Атанас Атанасов: Шефът на ГДБОП е с тоталитарно мислене

18 април 2013 07:38

Атанас Атанасов: Шефът на ГДБОП е с тоталитарно мислене
©
2111 11

Станимир ФлоровСтанимир Флоров   Станимир Флоров е роден  в София. Завършва военния факултет на Националната спортна е човек с тоталитарно мислене. Спомням си как преди време каза, че МВР трябва да върне правомощията си отпреди 1989 г. Това каза по време на предизборен дебат за престъпността в сутрешния блок на Нова телевизия Атанас АтанасовАтанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров от ДСБ.

Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно от БСП бе категоричен, че директорът на ГДБОП трябва да подаде оставка заради започналата проверка на прокуратурата, свързана с него. Явор Нотев от "Атака" не се съгласи с мнението на Димитър Лазаров от ГЕРБ, който видя в проверката предизборни мотиви, и каза, че всяко време е подходящо за изнасяне на коректна информация. Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе от "Движение България на гражданите" също изрази мнение, че Флоров е длъжен да напусне поста. За оставката на шефа на спецслужбата се обяви и Камен Костадинов от ДПС.

По думите на Миков трябва да бъде направен точен отчет на конвенционалната престъпност, както и преструктуриране в МВР. Камен Костадинов каза, че селските кметове трябва да имат повече правомощия за справяне на битовата престъпност. Атанас АтанасовАтанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров заяви, че в програмата на ДСБ е записано, че във всяко кметство трябва да има полицай вместо в МВР да е пълно с чантаджии. Трябва да се промени кадровата разстановка на МВР. Не може хора, завършили Художествената академия, да разследват престъпления, а дознатели да стават хора без юридическо образование, категоричен е Атанасов. Явор Нотев каза, че полицаите по малките населени места трябва да бъдат близо до хората. Той припомни старата идея на "Атака" да бъдат създавани доброволни отряди. За последните 4 г. МВР беше сведено до структура тип Държавна сигурност, превърна се в инструмент за рекет. Бившият вътрешен министър Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа рекетираше бизнеса. Хората обедняха, затова този вид престъпност нараства, каза Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе. По думите на Димитър Лазаров статистиката показва, че престъпленията са намалели.


Предвиждаме референдум за връщането на смъртното наказание, каза Явор Нотев. Атанас АтанасовАтанас Атанасов Атанас Петров Атанасов е роден на 17 май 1959 година в с. Батин, България. О. з. ген. Атанас Петров се възмути от това изказване и заяви, че това не решава въпроса с престъпността. Това е популизъм, каза той и допълни, че този въпрос ни връща във феодализма. Господ дава живот и никой не може да го отнеме, коментира още Атанасов. На въпрос на водещия трябва ли да отпадне доживотния затвор без право на замяна, каквото предложение имаше, Михаил МиковМихаил Миков Михаил Райков Миков е съвременен български политик, депутат и председател на 42-то Народно каза, че това е екстравагантно говорене от страна на вицепрезидента. Да се върне смъртното наказание е абсурдно, смята Миков. Не е нормално да остане това наказание доживотен затвор, без право на замяна. Целта на наказанието е да има превенция, да има превъзпитание, каза Димитър Лазаров. Той добави, че на този етап не е за промяна на това наказание. У нас законът не се прилага еднакво за всички”, смята Атанасов. По думите му има много тежки престъпления, по които има доказателства, а не се започват разследвания. Има нужда от реформи. Прокуратурата работи като част от изпълнителната власт, а тя трябва да е независима, смята той. Според него дългият престой по затворите не води до нищо добро.
Какъвто и закон да приемете, ако той не се прилага справедливо, какво значение има. Няма справедливост, каза от своя страна Нено ДимовНено ДимовНено Димов е министър на околната среда и водите. На 10 януари 2020 година той подаде оставка, която бе. На въпрос какво ни липсва, за да се спре организираната престъпност, Миков каза, че ни липсва представа какви са целите пред България. Трафикът на жени се е увеличил с 20%. Това е шамар за страната ни. Ние сме поставени на едно ниво с нигерийските престъпници. Затова и не се позволява на България да влезе в Шенген, добави той. Едно от решенията е извеждане на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа от политиката. Той не само е злоупотребявал с подслушванията, а и ежедневно пълнеше вестниците с класифицирана информация. Хората са нарушавали правилата, защото им е наредено, убеден е Атанасов. Според Димов от подслушването няма полза и това се е видяло. ГЕРБ е гнездо на калинки. Трябва да ги напръскаме, за да изчезнат, каза той.

