Дончев: Нередно е да се подслушва премиер

  • 27 април 2013 10:08

  • 2872
  • 18
Дончев: Нередно е да се подслушва премиер
©

Има нещо дълбоко нередно в XXI век, в държава членка на Европейския съюз министър-председател, дори да е бивш, да бъде подслушван в дома си. Това е сценарий от най-мрачните години на комунизма, заяви ексминистърът по управлението на европейските фондове Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник в предаването „Факторът Кошлуков” по TV7.

Той уточни, че разчита прокуратурата да разплете случая докрай, за да се разбере дали записът е автентичен и кой е отговорен за него.

За Дончев използването на специални разузнавателни средства има място единствено при разследването на престъпността при строгото спазване на закона. Възможно е те да бъдат приложени и към министър, ако има данни, че е извършил нещо нередно, смята Дончев. Той намира, че "поредната сензация" с подслушването от последните дни ще окаже "някакъв ефект" върху предизборната надпревара за 12 май, макар че "в момента не съществува нито доказателство, нито обвинение срещу Цветан Цветанов".

Като водач на листата на ГЕРБ в Габрово Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник е убеден, че със скандала за подслушването се прави подмяна на основните въпроси, които вълнуват българското общество. В последните няколко дни само една възрастна дама му е задала такъв въпрос. Дончев вярва, че в предизборна кампания трябва да има политически дебат и борба между идеи, решения и програми. Той все пак призна, че не само българското общество често има нужда от сензации. "Имам органична непоносимост към задкулисните сценарии", каза Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник.

В предизборните си срещи с хората представителят на ГЕРБ изразява своята увереност, че не лявата политика на преразпределение, а само икономиката може да даде доходи и заетост. Според него в един кабинет министрите и техните заместници трябва да бъдат не "политикани", а експерти. Проблемът при програмното правителство е, че персоналната отговорност на неговите членове не е достатъчна, а трябва да се ангажира и политическа отговорност, заключи Дончев.

Последвайте канала на

2872 18

Свързани новини

Коментари 18

Добави коментар
иво

2013.04.29 | 13:03

18
а не е ли по важно за какво и как си говорят

2013.04.29 | 13:03

17
Важното, че българите е света разбраха какви хора ни управляваха и се натискат отново. ГЕРБ са срам и позор за България
матриал/по ББ/

2013.04.29 | 13:02

16
Господи, защо ни управляват простаци?
UHER

2013.04.29 | 13:00

15
Само като му видите физиономията на Дончев-типична бандитска мутра, излъчваща презрение. Към кого е насочено това презрение- към такива като мене дето му плащат заплатата на на този ка*ал и останалите като него. Съдират кожата на дребния частен предприемач, и на обикновения гражданин за да си напълнят хазната и партийните каси и се държат по медиите не като държавници а като чобани. Изказванията на Бойко са като на див шоп- можеме, правиме, президентът не прави разлика м/у Чехия и Чехословакия, показва снимки от САЩ на новогодишното си обръщение, този Дончев поне да се беше пообръснал преди да отиде на работа. Колкото до СРС-тата- всеки с андроидски смартфон може да си изтегли от Андроид маркета напълно безплатно приложение "войс рикордър", което записва разговорите ви автоматично и после като решите можете да пуснете в интернет заплахите на банките или съдия изпълнителите, някой от които са доста вулгарни и нецензурни. Китайско устройство за подслушване на мобилни телефони струва не повече от 50лв, продава се свободно в повечето страни по света. Ако питате мене на всички политици и депутати трябва да им се записват разговорите, да им се сложат камери дори в тоалетните, защото те са слугите на народа, а не обратно и не трябва и да правят опит да "пикаят накриво".

2013.04.29 | 12:59

14
Тоя капут сплескан къде е тръгнал да обяснява кое е редно ,и кое не !? То си ти личи от 100 километра,че си мръсна гадна мутра бе главо крива !!!

2013.04.28 | 16:16

7
Абе нали уж ГЕРБ ви подслушваха бе комунета жалки! То кво се оказа,че най-подслушван е Б.Б.. Къде са СРС -тата срещу опозицията! Такава жалка сган сте това комунетата,нездрави и нечистоплътни гниди! Повръща ми се от комунета!

2013.04.29 | 11:45

13
Хайде кажи ти, къде са СРС - тата срещу опозицията?! Няма ги! Защо ги няма - защото няма нищо незаконно на тях! Когато се появят тогава ще говорим за тях, ако се появят. Сега да обърнем внимание на това, че има СРС-та, които доказват извършването на престъпление от г-н Борисов, г-н Найденов, г-н Кокинов и както г-н Цветанов заяви, трябва да очакваме още! Защо ли?! Цветанов явно има и способности да предсказва бъдещето, освен всички други - разбира се! Вече само ще Ви се смея на герберите! Явно напълно си заслужавате лидерите и това, което ще Ви се случи, ако - "да не дава Бог", гроб вземе, че спечели... Или на вас, дето пишете тук в подкрепа на гроб, са Ви обещали издигане до по-висок ранг овца? Не разбрахте ли, че повечето хора в България вече се осъзнаха, не искат повече мизерия и няма да позволят отново да ги управляват мутри, че и ограничени, нагли, арогантни и... До тук става ясно, че или от вашата партия гроб са некадърни и са правили всичко друго, но не и да се грижат за държавата и сигурността на гражданите й, или са крайно нагли и безкрупулни.. И в двата случая не заслужават доверие! И последно: Как така до скоро никой от вашата партия нямаше нищо против да го подслушват и били знаели, че ги подслушват, а сега било незаконно. Ми незаконно е, ама това което правят последните 4 години Герб!

2013.04.29 | 11:44

12
поредното комунистическо копеле-САМО ГЕОРГИ ЖЕКОВ ЩЕ ОПРАВИ ДЪРЖАВАТА НИ
4OKO

2013.04.29 | 11:44

11
DON4eV.....tvoja 6effff e sram za cialata nacia ne 4yli kak vi prosty prikaski govori nemam dymi-YJASNO prost 4OVEK.
CRH7

2013.04.29 | 11:44

10
Към овачара Дончев, не е редно да си депутат и в парламента да слушаш музика от таблета си, когато Сидеров Ви говори за ЧЕЗ да се закционират за големите сметки още миналото лято. Не ти се плаща за това иначе полето знаеш където.
Донев

2013.04.29 | 11:44

9
Този Дончев да не знае много,да не лъсне с някое СРС и той за европейските програми,които ги прави майката на детето му,а той ги одобрява .Нагло и срамно е държанието му.Милия,усеща,че ако не спечелят има голяма вероятност да си има проблеми с правосъдието.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини