Румен Петков към водеща: Не винаги ви личи, че сте младо момиче

  • 20 април 2013 17:35

  • 10654
  • 23
Румен Петков към водеща: Не винаги ви личи, че сте младо момиче
©

Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в и водещата Диана Найденова се опитаха да се скарат, но само началото на рекламния блок предотврати словесната война.

Случката се разигра в предаването "Челюсти" по TV7. Румен ПетковРумен Петков Румен Йорданов Петков е роден на 23 юни 1961 г. в Плевен. Учи в Математическа гимназия "Гео Милев" в коментира провала на ГЕРБ в социалната политика и се обърна към Найденова с въпроса: Попитайте родителите си, кога са взимали хубава пенсия и дали са били доволни през периода 2005-2009 година? Водещата отговори, че тя е младо момиче и нейните родители още не са пенсионери. Кажете нещо гадничко, за да се скараме пак, провокира Найденова. Прощавайте. Вие сте млада, но не винаги ви личи, подхвърли Петков. Двамата разговаряха и за скандала с нелегалните подслушвания. Има една техника по Закона за електронните средства, която позволява на определени служби като ДАНС да изискват без мотивация и име да им се предоставя информация за комуникацията от определен телефон, разкри Петков. От тези данни се вижда с кои притежатели на номера е разговарял даден журналист, политик или бизнесмен. Ако подготвен служител разполага с тях, на практика ще знае всичко за него, категоричен беше той.

Странно е защо на никой не прави впечатление, че датите, които бяха обявени за нерагламентирано и безконтролно ползване на техниката на МВР за подслушване, са 15, 16 и 18 март. Те са от времето на служебното правителство, което влиза в действие на 13 март. Това е много страшно. Прокуратурата трябва да продължи нататък, убеден беше той. Трябва да се потърси сметка на министър-председателя Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май и да е ясно, че носи отговорност и президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното. Действията на сегашния кабинет да бъдат разследвани от независимо гражданско бюро за контрол върху ползването на специалните разузнавателни средства, което бе разтурено още в началото на управлението на ГЕРБ, заяви още Петков.

Последвайте канала на

Филип Епитропов
10654 23

Свързани новини

Коментари 23

Добави коментар

2013.04.23 | 14:25

6
Надявам се знаете че румен петков вкара бойко борисов в политиката,така че не ги разграничаваите особено.И спрете да спекулирате с комунистическата идея защото истински комунисти няма,а и да се появи някой то той бива убит.Ще ви дам пример Исус Христос,какво е проповядвал(свобода,равенство,братство),какво е получил-позорна смърт.Васил Левски(свобода,равенство,братство),и съответно пак позорна смърт.Комунистическата идея не е обвързана с партий,тя е работнияеско движение само че идеята е опорочена умишленно,защото не е угодна на богаташите и робовладелците.
...не бъдете наивни...

2013.05.06 | 19:29

23
...не бъдете наивни..."комунистическата идеология" не е "работническо движение". Животът в комуна е тотално дискредитиран от режима на Пол Пот и Йенг Сари в Камбоджа.Спомнете си колко хора бяха избити там.Да се твърди че комунизма гарантира свобода,равенство ,братство е пълна глупост.Това е по-скоро състояние на духа отколкото някакви материални измерения.Да си свободен означава и да си отговорен към другите,да зачиташ и тяхната свобода.Равенството го няма никъде в абсолютния му смисъл-дори и при животните.Та нали тогава хората ще са еднакви като излезли от машина играчки.Именно разликата в знанията,уменията и имането, движи света. Братсвото е само по рождение.Как да бъда брат с мафиоти,с олигарси или Станишко?-пази боже.Тези хора пълнят главите на хората с тази УТОПИЯ за да преследват своите си черни цели които нямат нищо общо с това което пропагандират....

2013.04.23 | 14:24

5
Bogohulniko 4erveno zombi, ne sravnqvai Spasitelq Isus Hristos sas sataninskite ti 4udovi6ta !
... а бе Плевенлии не са тъпи...

2013.05.06 | 19:29

22
...ходил съм няколко пъти в Плевен - хубав град с хубави хора! Когато за пръв път чух че тоз бабаит пикал в градския фонтан,онемях.Правилно го е казал народа че властта развращава властимащите. Е , тоз бабаит не само го е развратила....а бе плевенлии не са тъпи-как могат да го търпят?...
...към Кр.Николов-водещ простак...

