Станишев: Управляващите се правят на паднали от небето

  • 25 юли 2011 18:49

  • 1017
  • 3
Станишев: Управляващите се правят на паднали от небето
©

Това заяви в парламента по време дебатите по вота на недоверие лидерът на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на.

В тази зала няма невинни за резултатите от прехода, иначе българските граждани щяха да бъдат доволни от резултатите от него. Управляващите обаче се правят на паднали от небето. Кой управляваше МВР 2001-2005 година и какво се постигна през това време в сферата на вътрешната сигурност, попита реторично Станишев, визирайки министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който по това време беше главен секретар на вътрешното министерство.

Две години слушахме за полицейски операции с имена от цялата флора и фауна, резултатите от тях обаче се оказаха слабички, заяви той.

Ключови партньори като Германия ни казват, че няма задоволителни резултати в борбата с организираната престъпност и корупцията, затова се отлага членството ни в Шенген, каза още лидерът на БСП.

Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа каза в отговор, че партията на Станишев е част от генерирането на престъпността в предходните години. Вътрешният министър защити Борисов, като каза, че кадровата политика се води от министъра на вътрешната работа и главният секретар няма законодателна инициатива.

Вие оставихте една система, която беше разграден двор. Единственото, което наследих от бившия министър на вътрешните работи Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно, бяха 18 пепелника в кабинета, които аз махнах, защото не съм пушач, каза още Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1017 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар

2011.07.26 | 23:18

3
Аз гледах целият вот на недоверие и ще кажа че вие цялата опозиция гледахте като паднали от небето,защото Цветанов ви затвори по най-добрият начин лъжливите усти на вас всички алчни от статуквото.
баба Гина

2011.07.26 | 23:18

2
Много бяха смешни вчера искащите вотът на недоверие! Цветанов просто ги срина с аргоменти . И се оказа ,че тази опозиция ,която си иска властта обратно,защото и липсва твърде много стана смешна!!! Крадците вкупом викаха "Дръжте крадеца" Още не сме забравили колко крадяхте и въпреки излишъците не построихте нищо ,а всичко влизаше във вашите джобове. Имаше и някои които позабравиха щетите в България нанесени от сегашната опозиция но Цветанов изнесе такава лекция по морал,че на всички ни напомни за 20 годишната грабителска политика на синъо-червената мъгла.

2011.07.26 | 11:47

1
Бабо Гино!По-добре си преди с хурката, от колкото по форумите. Ти си писала и двата коментара - то си личи по стила и правописа./ Пише се аргУменти, а не аргОменти/. Дано поне са ти дали 2 лв.за киселото мляко от щаба на Цветанов.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини