Миков: Първата задача на новия кабинет е ревизия на бюджета

  • 19 май 2013 17:02

  • 1635
  • 11
Миков: Първата задача на новия кабинет е ревизия на бюджета
©

Политическата отговорност за състоянието на България днес е на ГЕРБ. Мерките, които трябва да се вземат, са от спешен порядък, заяви Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно пред БНР.

Политикът подчерта, че програмата на социалистите съдържа план за това как държавата да ускори забавените плащания към бизнеса. Той напомни, че до момента ГЕРБ е прокарвала крайно дясна политика, която е блокирала плащанията и резултатите са налице.

Трябва да се спре безработицата, тази безпътица, отчаянието пред хората", каза още Миков. Според него първата задача на новия кабинет трябва да бъде пълна ревизия на бюджета.

„Има скрити резерви в мравуняка, към които трябва да се погледне. България трябва да се върне към нормалността на инвестиционния климат. Ние имаме категорична воля да отпушим плащанията в реалната икономика", увери Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно.

Той потвърди, че за съставянето на правителство БСП ще проведе консултации и с партиите извън парламента, като най-вероятно те ще започнат в понеделник.

Последвайте канала на

1635 11

Свързани новини

Коментари 11

Добави коментар

2013.05.21 | 22:32

11
Според другаря Микоов, така както аз го разбрах ,първо бързо ревизират бюджета и го разпределят кой колко да открадне, че то я останат на власт до есента я не.И второ ,да се допитат до москва какво да правят по нататък.А всичко останало са празните им приказки които слушаме от 70 години.
Донякъде

2013.05.21 | 22:32

10
Има нещо вярно в това , което казва алкохолендъра Миков, но то това всеки може да го каже. В действителност никой не може и не знае какво да прави. Само някакви улични лозунги, да върнем България, да спасим икономиката, имаме воля и т.н. Как по-точно?.....без коментар!
първаната

2013.05.21 | 22:31

9
БСПин-бкп ОБЕЩАХА 250000 РАБОТНИ МЕСТА НО САМО ДО ИЗБОРИТЕ
НЯМА ВРЕМЕ.

2013.05.21 | 22:17

8
НЯМА ВРЕМЕ.Влизаме в парламента и ги наказваме по КРУМОВИТЕ закони .

2013.05.21 | 22:17

7
Българи събудете се . трябва да се обединим и да спрем нова окупация на България . Турците са тук ,те са в къщите ни ,в телевизора и дори ще ни управляват .Това не трябва да го допускаме .Дойде времето да кажем стига , край на измамата .Дълбоко съм възмутен от БСП , затова че прави съюз с една турска партия без да има угризения за това си действие .Нима няма български партий .Трябва да се изритат от парламента всички партий и да поставим нови избрани от народа БЪЛГАРИ .Учуден съм на хората гласували за БСП а и политиците в нея , какви българи са те,след като допускат турците на власт .Как е възможно български държавници , та дори и комунисти ,които трябва да работят единствено и само в интересите на БЪЛГАРИЯ да допускат турците да управляват БЪЛГАСКИЯ НАРОД .Моето мнение е че БСП и комунистите в нея са готови на предателство спрямо БЪЛГАРИЯ заради едната власт .Искам да кажа на българите гласували за БСП ,не виждатели че БЪЛГАРИЯ отива в турски ръце .Това трябва да спре .Разбирасе че има война между водещите партий ,но това трябва да е война на идей .Привържеици на БСП как ще отговорите на въпрос зададен от вашите деца,защо има турци в БЪЛГАРИЯ и какво правят тук.Как ще обясните на вашите деца, защо изобщо сме се освободили от турско робство (ако сме се освободили) .Какво ще им кажете гледайки паметника на ВАСИЛ ЛЕВСКИ .НЕ ВСИЧКО Е ПАРИ И ВЛАСТ .

2013.05.20 | 21:14

2
седнал си да коментираш, и да даваш акъл,пишеш за турци а не знаеш че в бг езика няма дума в мн.число завършваща на й- партий? а за турците,Борисов май се прегръща и целува с Ердоган?аман от умници

2013.05.21 | 22:17

6
до всички, които не се чувстват БЪЛГАРИ не се мешайте във нашите вътрешна политика, България е суверенна държава и ако не ви изнася грабвайте си багажа и ВЪН от моята РОДИНА Аз съм българче и силна майка мене е родила; с хубости, блага обилна мойта родина е мила. Аз съм българче. Обичам наште планини зелени, българин да се наричам - първа радост е за мене. Аз съм българче свободно, в край свободен аз живея, всичко българско и родно любя, тача и милея. Аз съм българче и расна в дни велики, в славно време, син съм на земя прекрасна, син съм на юнашко племе.
69

2013.05.21 | 22:16

5
Другарите още кабинет не са направили, но затова пък говорят за задачи. Рибата още в морето, но затова пък олиото в тигана вече даже прегаря. Един милион неща могат да се случат дотогава другари. По-кротко. Бързата кучка слепи ги ражда.
Борнео

2013.05.21 | 22:15

4
Хаха, що ли не съм изненадан, че предишните са виновни.

2013.05.20 | 23:00

3
тия като гледам как са се засилили да оправят безработизата у нас ще вземат да оправят и безработицата в европа.бахти лъжците
stoiko

2013.05.20 | 16:24

1
Za vlast i pari ste sposobni da prodadete i sobstvenata si majka,no rodinata Balgaria e na vsi4ki balgari,s kakvo pravo vie prodavate Balgaria,ste merzavci.

Добави коментар

Водещи новини