Цветанов: Знам много неща, но това не означава, че трябва да ги споделям

  • 27 април 2013 09:06

  • 11547
  • 68
Цветанов: Знам много неща, но това не означава, че трябва да ги споделям
©

"Не!", бе категоричният отговор на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа на питане дали той е наредил подслушване на разговора между бившия премиер Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, градския прокурор на София Николай Кокинов и бившия земеделски министър Мирослав Найдено. 

В настоящата предизборна кампания, като започнем хронологията от внасянето на анонимния сигнал от Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, ясно се вижда, че се цели дискредитиране. Бившата държавата сигурност, определени структури от криминалния сектор могат да са сред организаторите, заяви в предаването "На светло с Люба Кулезич" Цветанов. Това, че съм бивш шеф на МВР и знам много, не означава, че трябва да говоря много, каза още той и допълни, че могат да се направят определени предположение за замесените лица.

По думите му, за сигнала, който бе внесен от лидера на БСП, прокуратурата е казала, че две трети от него е достоверна информация. Но от там не казаха коя точно част. "Известен журналист Люба Кулезич, която работи в Нова телевизия, разпространява фалшиви пари" - ето три твърдения, две от които са верни. Това прави ли целия сигнал верен, попита той.

Според него сега тези неща излизат в общественото пространство, защото в момента големият проблем за политическите опоненти на ГЕРБ е, че те нямат политическа платформа и програма. Те знаят, че ПП ГЕРБ ще спечели изборите. Затова основното лице, което трябва да започнат да компрометират, е Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, смята той.

За всички политици, които са били на възлови позиции в страната, е имало компромати и те са държани в някаква зависимост. Нито аз, нито Борисов обаче можем да бъдем държани, категоричен бе той. "Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа не клекна пред никого и никога няма, защото искам, когато се прибера вечер вкъщи, да мога да погледна децата си в очите", каза той.

Когато няма закон, няма права, всеки може да очерни другия, категоричен бе той.

Много е възможно всеки един от тези, които говорят срещу ГЕРБ, да са активизирани, защото са държани в зависимост. Този сценарий и друг път е разиграван, заключи Цветанов.

На въпрос за бившия земеделски министър, той каза, че Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на е бил на рождения му ден на 8 април. Поканих го, защото съпругата му е пуснала молба за развод. В такива момент хората трябва да си помагат, обясни Цветанов.

Той допълни, че има абсолютно доверие на Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна. Когато един директор на дирекция за борба с организираната престъпност бъде атакуван по този начин, както бе шефът на ГДБОП, значи той си е свършил работата. Флоров е достоен и уважаван човек.

Той сподели, че очаква още компромати до края на предизборната кампания.

Цветанов отказа да коментира дали се страхува за живота си.

Последвайте канала на

11547 68

Свързани новини

Коментари 68

Добави коментар

2013.05.09 | 00:56

68
Този нагъл лъжец ЦЦ, те никога не са виновни винаги другите им хвърлят кал. Ами ако не бяхте газили в калта никои нямаше да ви замерга с нея сега плужеци такива. Дреме ми кой е правил записите и после ги е пуснал важното е какво се говори в тези записи . Ако е някой обикновен човек без власт ще му скъсат шортите от обвинения , ама нали сте ГЕРБ САМО ЩЕ ВИ ПОГАЛАТ . Как се не скри от публичното пространство ами само те гледаме с твойте тъпи коментари. Според мен имаш някакви мръсни тайнички които скоро ще те връхлетят отвсякъде.
хех

2013.05.09 | 00:56

67
То той тоя, жив картоф бре... че и на цвят.. От ония старите и омекнали картофи.. Аз не му вярвам, не мога да вярвам на един картоФ.
вили

2013.05.07 | 23:06

66
Ч Е С Т И Т ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ НОСЕЩИ ИМЕ НА ЦВЕТЕ!!!!!Честит да е празника и на г-н:Цветанов!Много здраве и късмет!!Тази година да бъде по добра и розова с аромат на цветя!Нека сме по-добри оптимисти!!!
бг

2013.04.29 | 08:46

15
Честит празник и на теб, Вили. относно темата: "Цветанов: Знам много неща, но това не означава, че трябва да ги споделям" НАПРОТИВ, ако от тях зависи управлението и сигорноста в държавата ТРЯБВА да се споделят !!
kamenar

2013.05.07 | 12:05

65
gerb pone ni6to ne prodade a bsp likvidira dsk i niamame ni6to balgarsko vsi4ko darjavno stana po tiahno vreme prodadeno Kade si slagat o4ite.POD GAZA
ceko simfoniq

2013.04.30 | 10:06

64
ne san fen na nikoi ot partiinite igra4i. pusnaha im edno mikrofonce pod masata na trimata igra4i qvno , ina4e nqma6e kak da se probvat da spe4elat izborite 4ervenite hmeri. prednite trima igra4i osven da kradeha i razprodavaha darjavata drugo ni6to ne praveha, a sega6nite igra4i na4elo s bat boiko pone napraviha edno malko udobstvo kato metroto i nekoi drugo pat4e , pone tova e moito mnenie. ina4e sa edni i sa6ti.
kaloqn

2013.04.29 | 16:46

63
cvetanov ebi si maikata
наглата

2013.04.29 | 16:46

62
Дон Цеци е ясен, бита карта, но ме отврати блюдолизкото държание на Любица.То, бива,бива, ама чак толкоз..?? Че, и заявка за шефско място в БНТ си резервира/при евентуална победа/- долна работа.
Джон Рамбо

2013.04.29 | 16:45

61
Мафиотите Цецо и Борисов накараха хората в България да се чувстват като мен в собствената си Родина след като се върнах от Виетнам- като отритнати боклуци!
До 41, 42 и другите гербери:

2013.04.29 | 16:44

60
Моля, всички герберасти да ми отговорят на следното: Защо до вчера твърдяхте, че няма нищо лошо в това да се подслушват министри - било хубаво да ги подслушват, та да видим дали не правят далавери... а от днес това е най-ужасното нещо на света за вас?! Ето, хванахме министър председател, министър и прокурор да въртят далавери! После разправяйте, че не ви плащат или че мислите сами... ;)))

2013.04.29 | 16:44

59
Крумеее, тъпоглав неграмотнико! То всъщност на ГЕРБ не им трябват грамотни и умни, трябва им точно такава тъпанарска маса привърженици, иначе представяте ли си как биха се почувствали "богоравните" им идоли Боце и Цвъце?!
втф

2013.04.29 | 00:24

13
наричате герберите тъпи, ама това явно важи за вас, защото нямате елементарна култура да уважите съгражданите си. първо БСП няма как да е алтернатива на герб, защото едното прави леви политики, други десни. дали ще е кристалина георгиева, бойко или някоя друг, герб си остава десницата.. тия 1,7млн които глассуват за герб, предпочитат да не гласуват, отколкото да гласуват за бсп. разберете го най-накрая.. така че дори бсп да направи нова тройна коалиция, като вземем и от другите партии, които са против БСП.. говорим за над 2млн българи! мислите че предимно тия млади хора ще пият 1 студена вода? я пак! ще има по-скоро гражданска война, отколкото бсп и дпс да управляват.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини