Росен Плевнелиев за Цветановгейт: Притеснен съм, на ход е прокуратурата

  • 25 април 2013 11:36

  • 4260
  • 5
Росен Плевнелиев за Цветановгейт: Притеснен съм, на ход е прокуратурата
©

Не може да очаквате от президента да дава съвет на партиен лидер дали да се оттеглят кандидати за депутати. Така президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното коментира призива на бившия министър на земеделието Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа да напусне политическата сцена. Дали е имало подслушване ще каже прокуратурата, каза държавният глава.

Той потвърди, че е имал среща с Мирослав НайденовМирослав Найденов Д-р Мирослав Христофоров Найденов е бивш министър на земеделието и храните в правителството на, както имах с всички министри от ГЕРБ. Видях се с Диана КовачеваДиана Ковачева Диана Ковачева е родена в София през 1975 г. Завършила е право в Софийския университет "Св. Климент, Томислав ДончевТомислав Дончев Томислав Пейков Дончев е български политик от партия ГЕРБ, заместник и Лиляна ПавловаЛиляна Павлова Лиляна Павлова Николова е министър за Българското председателство на Съвета на ЕС 2018. Родена, съобщи Плевнелиев. Целта беше служебното правителство да тръгне добре. Моите срещи с министри са на четири очи и винаги си оставям телефона при секретарката си, обясни държавният глава.

Притеснен съм за спазването на гражданските права на милиони българи, но служебното правителство създаде всички предпоставки прокуратурата да си свърши работата, заяви президентът. Като министър на регионалното развитие в кабинета на ГЕРБ съм говорил по важни за държавата неща свързани с всички проекти за магистрали, каза Плевнелиев. Фактът че ЕС и САЩ следят ситуацията в България е добре, но е важно тук да решаваме собствените си проблеми. Сега на ход е прокуратурата, добави държавният глава. Той призова депутатите от 42-ото НС да променят Закона за СРС.

Последвайте канала на

Novini.bg
4260 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
AC DC

2013.12.08 | 10:51

5
Ясно ми е вече защо г-жа Плевнелиева не се показва с президента. И мен би ме било срам да ме видят заедно с такава жалка п.тка. Президента говори на четири очи с всички и телефонът му е при секретарката? Защо такова отношение към телефоните и откога така? Ами ако ти звънне Буда?
батенце

2013.12.08 | 10:51

4
Росен ПЛЕВЕЛА !
поручик Ржевски

2013.12.08 | 10:51

3
Безпомощен и безполезен,дори вреден.Не става за старшина на рота,а той президент?!Пълно недоразумение.

2013.12.08 | 10:50

2
''Не може да очаквате от президента да дава съвет на партиен лидер дали да се оттеглят кандидати за депутати.'' Ми...... от кой да очакваме съвет тогава.....? От американския президент ли?

2013.12.08 | 10:50

1
Ммммммилата тя.

Добави коментар

Свързани видеа

Свързани галерии

Водещи новини