Костов: В държавата няма върховенство на закона

  • 07 май 2013 08:10

  • 1377
  • 5
Костов: В държавата няма върховенство на закона
©

Подслушванията са оказали много сериозно влияние върху хората. Те се притесняват, че в държавата няма върховенство на закона.

Това каза пред камерите на БТВ Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") -. Същото може да се каже и за случая с лиценза на "Лукойл". Тези проблеми вълнуват хората, защото те обработват земята и купуват дизел. Един евентуален строеж на АЕЦ "Белене" ще доведе до сриване и убийство на страната. България влиза все по-дълбоко в кризата, категоричен беше Костов. С Надежда НейнскиНадежда Нейнски Надежда Нейнски започва политическата си кариера във възстановената в края на 1989 г. се бяхме разбрали, че ще финансираме заедно компанията си и няма нищо вярно в твърденията, че съм искал 1 млн. лева от "Синьо единство". Те напуснаха преговорите и това беше причината да не създадем коалиция. Това са стари неща и не трябва да им се обръща внимание, обясни той.

Думите на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, че съм комунист и работя за нова тройна коалиция са черна кампания. Това се казва от човек, който възстанови най-грозната милиционерщина от преди 10 ноември. Това се казва от човек, който върна страха и несигурността сред хората. Това се казва от човек, който рекетираше бизнеса. Това се казва от човек, който подслушваше министрите си. Това се казва от човек, който национализира здравните ни вноски и ги открадна. Това се казва от човек, който реабилитира Тодор Живков. Нямам никакво намерение да се обяснявам с такъв човек, завърши Костов

Последвайте канала на

Филип Епитропов
1377 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
избирател

2013.06.07 | 22:17

5
Няма по голям политик от Костов.

2013.05.09 | 14:19

4
Напълно съм съгласен с г-н Костов. И факта, който доказва това негово твърдение е , че самият той все още е на свобода и продължава да се гаври с хората с политическите си изказвания. Що за нагъл тип трябва да си след всичките безобразия, които си сътворил да продължаваш да обсебваш народа с никому нужната си персона. Вече дори не е смешно, а направо жалко.
potrebitel

2013.05.09 | 14:19

3
Може да го изкарвате нагъл,но е добър политик и си изкара мандата,цените не като днешните.Защо всички партии искат да са първи и управляват,щом са разцепени,раскъсани,с напуснали и образувани нови партии.Нека са около 10 партии и да се борят.Така разкъсват нацията и страната в страсти и противоречия.
стамбе

2013.05.09 | 14:19

2
Костов: В държавата няма върховенство на закона!!!!!!!!Прав е !Ако имаше, отдавна трябваше да е в затвора!

2013.05.09 | 14:19

1
Копанарският циганин върти интриге и плюе яко преди да напусне политиката и злезе в затвора

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини