Волен Сидеров: Защо Борисов и Станишев се крият като мишки?

  • 09 май 2013 08:07

  • 3545
  • 21
Волен Сидеров: Защо Борисов и Станишев се крият като мишки?
©

"Предизборната кампания е може би най - слабата до момента. Причината е, че няма никакви идеи, няма реални диспути", каза в ефира на сутрешния блок "Здравей, България" по Нова телевизия Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник, ГЕРБ.

Лидерът на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа попита защо до него не стоят лидерите на другите партии. "Къде са Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22, Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Защо те се крият?, попита Сидеров. Той покани Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на на диспут. Какво може да ми каже г-н Дончев или Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е. "Предизборната кампания бе едно криене, мише криене", добави още Сидеров.

"Има опит да се подмени същинското в кампанията“, смята и Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е от Движение "България на гражданите". Той изрази своето несъгласие с твърденията на Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и това, че хората не са могли да сравнят програмите на партиите. „Програмите са ненужен куп хартия“, добави обаче Прошков. Тези думи ядосаха Сидеров и той попита кандидат – депутат от партията на Меглена КуневаМеглена Кунева Меглена Кунева е български политик, първи европейски комисар от България. Кунева е родена на 22 какво ще прави една партия, ако няма програма. Прошков се обърна тогава към лидера на "Атака" и заяви, че програмата не е всичко и не в нея се състои лидерството на една партия.

Ангел НайденовАнгел Найденов Ангел Найденов е предложен за министър на отбраната.   Найденов е избран за народен от БСП определи кампанията като необичайна. „Причината е, че хората са били недоверчиви. Скандалите около ГЕРБ белязаха предизборната кампания. На колегите от ГЕРБ много им се искат да забравят, че тези избори са предсрочни. Но те са такива заради провала от управлението на ГЕРБ“, каза Найденов.

Иван Иванов от ДСБ заяви също, че изборите са наистина необичайни, Той припомни, че предсрочни избори не е имало от 12 години. „Доходите, безработицата и  сигурността са основните проблеми на хората“, каза още Иванов.
Относно твърдението, че в страната е имало полицейщина по време на управлението на ГЕРБ, Дончев заяви, че работата на МВР никога не е била особен проблем.

Кандидатите за следващия парламент подхванаха темата с подслушванията, скандалите от последните дни и проблемите в сектора „Сигурност“. Според Дончев, подслушванията на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, които са се появили в публичното пространство са извършвани от частни лица. Това твърдение възмути другите участници в диспута и те попитаха как така никой не е намерил това лице три години и половина след появата на скандалния запис относно Мишо Бирата.

 

Последвайте канала на

Десислава Станева
3545 21

Свързани новини

Коментари 21

Добави коментар
Българин

2013.05.13 | 13:54

21
Единствено АТАКА ще изпълни така чаканото възмездие и ще възроди българското! Прочетете ПЛАНА СИДЕРОВ- 200 страници книга,пише си подробно как ще стане това! Спасението е в патриотите и националистите, от които всички останали крадливи партии треперят от страх да не дойдат на власт и ги заливат с помия!
ATAKA

2013.05.13 | 13:53

20
Волен им задава въпрос всички мижитурки в студиото мълчат като гъзове.. АТАКА.!

2013.05.12 | 15:35

13
Волен всяка вечер го гледам по телевизия Алфа- всеки може да напише или да препише "ПЕРФЕКТНА ПРОГРАМА"- но възможно ли е да изпълни сам-както си въобразява Волен. Той често пъти заема позициите на Бойко и се смята за велик и единствен.Бойко Борисов също имаше страхотна програма-но накрая какво изпълни от нея-ВЪЗДУХ.Волен се очаква пак да е с Бойко.

2013.05.13 | 13:53

19
Сидеров е боксьор, манекен, няма грам образование, но премиер ще става. един кмет няма да видим атака какво прави но претенциите поне са големи.

2013.05.13 | 13:52

18
БЪЛГАРИ ! На 12 май ние с вас имаме една задача , да пробием крепоста на мафията.Волен е вашето оръжие,използвайте го ! http://goo.gl/xbmRw

2013.05.13 | 13:51

17
Гледайте ТВ7 за манипулацията на изборите от ГЕРБ с 350 хиляди бюлетини!!!САМО АТАКА!!!
Чипа е виновен,чипа!!!

2013.05.12 | 15:35

14
Добре!Не искаме бойко,волен,станишев,яне,кунева.А кого искаме?Пак ще си забъркаме миш-маш от поне 5-6 партиики,защото и народа,и изборите са ни гламави.Вкарваме в НС партиики с по един файтон хора,който знаят,че утре нямат шанс да влязат отново.Ясно е,че ще грабят поголовно.Те знаят,че за 2-3 г.трябва да натрупа за 5 поколения напред.А ганъо за кой ли път, с пръст в задника.