2013.05.06 | 19:29

21
...не се учудвам на бабаити като Петков , но все по- ясно ми става че "водещите коментатори" на тези т.н. форуми , всъщност са "водещи" простаци. Само такива могат да си позволят вулгарни обиди. На такива "водещи" явно мозъка им (до колкото го имат) е абсолютно гладък. Няма как простотията на Станишко да не намери своето подобие в медиите и агресивно да опитва манипулиране на общественото мнение....Народа ни и за това има поговорка-"Всяко зло за добро-"...Дерзайте простаци-вие самите си вредите най-добре...
MANELUL

2013.05.06 | 19:29

20
ТЕЯ ГАДНИ КОМУНИСТИ РУСКИ ДУПЕДАВЦИ ЩЕ НАПРАВЯТ ВСИЧКО ВЪЗМОЖНО ДА РАЗСИПЯТ ДЪРЖАВАТА ПО КОМАНДА ОТ БРАТУШКИТЕ МАФИОТИ ЩОТО БАТЕ БОЙКО ИМ СПРЯ МИЛИАРДИТЕ ОТ ГАЗА,БЕЛЕНЕ, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ДРОГАТА ОТ БРЕНДО.АКО ИМАМЕ И МАЛКО МОЗЪК В КОЕТО СЕ СЪМНЯВАМ ЗА ПО ГОЛЯМАТА ЧАСТ БЪЛГАРИТЕ НИКОГА НЯМА ДА ГИ ДОПУСКАМЕ ОТ ВЛАСТА.А НАЙ ГОЛЯМАТА ГРЕШКА НА БОЙКО Е ЧЕ НЕ УСПЯ ДА ПИПНЕ СЪДИИТЕ НО ТАМ Е НАЙ ИНТЕЛИГЕНТНАТА АГЕНТУРА НА ДС И БСП И ТАМ СА ШЕФОВЕТЕ НА МАФИЯТА
Най-верният коментар

2013.05.06 | 19:28

19
Другари комунисти,социалисти и разбойници. Вие наистина преминахте всички граници,най-вече човешки и държавнически. Извадихте компромат от преди десет години за Станимир Флоров. Ами Другари социалисти,нали по това време министри на вътрешните работи бяха Р.Петков и М.Миков. Защо тогава не извадихте компромата или защо тогава не го уволнихте Флоров? Ама Другари комунисти/разбойници/ вие наистина съсипахте службите ,заради угрозата от нова катастрофална загуба на изборите. Ами след изборите Другари нали все пак трябва да има служби за сигурност. Какво правим тогава ? Демотивирахте състава на службите,а и така наречените секретни сътрудници. А тогава с мухоловки ли ще ловим мафията с бели якички и криминалният контингент. Сигурно тези ваши компромати и приказки за подслушване ще ви донесат някакви мижави гласове от ромите и пенсионерите в демнция, но вие разбихте държавността Другари Комунисти/олигарси/. Говорите за полицейска държава. САЩ полицейска държава ли е? Как така хванаха терористите толкова бързо? С мухоловки ли? Другари комунисти трябва да разберете че СРС-тата са най-силното оръжие за тежката престъпност. А вие по най-просташкия начин и разказахте за способите и техниката на български служби за сигурност. СРАМ И ПОЗОР. Вие Другари комунисти сте за съд. Това което никой на направи за двадесет и три години преход,вие го направихте за две седмици. Вие сте престъпници. Вие всички начело със Станишев трябва да отидете на политическото бунище.
иво

2013.05.06 | 19:28

18
този е една от най-противните алкохолизирани твари в бсп
goze

2013.05.06 | 19:28

17
РУМБАТА ВКНАГИ Е ПКЯН, ВИЖТЕ ГО В ОЧИТЕ
Борнео

2013.05.06 | 19:28

16
Какъв интелектуален шут за Петков.Изглежда като пиян.
комунист=терорист

2013.05.06 | 19:27

15
На 16.04.2013г. се навършиха 88 години от атентата в църквата ``Св.Неделя``извършен от комунистите, ТЕ комунистите/СОЦИАЛИСТИ/ са терористите които продължават и днес да извършват геноцид и терор спрямо българите и България. ВСИЧКИТЕ НЕЩАСТИЯ НА БЪЛГАРИЯ ДОЙДОХА ОТ ТЯХ!!! Те няма да се спрат пред нищо само да са във власта. Тази терористична организация и неините членове трябва да бъде ЗАБРАНЕНА ЗАВИНАГИ!!! Невинните жертви от този терористичен акт са 213 човека а ранените са 500 човека!!!
mox

2013.05.06 | 19:27

14
Прав е. Всички видяха що за стока са ГЕРБ. ГЕРБ са напълно провален проект. Имат воля да изгонят младите и да уморят старите, а Цветанов доказа, че всички в ГЕРБ са или престъпници, или милиционери, или крадливи калинки.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини