Сидеров: Президентът да свика извънреден съвет

  • 11 май 2013 18:44

  • 2332
  • 12
Сидеров: Президентът да свика извънреден съвет
©

Президентът трябва да свика извънреден съвет тази вечер, заяви  Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа.

Бяхме единствените, които настойчиво твърдяхме, че през 2011 година президентските избори бяха направени с огромна измама. Някои партии бяха ощетени, сред тях и ние, може би най-много, каза Сидеров.

Предлагаме президентът в момента, въпреки че беше избран с измама, тази вечер да свика извънреден съвет. На него да участват главният прокурор, който да докладва ситуацията и установените досега факти; какво се върши до момента, какви разпити текат. Тук има огромен обществен интерес, каза Сидеров. Да присъства председателят на ЦИК; служебният премиер, защото е пряко отговорен за поръчката за отпечатване на бюлетините. Какво значи информацията на Министерски съвет, в която се казва, че взаимоотношенията им са приключили на 8 май? Това е не само бягане от отговорност, а престъпно отношение към въпроса. Поръчителят на печата на бюлетините е задължен да осъществи контрол върху формите, с които се печатат бюлетините. Те трябва да бъдат унищожени след отпечатването, каза Сидеров. Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май трябва да бъде разпитан и евентуално подведен под отговорност - за неизпълнение на служебно задължение, или злоупотреба, каза Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа. На заседанието трябва да бъдат председателите на парламентарно представените партии като засегната страна, каза Сидеров. Председателят на ДАНС трябва да присъства на този съвет, както и служебният министър на вътрешните работи. Всички те имат какво да докладват, каза Сидеров. Не съм чул президентът да е взел отношение по случая. До час може да се свика извънреден съвет, всички сме на линия. Необходими са институционални действия, каза Сидеров.

Последвайте канала на

2332 12

Свързани новини

Коментари 12

Добави коментар

2013.05.13 | 13:03

12
Волен премиер!!

2013.05.12 | 22:50

11
Волен ае си оДим в удНицата
kkk

2013.05.12 | 20:26

10
Правилно тази държава трябва да се научи да взима бързи и адекватни решения в кризисни ситуации

2013.05.12 | 20:26

9
президентчето е безполезен,смещен,вреден,жалък пухльо/мухльо + путьо/

2013.05.12 | 20:25

8
Гласувайте за всеки друг но не за ГЕРБ и БСП!!!Който и да е друг АТАКА ,НФСБ,ДСБ,СДС,ДБГ но не и тези червеи защото БСП са учител на ГЕРБ.Нали не мислите че тези манипулации на изборите не са правени и преди.Топлата вода не е открита по времето на ГЕРБ.
Българин

2013.05.12 | 20:25

7
Г-н Райков,Вие и Президента носите пряката отговорност за всичко онова,което ще се случи оттук нататък в моята Родина!С Вашия безпринципен слугинаж към ГЕРБ и лично към Борисов Вие допуснахте да се случи днешния скандал!Как ще се чувствате Вие- дипломатът в най-великата демокрация -Франция,ако с Вашата пряка подкрепа към ГЕРБ се стигне не дай Боже ,до гражданска война?Срамувам се от вас !
бг

2013.05.12 | 20:25

6
Ма, къде е батко...Бойко , бе !!! Що не ръсне малко мозък сега, а !!! Ама е мишок на мишоците....Еееех, бедни ми , бедни Македонски...Що не умря при Гренадир...
Ан.Василева

2013.05.12 | 20:23

5
Стъписването след тези събития е пълно.На какво са способни комунистите в паниката, че електората му е намалял,защото е измрял и почти сигурно губи не само изборите , но и мнооого пари.Време е да ни пороби някой- ред е на американците след турците и руснаците. Ние сме робски народ, ще се оправим само ако някой ни стъпи на врата.Съжалявам, че съм родена в такава страна и годините не ми позволяват да поема по света. Нека младите да намерят живот извън България, защото тук е кошмар
Българин

2013.05.12 | 20:23

4
Защо Бойко държи Президента в ръцете си,просто е направил гаф като е бил министър. След това трябва да слушкаш за да папкаш. И тук всичко зависи от съпругата на президента,тя е разумен човек мислещ за Българският народ. Дай боже много такива работи.....
СИДЕРОВ ГЛУПАК

2013.05.12 | 20:23

3
ДОЛУ СИДЕРОВ !! ВЪН АТАКА ОТ БЪЛГАРИЯ!! НАЙ-ТУРСКАТА ПАРТИЯ!!

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини