Димитър Лазаров: Борисов застана зад Цветанов, идвайки в залата

  • 26 юли 2011 08:57

  • 879
  • 2
Димитър Лазаров: Борисов застана зад Цветанов, идвайки в залата
© Интернет

Вчера чухме едни популистки обвинения, защото оценката за политиката в областта „Вътрешна сигурност и ред“ беше направена от обществото – беше гласувано доверие на ГЕРБ.

На всички граждани на България е ясно, че няма отвличания, че няма поръчкови убийства, допълни Димитър Лазаров.

Естествено, че парламентарната група на ГЕРБ подкрепя политиката в сектор „Вътрешна сигурност и ред“ и категорично застава зад нея, убеден е депутатът от ГЕРБ.

Според него всичко изговорено вчера на дебатите са били лични нападки към вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Премиерът даде категоричен знак, идвайки в залата, че стои зад политиката в сектор „Сигурност“ и зад вицепремиерът Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

879 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
българка

2011.07.26 | 19:08

2
Аз мисля ,че много подценявате Борисов.Той не случайно винаги е бил зад гърба на Цветанов. Вчера Цветанов блестящо защити Герб и трябва да ви кажа че спечели още привърженици а тройната опозиция-ламята за България си вкара жесток автогол. Това е мнението ми ,защото гледах и слушах вчера целият вот на недоверие.

2011.07.26 | 18:07

1
По-правилно е" "Борисов НЕ застана зад Цветанов, НЕидвайке в залата".

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини