Бисеров: ГЕРБ генерира престъпност в сектор "Сигурност"

  • 13 юни 2013 10:04

  • 1530
  • 5
Бисеров: ГЕРБ генерира престъпност в сектор "Сигурност"
© Булфото

Стигна се до там, бившият вицепремиер днес да е със снет имунитет и с връчено обвинение. Това обвинение не е заради непредпазливост, текстът от Наказателния кодекс говори за умишлено поведение. Нашият колега не е обвинен за непредпазливост. Виждате - колко са сериозни нещата. Това заяви зам.-председателят на Народното събрание Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент при представяне на промените в Закона за специалните разузнавателни средства.

„Много по-ценна е подкрепата на главния прокурор за промените в закона”, каза Христо БисеровХристо Бисеров Христо Дамянов Бисеров е роден в Хасково. Завършва "Право" в Софийския университет "Св. Климент. По думите му - три парламентарно представени партии изразиха подкрепа за промените в Закона за СРС. Четвъртата парламентарна група не подкрепя, тя генерира престъпност в сектор "Сигурност", каза Бисеров за групата на ГЕРБ. Една от първите стъпки на ГЕРБ беше да ликвидира бюрото за контрол на СРС, което беше създадено по препоръка на ЕС, каза Бисеров.

Той припомни извод на доклад на комисия от предишния парламент, според който събраните данни от СРС не се използват единствено и само за целите на закона.

Последвайте канала на

1530 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Волен = Местан

2013.06.13 | 16:09

5
Занимаваме народа с глупости докато КРАДЕМ от държавата с комисионни за Цанков камък и спортуваме, като РИТАМЕ атентатори... Стига говори глупости Бисеров! ВАЖНИТЕ ПРОБЛЕМИ СА: 1. Здравната реформа; 2. Пенсионната реформа; 3. Социалната реформа; 4. Правосъдната реформа. Това каза и ЕС!!! Хващайте се със задачите, иначе си ходете!!! Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага! Велико Народно Събрание веднага!
АМАН ОТ ТАЛИБАНИ

2013.06.13 | 15:31

4
АМА ТОЗИ НЕ Е БЪЛГАРИН .ИСТИНСКОТО МУ ИМЕ Е ХАСАН ЮСЮФ.
ГНУСЕН ГЪЗОЛИЗЕЦ

2013.06.13 | 15:31

3
За жалост такива нагаждачи, сменящи партиите гъзолизци, ни управляват и дават акъл...
залп

2013.06.13 | 15:31

2
това е най-наглия политик от всичките в този парламент(цирк)
anonim

2013.06.13 | 15:31

1
да разбира се че ще има смяна .тя ще прекрива твоите и на твоите апапи мрьсотиите които сте замисляли. вие и социалистите сте истинските маниполатори.много жалко че се наричаш БЬЛГАРИН но определено имаш про бьлгарски интереси.АФЕРИМ БЕЙ ЕФЕНДИ!

Добави коментар

Водещи новини