БСП: Борисов мафиотски командва съдебната система (видео)

  • 26 април 2013 15:13

  • 11494
  • 81
БСП: Борисов мафиотски командва съдебната система (видео)
©

Няма как човек да не бъде шокиран от изтеклите в медиите файлове с разговор между Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на и Николай Кокинов. Прокуратурата трябва незабавно да направи проверка. Това каза на извънредна пресконференция лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

Ако се окаже, че са автентични, това на практика означава, че макар да не са на власт, Борисов и Цветанов контролират държавата. Вижда се, че привикват прокурори на оперативки. Важно е и че подателят на сигнала е служител на СДОТО. Това означава, че работата с подслушването продължава, добави той.

Вижда се, че се прави опит да бъде прикрито тежко криминално престъпление. Става очевидно, че Борисов нарежда на прокурори какво да правят, как да бъдат решавани дела. За каква независима съдебна власт можем да говорим? Очевидно Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г е началник на Николай Кокинов. За каква справедливост, за какъв нов морал говорим? Това ли е държавата, в която искаме да живеем, за какво изобщо става въпрос? От изнесените файлове става ясно, че това са хора, които се чувстват над закона. Прокуратурата трябва да си свърши работата. Това е нейна национална отговорност в този момент, категоричен е Станишев.

Става въпрос за това в каква държава ще живеем всички ние. Това ли искаме още 4 години? Очаквам прокуратурата да покаже същата последователност и принципност, както при проверката срещу мен. Това е мафия, политическа клика, която е превзела държавата. Използва я за свои нужди и прави каквото си поиска. Къде е президентът на републиката, къде е служебното правителство, къде е Висшият съдебен съвет, който незабавно трябва да предприеме мерки? Става ясно, че Кокинов предоставя на Борисов заключения от разследването на прокуратурата срещу Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на. От това следва въпросът кой всъщност управлява съдебната система. С такива действия не можем да имаме авторитет пред Европейската комисия. Били пречупили гръбнака на организираната престъпност - всъщност като такава действат самите те, така действа мафията. Тук отговорността е на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа е само изпълнител. Вече трябва да мислим как да спасяваме държавата след изборите. За тази цел обаче те трябва да бъдат проведени по честен и демократичен начин, а не да бъдат манипулирани, каквато подготовка има. Ситуацията е изключително тежка и трябват решителни действия за очистване. Тук е ролята на прокуратурата, която трябва да върне усещането за правов ред. В момента има усещането, че една групировка е превзела държавата и прави всичко в свой интерес, с взети на тъмно решения. Става дума за система, която е като рак и убива, разяжда всичко, до което се докосне, каза още лидерът на БСП.

Петър Курумбашев припомни, че изтеклите СРС-та са от април. Той се обърна към служебния премиер Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май с въпрос знае ли, че по време на неговото правителство подслушването продължава. Според Жельо Бойчев тежкото положение в България е следствие от стила на управление на ГЕРБ, изнесен във файловете. Трябва да пречупим страха и да си върнем България, заяви социалистът.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
11494 81

Свързани новини

Коментари 81

Добави коментар

2013.04.28 | 21:44

81
До мислещите в БГ.---момчета и момичета, обръщам се към вас. Не гласувайте за п.рестъпната камарила , за която смисъла на живота са краж.бите и гра.бежите.Доказала го е историята на БГ. Не се оставяйте да бъдете заблудени от "другарите"--другари са им вълците.

2013.04.28 | 21:44

80
Да сложим край на УМНИТЕ И ЧЕСТНИ КОМУНИСТИ

2013.04.27 | 20:14

37
Ако беше жив Алеко да види бесепе щеше да напише "Бай Ганьо социалист"

2013.04.28 | 21:43

79
Докато тази партия съществува винаги ще вървим назад!Дори да излязат и да се извинят за 60 годишния си тормоз над Бг гражданин аз и семейството ми никога няма да им простим!Лошото е , че освен партията им остана и комунистическия манталитет в повечето от хората. ЖАЛКО ЗА ТЕБ,БЪЛГАРИЙО!

2013.04.27 | 20:14

40
Записали са някакъв махенски разговор и наричат ГЕРБ мафиоти. БСП мислят, че всички българи сме идиоти като електората им.

2013.04.28 | 21:43

78
"БСП мислят, че всички българи сме идиоти като електората им." ТАМ Е РАБОТАТА, УВАЖАЕМИ, ЧЕ БСП НЕ МИСЛЯТ! И ТОВА Е ПРОБЛЕМА ИМ. ТЕ НЕ МИСЛЯТ, ТЕ НЕ ВИЖДАТ И НЕ ЧУВАТ И НЕ РАЗБИРАТ БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ И ОБЩЕСТВО, А ОЩЕ ПО-МАЛКО БЪЛГАРСКИЯ НАРОД. И ТОВА Е ПРОБЛЕМ. ТЕ НЕ СА ТЪПИ, НО СА НЕАДЕКВАТНИ И ЗАТОВА ИЗГЛЕЖДАТ ТЪПИ. НО ЗА НАРОДА НЕ МИСЛЯТ!

2013.04.28 | 21:43

77
Интересно защо никой не коментира кой всъщност прави анонимните уж сигнали до Станишев , защо точно до него , защо точно преди изборите , защо е подслушван министър - председателя и от кого и т.н.Явно е ,че това може да е работа - и то целенасочена само на Бившето ДС ина хора близки до БСП. Защо това не излезе преди 1 год. , или преди 6 месеца . извода е само 1 ! Защото е поредната компроматна война на БСП, може и нищо истинско да няма - важното е да се хвърли димка и всичко да се одими! Стаааааааааара тактика на комунистите още от преди 9 септември 1944год.Те само това могат - манипулации , мизерии и черен пиар! А дали народа за пореден път ще се хване на изтъркания червен номер ще видим на 12 май! На мен лично отдавна ми писна от плиткоумни червени номера! А на теб народе? Ще позволиш ли отново стари шпиони със стари димки да ти диктуват живота , докато те крадат и трупат милиони народна пара в червени куфарчета? ???Всеки народ си заслужава управниците - БСП ни лъга на 3 пъти - ще позволим ли да ни излъже още веднаж!?!? Ти решаваш народе!
Krum Usainski

2013.04.28 | 21:42

76
Krum Usainski / платен

2013.04.28 | 21:42

75
бсп подслушва незаконно и съставя компромати.
alfiril

2013.04.28 | 21:42

74
Неможе да се отрече, че този компромат e майсторски и навреме подготвен от Станише и другарите от БСП. За тези неща и "крадеца да вика дръжте крадеца" нямат грешка. завършили са специални университети, зна е се къде/ Това не било подготвено без да има "Троянски Кон". Само че кой е конят май вече се вижда.
БКП

2013.04.27 | 20:14

46
Рано или късно всеки пада на колене пред нас, проумейте го и го запомнете! Избери непобедимата сила! Избери мощната организация! Избери БКП реална мощ! Проумейте го дрипави голтаци! Ние управляваме вече 70 години! И ще управляваме вечно! На бг-турците имената сменихме и пак са на колене пред БКП, няма мърдане! На царя родата му избихме и пак е на колене пред БКП, няма мърдане! Ние сме мощна сила!Всичко е наше и наше ще си остане! БКП велика, непобедима, единствена, яростна мощ!
успех

2013.04.28 | 21:41

73
те и римляните са си мислили, че ще управляват 100 хил.год, но една патка от много мислене.. а вие сте просто болшевики, които се намирате в територия на ЕС, без червената армия, наближава ви края.. а той няма да е славен :) след 50г никой няма да ви помни, никой не помни бълхите и демагозите. на плочата ще ви пиши "живели на гърба на другите, мразени от всички, забравени от всички.
Тренера

2013.04.27 | 20:14

45
Пич, Сталин умря 1953 година. Очевидно още това не ти е известно!?! Горе-долу вчера беше, информирай се , не е забранено, в лагер няма те вкарат, кво се боиш????
БЖЕЖИНСКИ

2013.04.27 | 20:16

72
Е тоя път комунистите се насраха.И на глухите стана ясно кой подслушва в тая държава и то не от вчера и оня ден,а от68 годин.Писна ми от комунизъм ,а на вас????
...сама си избира гьоло...

2013.04.27 | 20:16

67
Народа явно не е "прост" както си мисли станишко.Народа много бързо схвана за какво става дума.В държава за която се твърди че се подслушва поголовно,да не се намери нито едно СРС за БСП говори кой всъщност се занимава с тези неща.Питам се това ли е прехвалената интелигентност на главния компроматчик-Станишев. Жалко за Европа която го направи лидер на ПЕС-явно и тях е подвел. Чака ги голямо разочарование. А унас - всяна свиня сама си избира гьоло - този на БКПБСП е много,много ЛАЙНЯН...

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини