Нинова за решението на МС за строежа на частна детска болница: Да не се прави на ощипан г-н Главчев

  • 02 май 2024 11:06

  • 1650
  • 13
Нинова за решението на МС за строежа на частна детска болница: Да не се прави на ощипан г-н Главчев
© Булфото

Това е листата зад мен – млади и опитни, борбени. Изпращаме хора, които ще защитават българския интерес. Искаме да сме равноправни с другите европейски държави. Да се спре тенденцията на България да се гледа като на втора ръка държава членка.

Това каза пред журналисти лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за, след като регистрира в Централата избирателна комисия (ЦИК) листата на Коалиция "БСП за България" с кандидати за изборите за членове на Европейския парламент (ЕП). 

Снимка: БСП

"Преразглеждане на зелената сделка, така че да е в полза на българската енергетика и българските работни места. Българските земеделски производители  да получават същата субсидия като европейските. Да се спре с унижението на България за приемането ни в Шенген и да ни се поставят условия за връщане на бежанци. Ние сме изпълнили всички условия за пълноправно членство. Ще се борим да не се приеме решенията в Европа да се вземат с мнозинство, а не единодушно. Това означава малките държави да бъдат изхвърлени от вземането на решенията. Давам ви само няколко примера за политика, която нашите представители ще отстояват там . С едно изречение: Достойна България в мирна Европа", добави тя.

"Вярваме, че съчетаването на двата избора ще доведе до по-висока избирателна активност, което е добре за всички партии и за България като цяло – да има по-висока представителност. Носим отговорност за БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е и сме абсолютно различни от това, което се случва в последните месеци. Сглобката се сглобява, разглобява. Разправии и спорове – изваждане на корупционни схеми или подозрения за такива. Това не работи добре за активността, ще отблъсне много хора. Включително и вчера с този скандал за детската болница. Всеки ден скандали и затова имаме моралната претенция, че сме алтернативата на всичко това. Тъй като в последните години, а особено и в последните месеци се разграничихме категорично от сглобката и политическия модел на ГЕРБ, който се възстанови в България", заяви Нинова. 

След позицията на Радев: Премиерът Главчев разпореди да бъде отменено решението за създаване на частна детска болница

На въпрос каква е позицията на БСПБСПБългарската социалистическа партия (съкратено БСП) е за скандала с детската болница Нинова заяви: Първо стои въпросът защо са  приели да е частна болницата. Служебният кабинет е реден от Борисов и е нормално да провежда политиката и да възстановява модела на управление на ГЕРБ от последните години. Да не се прави на ощипан г-н Главчев, че тепърва разбира. Това нещо е гласувано в Министерски съвет, подготвено е. Реакцията на ГЕРБ показва, че не са безучастни към това нещо. И ако нямаше публично  реакция сигурно щеше да мине и замине по празниците тихомълком. Така че нашата оценка на служебния кабинет, че това е ГЕРБ,  се потвърждава и от действията на Главчев и МС. Това е модела, срещу който ние толкова години се противопоставяме и ще продължим", категорична бе Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за

Последвайте канала на

Росица Валентинова
1650 13

Свързани новини

Коментари 13

Добави коментар

2024.05.25 | 05:10

13
❤️ Г­­о­­р­е­­щ­и­ ­­­м­о­­м­­и­­­ч­­­е­­т­­­а­ ­­в­­и­ ­­о­­­ч­­­а­­­к­в­­а­т ­-­­­ X­­­1­­­8­­.­­F­U­­­N

2024.05.02 | 13:45

11
Много злобна кучка е тази червена лъжкиня
Емѝ...ГЪЛТАМ СПЕРМАТА НА ЛЮЛЯКА, -МЍРОСЛАВ БЛАЖЕВ

2024.05.02 | 13:51

12
Благодаря ти:)

2024.05.02 | 12:28

8
НАТО - САЩ - ЕС НАЦИТАТА ДЕМИЛИТАРИЗАЦИЯ, ДЕНАЦИФИКАЦИЯ и ДЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ! ВПК на НАТО БааЛГАРИСТАН трябва да бъде СПРЯН ВЕДНАГА до РАЗРЕШАВАНЕ НА КОНФЛИКТИТЕ по целия СВЯТ! ПРОДАЖНИЦИ в НАТО БааЛГАРИСТАН ПРОДАВАТ ОРЪЖИЕ без да спазват МЕЖДУНАРОДНИ ДОГОВОРИ и КОНВЕНЦИИ и УБИВАТ ХОРА и БЪЛГАРИ - СЛАВЯНИ по СВЕТА. ПЪЛНО СПИРАНЕ на ВПК на НАТО БааЛГАРИСТАН, ВЕДНАГА! ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ на НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, СЕГА! ВЕЧНА ДРУЖБА С БРАТСКИЯТ РУСКИ НАРОД! РОССИЯ & НАРОДНА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ, ВИНАГИ ЗАЕДНО! ЖИВОТ, МИР и ЛЮБОВ по РУСКИТЕ и БЪЛГАРСКИТЕ ЗЕМИ! БГ & РУСЬ ЕДИН СЛАВЯНСКИ НАРОД, ЕДИН ЕЗИК, ЕДНА РЕЛИГИЯ, ЕДНИ ЦЕННОСТИ!

2024.05.02 | 13:02

10
Разгонена крава

2024.05.02 | 12:36

9
ТОЧНО ТАКА !!!
Емѝ...МИРОСЛАВ БЛАЖЕВ- АТИЛКАТА

2024.05.02 | 12:10

7
ААААХХХ...... ИБАХА МЕ В ЛОВЕШКИЯ ЗАТВОР....ПРЪЦ...ЛУДА СЪМ....МЯУУУУ....УРУНГЕЛЛ....
Хм...

2024.05.02 | 11:21

3
Ако духам на Зелю, дали ще стана истински нацист ,като Бандера да колиме русхки в Криме?
Nazi SS

2024.05.02 | 11:49

6
Ако духам на Зелю, дали ще стана истински нацист ,като Бандера да колиме рухски в Крим?
007

2024.05.02 | 11:27

4
Целта им е да изпратят агенти на братушката им мужик във ЕС на тези палячо комунисти. Един верочтно.
Емѝ...

2024.05.02 | 11:48

5
И на мен, така ми казаха санитарите с кожените инжекции.
Хм...

2024.05.02 | 11:19

2
Комуняги и "български интереси" , две несъвместими понятия !!!
Хм...

2024.05.02 | 11:18

1
Комуняги и "български интереси" , две несъвместими понятия !!!

Добави коментар

Водещи новини