Константин Тодоров
2111 11

Свързани новини

Свързани видеа

Коментари 11

Добави коментар

2013.04.23 | 20:26

11
МОЛЯ ПРОЧЕТЕТЕ И ПОСЛЕ РЕШЕТЕ ЗА КОГО ДА ГЛАСУВАТЕ!!!ПЛАНЪТ ЗА УНИЩОЖЕНИЕ :Относно БКП да се учреди партия (БСП) дистанцирана от старите и компрометирани социалистически пасиви със запазен контрол върху финансовият ресурс. Изнасяне на държавният капитал в чужбина чрез предприятията второ направление и връщането му под форма на чуждестранни инвестиции. Да създадем удобна и контролеруема опозиция.Водачите и да са предварително утвърдени от специалните служби а лидерите и да са изцяло зависими от нас чрез политическа лоялност физически зависимости или чрез компромати. Ако такива не са констатирани да се изфабрикуват. Населението да се разделя и противопоставя периодически социално икономически политически и етнически. Да се създадат партии и движения отговарящи на изброените профили. Чрез приватизация да се раздаде индустриалният капитал на безценица на наши фирми. Населението да се провокира за участие чрез тай наречените работещи дружества отнасящи се обаче само за предприятия с неизбежна ликвидация. В стопанската сфера да се раздели на територии по интереси които ще се управляват от тъй наречените бизнесмени наложени от нас. Ако някой от тях се опита да влезе в политиката или в чужда територия да се ликвидира а бизнеса му да се оглави от друг. Да се създадат престъпни групи на райони които да контролират търговски територии с цел монопол на пазара създавайки охранителни звена. Ако тези звена изместят центъра на задачата си или решат да се превърнат в икономически субект да бъдат ликвидирани .Да се създаде алтернативен синод с цел компрометиране на църквата .Да се разреши навлизането на секти. Да се отклони вниманието от основните устои на църквата за да може да се ползва материалната и имотната и база без контролно. Медиите да се ръководят от хора които сътрудничат с нас .Добри специалисти но без склонност към анализ създаващи критични интервюта за актуални проблеми но без да се стига до ликвидиране на причината за тези проблеми. Всички закони укази и разпоредби да се формулират така че да нямат точно и прецизно тълкование .Милицията да се увеличи численият и състав за сметка на армията като се използват хора без необходимите им квалификации. Да се работи с лоша материална база и ниски заплати. В армията военно-промишленият комплекс да бъде ликвидиран поетапно. Всички държавни служители да получават ниски заплати .Това специално се отнася за здравните работници просветата и образованието.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КОЕ ОТ ВСИЧКО ТОВА НЕ СЕ Е СЛУЧЕЛО!!!
Пян Гъ

2013.04.23 | 20:26

10
Сега, това, което казваш, е детайлен преразказ на първите 5-6 мин. на филма "Шменти Капели" на Владо Въргала. Лошото обаче е, че не е художествена измислица, а е вярно. В общи линии нещата са настина такива. Цялото зло винаги е идвало и ще продължава да идва от комунистите, ако не им разцепим партията на 12-ти май. Комунизмът (наред с феминизма, хомосексуализма, сектите и т.н.) е терористична, подривна партия на международния банков картел, който има собствена програма за 100-200 г. напред.
cv

2013.04.19 | 15:01

4
Не може хора завършили художествена академия да водят разследвания но може хора завършили ПЖИ - Тачо стрелочника - Атанасов да става шев служба за сигурност.

2013.04.21 | 08:34

9
Атанасов е бивш прокурор-завършил право.

2013.04.21 | 08:34

8
Днес платените драскачи на БСП , Костов и Атанасов се събудиха в 10 часа и са само 7 - ще има наказания от Позитано и другаря Костов ми се струва
Elena Костова

2013.04.19 | 11:21

2
Не ми стана ясно другарят борисов, цветанов, другарката цачева и т.н. и т.н. били ли са комунисти или не. Може би са били в гората и са се борили с комунизЪма, или само са разпространявали позиви срещу Т.Живков.
abc

2013.04.21 | 08:34

7
Че кво да му е мисленето? И той kато вас отгледан и поставен там от партията майка. Менкате си постовете а ние 23 години чакаме промяна. Един Цветанов пролет не прави.

2013.04.21 | 08:34

6
Атанас Атанасов - с прякор "Гнома" кръстен от колегите си Ченгета - говори за демокрация и тоталитаризъм доносник и подслушвач - номер едно за всички времена в България - Ушеффф преродил се в "Тъмносин Демократ" ДСБ - Баце

2013.04.21 | 08:34

5
Гном мръсен - по тоталитарно ченге от теб трудно ще се намери в цяла България - кажи защо подслушва Филчев ? кажи защо обвини Филчев че е назначил Алексей Петров в ДАНС а се оказа че точно ти си го назначил - и подписи и документи има - нищожество ченгесарско - ти и Шефа ти - другото руско ченге Костов парламента от вън ще го гледате вече -Демократи ли ? Ха Ха Ха - мръсни ТОТАЛИТАРНИ ченгета от 6 то РПУ
mini

2013.04.19 | 11:21

3
Ми така е. И в комбинация с болните амбиции на Цветанов, става диктатура на Вожда Борисов на гърба на българския народ.
Hanza

2013.04.18 | 16:46

1
БСП се отнасят най-честно с хората, защото другите се правят, че нямат нищо общо с тях, а всъщност са техни клонинги с фалшиви идеологии и мотивации

Добави коментар

Водещи новини