2013.05.12 | 15:36

16
Какво значение кого/какво искаме. Ясно, е че има само един начин да си го получим и той е за за всяко нещо да излизаме навън на улицата - за всяка неизгодна концесийка, за всеки безумен закон, за всичко! Избори - хаха. БИТ ПАЗАР е това, а не демокрация! Демокрацията е възможна само от мостове и павета (и това не е сигурно, ама е наложително - крадеца като влезе у вас и го сгащиш няма да го молиш да обещае повече да не прави така, а го погваш и яко шутове, нали?).

2013.05.12 | 15:35

15
Много правилно го каза. Повечето развити страни имат по2-3 партии - либерална и демократична, лява и дясна, и тук таме по някоя трета не много ясна примерно. А ние тука? 40-50 партии и всеки се бори за парче от баницата. При това положение кой ще мисли за народа? Малките партийки ще искат да се нагушат докато могат...

2013.05.12 | 15:35

12
Крият се като мишки, защото ги е страх от "народната любов"! Разчитат на купуване на цигански гласове е фалшифициране! АТАКА !!!
ЕДИН ОТ НАРОДА

2013.05.11 | 15:59

5
Тази кампания за избори нарочно беше провалена със тези СРС-та.По добре хората да си отворят хубаво ушите и очите защото не ни чака нищо добро.Вместо борба с ЕРП-тата ние ще гледаме борба кой да изяде баницата а ние сме тези които им я даваме.Следващите редове не са за хора със слаби нерви.Това е сметката ми за тока:Дневна- 45.74лв.;Нощна- 3,78лв, или Общо-49,52лв. всичко останало е като Други елементи: Зелена енергия-7,16лв;Комбинирано производство-2,47лв.;Невъзстановяеми разходи-2,18лв,;Достъп/високо напрежение/-4.02лв.;Пренос /високо напрежение/-5,87лв.;Достъп /ниско напрежение/-5,08лв.;ВНИМАНИЕ!!!;Пренос/ниско напрежение/-22,01лв.;ДДС-19,66лв.;ОБЩА СУМА ЗА ПЛАЩАНЕ :117,97лв. Или какво излезе от цялата работа.Имам изразходено електричество за 49,52лв. а накрая плащам още близо 70.00лв. отгоре.С това да ми се занимават а не с разни СРС-та.Как да им вярваме на тия кръвопийци.Такова е положението с ценообразуването във всички сфери и отрасли и докато има монополи нищо няма да се оправи.Внимавайте много какво ви обещават за изборите и се гответе за улиците.Успех на всички !!!
DO BALAMURNIZITE BQLGRSKI

2013.05.12 | 15:34

11
Абсолютно сте прав.Но българина му дай да политиканства.Никой от тях реално не желае властта на 100%,защото държавата е опоскана.Производство и износ,почти на нулата.И двете основни партии дават подсказки, за безпринципни коалиции.Забравихме тока,парното,водата и монополния грабеж продължава.Ще се усетиме чак през кучешкия студ или пролетта,но ще бъде късно.Защо всички уж говорят за монополите,а нищо конкретно не предлагат.Истината е една;Набутайте ни в парламента,да "приватизираме" каквото остана,да "осребриме" яко концесии за по 25-30 години,скрепени с чудовищни неустоики,после и да си тръгнем-все тая.И господ да дойде,не може да промени нищо.Статуквото(20-на хиляди супер-милионери и милиони мизерници) се бетонира за векове.Но "като не знаеш да ядеш с лъжица,яж с дръжката!"
211

2013.05.11 | 16:00

10
Много важно какво ще каже ластичното човече с неговите пет процента.Ай сиктир.
viktor dimitrov

2013.05.11 | 16:00

8
1dinstveno VOLEN e 4oveka s pozicia i programa ,vsi4ki drugi naistina sa strahlivi mi6ki koito govoriat bla-bla ako niakoi im se varge!

2013.05.11 | 16:00

9
Волене ! Никога Сергей Станишев не се е крил като мишка -/както казваш ти/. Още преди Референдума- Сергей нито за ден не е спрял да атакува вредното управление на ГЕРБ и затова сега има ПРЕДСРОЧНИ ИЗБОРИ.Още миналата година Сергей се отказа от министерския пост.Волене -ти направо се излагаш-какъв диспут ще правиш с Бойко Борисов- ти си ЛУД !!!!!!!

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини