Станишев: Забележителна е амнезията на Борисов (галерия)

  • 16 май 2013 15:04

  • 20130
  • 165
Станишев: Забележителна е амнезията на Борисов (галерия)
© Булфото

За мен искането на ГЕРБ за касиране на изборите не е изненада. Това е една деструктивна, безотговорна, емоционална позиция, обяви Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Лидерът на ГЕРБ обаче хем иска касиране на изборите, хем иска да съставя кабинет. Това е стремеж към хаос, допълни лидерът на БСП.

ГЕРБ иска на всяка цена да остане на власт, но не за да решава проблемите на хората, а да замита следи от безобразията от управлението си. Това трябва да бъде ясно и го разбират все повече българи. Очевидно е, че ГЕРБ не искат да сдават властта, а искат да минат през задния вход, каза той.

Кой иска да се касират изборите – тези, които ги правиха – ЦИК, с мнозинство на ГЕРБ, служебно правителство, което се кланяше пред Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, искат да правят отново изборите общинските представители от ГЕРБ, искат и областните дирекции на МВР, коментира червеният лидер. Колко от мандатите на ГЕРБ са спечелени чрез натиск, контролиран вот, зависимости, отпечатани и раздадени бюлетини, попита той. Крадецът вика: "Дръжте крадецът!" - това е позицията на ГЕРБ. ГЕРБ поддържат тази деструктивна позиция, защото не им се харесва резултатът от вота на гражданите, смята Станишев.

Борисов трябва да признае един видим за всички факт - че ГЕРБ са в изолация. Нито една партия не ги поздрави. За какво – за купения и контролиран вот, за най-нечестните избори ли да ги поздрави? Единствено от Турция от Ердоган Борисов е получил поздравления. Борисов е първият премиер, който покани съседна държава да нахлуе в българската политика за своя лична изгода и да си има своя партия в парламента. Това се нарича "национално предателство", категоричен бе Станишев.

Според него днес президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното трябва да свика Народното събрание, да връчи проучвателен мандат на първата политическа сила, която очевидно не може да сформира правителство, и да се действа. Трябва промяна на начина, по който работят институциите, трябва да има спешно решаване на наболелите проблеми на българите и да се гарантира демократичността. От това има нужда България, а не от поведението на Борисов, заяви червеният лидер.

Нашите експертни екипи начело с Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 работят по проект на програма на правителство, с който ще отидем при останалите партии, за да получим оценки и идеи от тях. Ще водим този процес открито пред всички – пред медиите, пред обществото. Трябва да се знае, че не става дума за правителство на задкулисни сделки, а на правителство, което да изведе България от безпрецедентната криза. Такова правителство трябва да отвоюва територия на доверие всеки ден. Готови сме като партия да носим отговорността за такова програмно правителство.

Аргументите, с които Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа искат да касират изборите, са абсолютно нелепи, дори да се следват принципите на монтанската юридическа школа, каза още Станишев.

Свърши времето на правене на политика криминално. Ако ГЕРБ продължат по този начин да правят политика, очаква ги среща с прокуратурата само, но не и политическо бъдеще.

По думите на Станишев, забележителна е амнезията на Борисов. Той живее в собствен свят, който няма нищо общо с действителността. Бившият министър-председател направи няколко неща. Първо, той показа, че не смята Цветанов за експерт, като не го включи в експертното правителство. Второ - той каза, че ГЕРБ са ме победили в Стара Загора, което се разминава с данните на ЦИК. Единственият премиер след 90-та година, който си отиде заради протести, се нарича Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това нека се помни, призова Станишев.

Жалко е, че ЕНП смята за правилен този начин на провеждане на избори, заключи той.

Според Ана Янева резултатите на БСП в София са много добри, въпреки кратката, нетрадиционна кампания. Резултатите в София показват, че това е лебедовата песен на ГЕРБ, те си отиват от столицата, категорична бе тя.

Снимки от пресконференцията можете да видите ТУК!



