Цветанов: Станишев е подсъдим и не трябва да прави политическа агитация

  • 16 април 2013 16:54

  • 10270
  • 83
Цветанов: Станишев е подсъдим и не трябва да прави политическа агитация
©

Много е жалко, че в тази предизборна кампания лидерът на ПЕС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на няма политически аргументи, а поиска да замеси институциите, в това число и прокуратурата, в услуга на неговата предизборна кампания.

Това каза днес в Габрово пред журналисти заместник -председателят на ГЕРБ Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа. Според Цветанов лидерът на социалистите е искал да внуши на обществото, че той, като министър на вътрешните работи през периода 2009 - 2013 година, е разпореждал незаконно подслушване. По думите на Цветанов от информацията, изнесена от прокуратурата, се виждало, че това не е така и Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на избързвал с неверни и недоказани твърдения. Според Цветанов когато проверката на прокуратурата завърши, ще се види, че нарушения не е имало. Той посочи, че трябва да се изчака, за да завършат експертизите на техническите средства. По думите му организираната престъпност имала най-голям интерес от скандала в държавата и дори си партнирала с политически лидери.

На свой ред Цветанов съобщи, че според него Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на все още бил подсъдим заради изгубени по време на неговото управление секретни документи, свързани с информация за организираната престъпност и не било подходящо подсъдим да прави политическата си агитация по този начин.

Последвайте канала на

БТА
10270 83

Свързани новини

Коментари 83

Добави коментар

2013.10.03 | 16:39

83
На времето БСП-арите дадоха луди пари да докарат царя за да свалят Костов който също им пречеше.Единствената цел на БСП-арите е да идва през няколко години на власт и задължително да са в коалиция за да има с кого да се оправдаят.Предприетите атаки са точно в сектори по които им спряха кранчетата и сега правят всичко възможно да се махнат хората които им пречат да си извършват кражбите без никой да им пречи.Направете си сметка кое друго правителство е било така силно притиснато и следено на всяка крачка и с какви ресурси и хора трябва да разполагат БСП-арите за да знаят всяка стъпка на ГЕРБ и да обръща нещата в тяхна полза.Рано или късно всичко ще излезе на яве но народа нека не се заблуждава никоя партия няма сама да започне да работи за тях докато не бъдат принудени да го направят.

2013.04.17 | 21:10

59
Aло не си спомням при кое правителство Б.Б беще кмет на София ,а после и главен секретар на МВР.Маи излиза че и тои е докаран от БСП,След като БСП е докарала царя ха ха ха
Палачът от Лил

2013.04.18 | 22:59

82
Цецко, чака ни гражданска война наесен! Тогава няма да можеш да се спасиш - и гавазите ти ще си идат по реда!
agabaga

2013.04.18 | 22:58

81
О, Цецо Подлецо, ти титан на мисълта и наглоста!
;)))

2013.04.18 | 22:58

80
Мерси,подобно:)

2013.04.18 | 22:57

78
Хей Сладури "запалили сте" и днес "моторетката" и пердашите яко негативизъм, омраза и "лайна" по ГЕРБ! Браво на вас!Само ако може да попитам как ще коментирате най новото проучване на Галъп На Кънчо Стойчев човекът който най много плюе по ГЕРБ ама точно като вас в по долните коментари, 3 % преднина на ГЕРБ? Направо сте за срам как може? Усилете оборотите на "лайномета" за да ги свалите и тези 3 % преднина. :)) Хайде със здраве и отварям чадъра готов за новата ви порция днес!
;)))

2013.04.18 | 22:58

79
Привет мило гробарче,нещо неспокоен ми изглеждаш,не ме интересуват проучвания вие сте по платени проучвания,доколкото знам вече сте купили изборите,но явно "народната любов" която ви се излива като гледам с кофи върху тиквите явно ви причинява известен дискомфорт, ама па и вие герберите всеки ден се осирате отново и отново,чудно ли ти се вижда че ви плюят хората,ти какво рози и благодарности ли очакваш.Не знам след толкова осиране как въобще дишате в този писоар ГЕРБ.Свиквай,неприятно но факт.

2013.04.18 | 22:57

77
Цецо е запреличал на Пинокийо,всеки ден му расте носа след поредната лъжа
милко великов

2013.04.18 | 22:56

76
другари овчари на 12 май е истината.след като Герб ще получат най много гласове какво ще пишете.Изборите са манипулирани.умните хора са повече от диариите.
ГербеХейтър

2013.04.18 | 22:56

75
Герберастчета, правите грешката на седерунгелите, а заедно с тях на селските магарета, които като оцапат някъде започват да реват, та всички да разберат. Дерзайте! "Изгоних ГЕРБ, спасих България!"
Без Коментар !

2013.04.18 | 22:56

74
"Една вечер Радко Димитров,началник на отдел в СДОТО, се почерпил с приятели, след това обаче сутринта решил да работи „извънредно" и извършил демонтаж на цял блок от системата на специализираната апаратура. Димитров освен това се опитал да заблуди проверяващите за възможностите на проверяваната техника." Без Коментар !
БГ

2013.04.18 | 22:56

73
Абе какви партии ви се привиждат, тъпити милиционери разказаха играта на Българския народ. Особено тоя на снимката, толкова нагъл и безочлив.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини