Общинар хвърля пиратки по политици от Коалиция за България

  • 07 май 2013 19:57

  • 2219
  • 3
Общинар хвърля пиратки по политици от Коалиция за България
©

Изборният щаб на Коалиция за България в Смолян внесе жалба в РИК заради случай със замерване с пиратки, съобщиха от коалицията.

В жалбата се посочва, че "хулиганстващи елементи" са направили опит да осуетят предизборна среща на кандидати на КБ в Чепеларе, хвърляйки пиратки. След намесата на полицията са задържани за 24 часа двама мъже, единият от които е служител на Община Чепеларе.

Предизборното стълкновение станало днес в центъра на Чепеларе при предизборна среща на водача на листата на КБ Дора Янкова.

Според изборния щаб, обстрелването с пиратки и бомбички е извършено от група работници и Анастас Анастасов, шеф на общинската служба за временна заетост. Замерянето с бомбички срещу участниците в предизборната среща продължило около 20 минути, се посочва в жалбата.

След пристигането на полицейския екип са задържани за хулиганство Анастас Анастасов /45 г./ и 51-годишен мъж с инициали К.У., който също участвал в замерянето с пиротехнически изделия, уточняват от ОДМВР. Двамата ще бъдат изправени утре пред Районния съд по дело за дребно хулиганство.

В декларация от щаба на КБ се посочва, че Анастасов като длъжностно лице е внушавал на работници по временна заетост да гласуват за ГЕРБ, за да не бъдат уволнени от работа.
 

Последвайте канала на

2219 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2013.05.09 | 22:19

3
Поредната комунистическа изцепка .
3

2013.05.09 | 22:19

2
този човек е назначен от БСП (имам в предвид от предишния кмет, който е от БСП) - така че да си видят първо в кошарата какво имат тогава да набеждават другите.
избирател

2013.05.09 | 09:00

1
ако е вярно , говори зле за морала на този човек

Добави коментар

Водещи новини