 

Последвайте канала на

20130 165

Свързани новини

Коментари 165

Добави коментар

2013.05.31 | 00:27

165
ЕДНО НЕ МОГА ДА СИ ОТГОВОРЯ, А УЖ СЪМ ИНТЕЛИГЕНТЕН ЧОВЕК! 1. КАК ЧОВЕК, КОЙТО СЕ ДОВЛЕЧЕ ДО ФИНАЛА С КОМПРОМАТИ, ПРОВОКАЦИИ И КУПЕН ГЛАСОВЕ НА ЦИГАНИ И Е НА 20РО МЯСТО ВЕЧЕ Е ГОТОВ С КАБИНЕТ? 2. КАК ЧОВЕК, КОЙТО ПРЕЗ ЖИВОТА СИ ПОСЛЕДНИТЕ 13 ГОДИНИ НИКОГА НЕ СЕ КАЧВАЛ ДА УПРАВЛЯВА КОЛА САМ, А СЕ ВОЗИ В ДЪРЖАВНИ МЕРЦЕДЕСИ ИСКА ДА УПРАВЛЯВА ЦЯЛА ДЪРЖАВА? АКО НЯКОЙ ИМА ОТГОВОР - НЕКА МОЛЯ ДА ОБЯСНИ!!!!!!!
БЕЗПАРТИЕН

2013.05.21 | 00:18

164
Какво се оплаква милиционера Тиквата и неговия придворен (п.ъднята). Те започнаха да се държат отчаяно и истерично. Какво очаква всички да се държат като неговата послушна орда от милиционери, които с перверзно удоволствие му лижат задника. Ми нали той се е.аваше с всички останали "партии" (и бъзикаше Станишев) преди 4 години. Ами и аз да съм и аз ще го скъсам от номера.

2013.05.21 | 00:18

163
Държавица,която вони на комунизъм вечем 24 год.отвратително е да се живее в такава страна.И ютията да включиш,виждаш някоя гнусна комуноидна муцуна,най-вече на Вазелинчо.

2013.05.21 | 00:18

162
забележителна е ненадминатата ти наглост нещасник

2013.05.17 | 20:49

137
Забележителна е амнезията на целокупния Български Народ! Главата ми не го побира, с кой акъл пак ви вкараха в парламента! Срам и резил!

2013.05.20 | 23:22

161
И аз това се чудя,как този народ иска още да ги управляват гнусните крадливи комунисти
шивач

2013.05.20 | 20:01

160
Песоглавеца да идва да му зашия една яка ламарина отзад на гащите, че работата става сериозна.

2013.05.20 | 20:01

159
da smajem sasela. bog da pazi bulgaria...............
...

2013.05.17 | 23:51

158
Изключително отвратителни политици, гнусна предизборна кампания, печатане на фалшиви бюлетини, купуване на гласове, на всичкото отгоре, и един безкрайно глупав народ. Това е България.. Страната на Глупците. Глупците, чиито пари десетки години всяко правителство обираше, глупците, чиято държава се разпродаде. Но глупците, продължават за дават гласовете си, за тези, които са ги обирали. Защото, дори и още 350000 бюлетини да са излезли без да ги заловят, пак е имало много хора, които са гласували за ТЕЗИ ИЗРОДИ, КОИТО ПРЕЗ ПОСЛЕДНИТЕ 4 ГОДИНИ, Е.Б.А.Х.А. М.А.М.А.Т.А. НА БЪЛГАРИЯ. Също така, е имало и много глупци, гласували за другите Изроди, които преди това правеха същото. За турците няма да споменавам, защото те, не са от Страната на Глупците, те са от Турция. Продължавайте да спорите, и да си защитавате Изродите, но трябва да ви е ясно, че, НЕ САМО КРАДЛИВИТЕ ПОЛИТИЦИ СА ОТГОВОРНИ, УПАДЪКА НА БЪЛГАРИЯ СЕ ДЪЛЖИ НАЙ-ВЕЧЕ НА ГЛУПАВИЯ Й ОВЧИ НАРОД.
tyuui

2013.05.17 | 23:51

157
beeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
вид

2013.05.17 | 23:50

156
А ти сигурно си паднал от Марс и не си от този народ, а? И не си гласувал никога? И ако не си гласувал, кой си ти, че да хвърляш обиди по българския народ? И да знаеш, тъпунгер, че и да не си гласувал гласът ти пак е отишъл за някоя партия- такава е системата.
kolombo

2013.05.17 | 23:49

155
Станишев: - Ooo..., , не ми говорете глупости! (от интервюто в " Лице в Лице") - към Цв.Ризова и Д.Цонев

2013.05.17 | 21:45

154
С БСП напред

2013.05.17 | 20:54

144
с БСП напред към пропастта, нали?
милко великов

2013.05.17 | 10:46

72
Към тоалетната.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини