Партията на Кунева иска имунитета на Бойко Борисов

  • 26 април 2013 19:29

  • 3259
  • 28
Партията на Кунева иска имунитета на Бойко Борисов
©

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г трябва да се откаже от имунитета си на кандидат-депутат заяви на пресконференция днес Йонко Грозев от "Движение България на гражданите". Според него в изнесените днес записи от разговори между бившия премиер, бившия министър на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и Софийския градски прокурор Николай Кокинов има достатъчно доказателства за извършено престъпление.

Самият факт, че има такава среща между бивш премиер, бивш министър на земеделието и градски прокурор, на която те обсъждат как да смачкат разследването за корупция, свързана с европейски средства, е показателен, коментира Грозев. Той посочи, че Борисов не е отрекъл автентичността на разговорите. Пада маската на ГЕРБ, ГЕРБ управляват държавата по мафиотски, без отношения между институции, правомощия и закони, отбеляза Грозев и допълни, че е важно да се възстанови авторитетът на институциите.

Лидерът на партията Меглена Кунева каза, че има нужда от реванш на нормалното и изрази надежда, че предстоящите избори ще дадат такъв реванш. Тя разказа, че са й се обадили много жени, които са били шокирани от нивото на чутото, а и от това, че прокурор казва "шефе" на бивш министър-председател.

Вярвате ли, че човек, който на подобна сбирка обсъжда такива неща, е способен да разбере защо се самозапалваха хора, може да усети глада, попита риторично говорителят на предизборния щаб Прошко ПрошковПрошко Прошков Прошко Прошков е български политик от ДСБ, кмет на столичния район Лозенец от 2007 г. Прошков е. Редно е президентът да свика Консултативния съвет за национална сигурност, но всъщност кого ще повика на него, лидерите на кои партии - Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на, каза Прошков.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
3259 28

Свързани новини

Коментари 28

Добави коментар
Спартак

2014.12.16 | 17:58

28
АЗ ПЪК ИСКАМ ВИЕ ДА НАПУСНИТЕ ПОЛИТИКАТА И ДА СЕ ОТКАЖЕТЕ ОТ ИЗБОРИТЕ другарко ПРЪМОВА !!!
123

2014.12.16 | 15:28

27
Чуйте пълните записи на аудио и тогава коментирайте. Съвсем различно е , отколкото излиза от частичната стенограма, която се върти по форумите. Пулсът на Миро се чува през цялото време , лично го засякох - 75 уд/мин. Накрая влиза в тоалетната и записът прилича на подобна сцена в " Голо оръжие". Изрязани са моментите, когато коментират, че зад всичко е жена му Маргарита, която била близка с Калина Илиева, спестено е името на жената с която живее - Криси, 25г, и заради която вероятно си пати. В стенограмата е спестен и коментарът на Бойко по подслушването- " те може да са ни слушали и нас", " тия са бръмчали напред-назад да си изкарат..." и много други аспекти, от които е видно, че не е гузен и че няма хабер за подслушванията. Нещо повече, спестени са имена, които може би поръчителите не искат да се раздухват. Прави впечатление, че се е бързало със записа и е пуснат, без да се изчисти от нежелани моменти, може би Миро е бил изигран от записващия си помощник, към който в началото казва : "Данчо, трябва да си ги прихванал вече, давай, давай"
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2014.12.16 | 15:27

26
SLEPIQ VODI KYCIQ V SbDA I VZELI GLYXIQ ZA SVIDETEL.........
Избирател

2014.12.16 | 15:27

25
"Имам си една мечта....."М.Л.Кинг с ваше позволение.Мечтата ми е на такива като Курнева да им слагат по едно пластмасово картонче на ухото.Като на бездомните обезпаратизени и скопени кучки.Със цветовете на бившите им и настоящи партии.По цветовете ще ги познаеш Господи!
Красимира

2014.12.16 | 15:27

24
аз пък искам кунева вече да влезе в затвора а не да влиза в парламента.тази жена няма право да иска имунитета на когото и да е било
истина

2014.12.16 | 15:27

23
ха,ха, хапльовците от герб, мъчат да защитят мафията ''герб''+ шефчетата и..!! но няма да стане! мафиотите+помагачите им отиват в затвора и най-вероятно кунева ше ги прати там- така им се пада!! а народа ,ако трябва, с камъни ще ги гоним вече от параламента, даа...!!!!!
merkel

2014.12.16 | 15:27

22
КОГАТО КУНЕВА СИ ОТВОРИ УСТАТА, ТО НАОКОЛО ЗАМИРИСВА НА ГОВНА. ВИЖТЕ И САМО КРИВАТА УСТА И СБРЪЧКАНАТА МУТРА И НИКОГА НЕ ГЛЕДА В ОЧИТЕ ХОРАТА, А ПОГЛЕДЪТ Е ПРАЗЕН И В НЯКАКВА ДРУГА ТОЧКА.
маке

2014.12.16 | 15:27

21
прав си бате, с камъни и тояги ще ги пъдим от властта тия като б.б., цв.цв., яне педито и некои други. расипаха ни живота тея боклуци, да им еб..а мамата мръсна. 4е гласуване за секи друг, дори за кунето, но не за тях

2014.12.16 | 15:27

20
И Курева иска ВОЛЕН ПРЕМИЕР !!!

2014.12.16 | 15:26

19
Е,такъв гъонсуратлък,в женски дрехи не съм видял!Ало,масонката,нали ти беше главен "прее----ащ",т.е преговарящ за ЕС от кликата на испанския супер-лъжлъо,дето ни оправи за 800 дни.Набутахте ни,за да завъртите милиарди.Сега ни шамаросват директно,да не пипаме ЧЕЗ(аз не знам,защо спряхме да говориме за другите две-явно и има тук някаква тънка игра.Примерно-ганъо да я купи, след това?).Нали ти затвори 4блока на АЕЦ-сега заглавичквате стадото ,че имало излишък-има,създаден изкуствено,след като няма индустрия.Ами,чии ще го дъвчим след 6 години,като спреме и останалите(ти и това си подписала,но откъде да знае ганъо).Тогав избора е- или волтаци и перки(ще живеем на 1 крушка и 1 котлон)или микс от волтаци и внос от Румънската АЕЦ-построена от твоята шеф-кърмилница -банка Париба.Все контрата при тези,дето ще те изберат.Селското стопанство няма да мръдне,защото ти подписа минималните квоти за производство и 3 пъти по-ниско субсидиране.След Луканов,ти си най-антибългарският политик.Дори си нанесла много по непоправими щети.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини