Мартин Димитров към Цветанов: Не вярвам, че искате да се разделите с наследството на БСП

  • 25 юли 2011 19:05

  • 1101
  • 2
Мартин Димитров към Цветанов: Не вярвам, че искате да се разделите с наследството на БСП
© Булфото

Така се обърна към вътрешния министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа по време на дебатите по вота на недоверие лидерът на СДС и съпредседател на Синята коалиция Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на.

Говорехте, че Петко Сертов е лош управник, а сега го слагате за шеф на структура от сферата на сигурността като БОРКОР. По тази причина не мога да ви повярвам, че искате да се разделите с наследството на БСП. Вие ги критикувате, но слагате техни хора на високи постове във важни за националната сигурност структури и не знам как от Европейската народна партия не ви задават въпроси за тези ви действия, допълни той.

Цветанов посочи в отговор, че Мартин ДимитровМартин Димитров Мартин Димитров е български политик, председател на СДС от декември 2008 г., съпредседател на ПГ на е въвлечен в нещо, което не забелязва. Вътрешният министър каза, че синият лидер е удобният инструмент за прокарване на политиката на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - в Синята коалиция.

Стилът на Иван КостовИван Костов През 1967 година завършва средно образование в 18-о СПУ "Кирил и Методий" (СОУ "Уилям Гладстон") - е да разделя и да владее, което се опита да направи и с този кабинет. При различни срещи с хора от нашето правителство, той говореше различни неща, като се опитваше да ни разедини, уточни Цветанов.

Доколкото си спомням, Кирил Йорданов по предложение на Филип Димитров беше областен управител навремето, каза вицепремиерът.

Понеже искате да оправдаете краха, който ви предстои на предстоящите избори, мога да ви дам съвет да подкрепите кандидатите на ГЕРБ, за което ще ви бъда благодарен, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1101 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Дабе

2014.12.13 | 19:18

2
Цитат от 21.07.2009, 14:40 - news.bg "Нашата претенция беше да имаме представители поне на експертни нива, за да знаем какво се случва и да има контрол над ситуацията. Това каза пред журналисти председателят на СДС и съпредседател на Синята коалиция Мартин Димитров. Той отрече Синята коалиция да е настоявала за конкретни министерства."
ехо

2014.12.13 | 19:18

1
Ехо, Мартинчо "Костов", не ти ли стига, че предаде синята идея на тъмно-синия Костов. Мислиш ли, че този път хората ще ти позволят да вкараш отново Костов/този, който преватизира България и я ограби тотално/ в парламента? Дълбоко се съмнявам. На есен ще вървите там, откъдето сте се изровили.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини