на икономиката. Целта е да спасят себе си. ГЕРБ добре осъзнават, че не могат да сформират правителство. Те искат да останат във властта по втория начин, от задния вход, за да се спасяват, да заличават следи и да не носят отговорност", каза още Станишев.

От БСП са категорични, че няма да подкрепят председател на НС, ако той е от ГЕРБ.

Последвайте канала на

1591 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2013.05.21 | 23:29

13
ПРОБЛЕМ 1: ИЗЧЕЗНИ!!!

2013.05.21 | 06:30

12
Щях да Ви повярвам другарю Станишев ако не бях свидетел на предишният Ви опит да управлявате. Затова НЕ ИСКАМ ТАКИВА МЕРИНДЖЪРИ.

2013.05.21 | 06:29

11
koi go e upalnomostil tozi uzurpator da se zaema sproblemite.
Жалък Станишев

2013.05.21 | 06:27

10
Още коня не оседлан, а тоя наглия яхнал самара и вика диииииииииииииииииииии.

2013.05.21 | 06:26

9
Чудя се къде са ония "национални герои" които реваха по улиците ДОЛУ МАФИЯТА И МОНОПОЛИТЕ и хвърляха камъни с/у полицаите ?? Тъпанари ,доказахте кои ви плати и за какво .. МЪРШИИИИИИ а не народ!
Katq Iwanova

2013.05.20 | 22:34

2
Глупак,защо да изчезне.Аз съм гласувала за АТАКА,но изглежда ще съжалявам.Волен се подава на малка група мразещи атакисти и го заплашват с натиск.При ГЕРБ стигнахме до мизерия и отчаяние,сега пак нямал доверие,съгласие и др.В БСП,ДПС И АТАКА не може да няма разумни,отговорни и компетентни депутати,че да се заемат незабавно с реалните и неотложни проблеми.Забравете 3-те групи омразата си и лозунгите.Не съм гласувала за БСП,но привествам Станишев за европейското му решение относно реалните проблеми.
Язък

2013.05.21 | 02:07

8
Късно е чадо. Мандалото падна.Може ли да си толкова изкукуригала че да гласуваш за Атака.Ти май не знаеш колко са превъплъщенията на Болен.

2013.05.21 | 02:06

7
kasno e.
jiga

2013.05.20 | 21:59

1
и си проста и малоумна, дребнава и низка твар. Кого -Стан приветства. Ми, да- еи не сте/сме стигнали калта на блатото, но нема кои знае колко време да 4акате/ме. Вони- адски, роби на своите пенсии.

2013.05.21 | 02:06

6
Кратка памет и малоумие от хората. Тази мърша Червеняков беше министър на правосъдието от 1995 г. до 1997 г. в разгара на мутренските времена като ВИС 1, Васил Илиев регистрира застрахователна компания. СИК го последваха няколко месеца по-късно. След тях се включи Димитър Джамов със "Зора", а след като излезе от затвора, Карамански направи своята "Корона". . През 1995 г. бивши барети основаха застрахователна компания- "Аполо и Болкан", като акционери в нея бяха и Алексей Петров, станал известен в последните години като секретен сътрудник на НСС и ДАНС, понастоящем обвиняем за рекет в затвора на следстивето, и Златомир Иванов-Златко Баретата, сочен за един от хората, които контролират хероиновия пазар, осъден на първа инстанция на 8 години затвор.Всеки знаеше ,че "нашият човек" ни пази от закона и полицията!! Страшни тъпанари и говеда в тази БЪЛГАРИЯ,БСП и АТАКА лектората бият всички по това отношение!!
antivirus

2013.05.21 | 02:05

5
ПРЕССЪОБЩЕНИЕ ОТ СЗО ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! ВНИМАНИЕ! На 11 май 2013 година населението на Република България бе масово заразно от ЧУВ! Заразяването е извършено от „паяка Мая” използвайки националния музикален инструмент „дудук”.Вирусът е със светкавично действие върху ЦНС, като изкривява мисленето.Заразата първоначално е регистрирана в групата BSP, като за опасността от заразяване българите били предупредени от член на групата, но не са взети предпазни мерки. Главните органи, оторизирани да вземат мерки срещу заразата също са били заразени от „паяка Мая” и с действията си са спомогнали за разпространението на заразата, като след тяхната намеса вирусът в значителна степен е увеличил поразяващото си действие. На 12 май с.г. беше проведено национално изследване за да се установи мащаба на разпространение на заразата. След няколкодневно отчитане на резултатите са потресаващи: от близо 7 000 000 население, може да се потвърди със сигурност, че са заразени почти 1 000 000 души; не са заразени малко над 1 000 000 българи които са с вроден имунитет, а всички останали са със съмнителен резултат. Все още не са взети мерки за ограничаване на източника на зараза и разпространението и продължава. СЗО информира, че при подобни случаи от световната здравна практика винаги се намират достатъчно здрави сили, които да ограничат източника на зараза и заразените, като в населението със съмнителен резултат вирусът се очаква да се локализира от естествените защитни сили на ЧОВЕКА /здравият разум/. Очаква се в скоро време да се проведе още едно изследване.

2013.05.20 | 23:19

4
реалните проблеми за страната сте ти и твоита мизерна партия дето ни докара до тва положение.

2013.05.20 | 23:19

3
тая отвратителна гнида освен да лъже и да внушава глупости на хората друго няма да направи.Коалиция за България ще трябва всеки ден да се доказваме, че работим в интерес на българските граждани:този интерес ние го знаем др.комунист.. Цялата държавна мощ работеше за една политическа партия – ГЕРБ.с тая разлика че по всички студия от сутрин до вечер гледахме само комунистически мутри.

Добави коментар

Свързани видеа

Водещи новини