БСП: Янев лъже, Орешарски е кандидатът ни за премиер

  • 14 април 2013 16:46

  • 1443
  • 6
БСП: Янев лъже, Орешарски е кандидатът ни за премиер
©

По повод изказването на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, че се водят тайни договорки между председателите на БСП и ДПС Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на и Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в с президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното, които целят да издигнат еврокомисаря Кристалина ГеоргиеваКристалина ГеоргиеваКристалина Иванова Георгиева е родена на 13 август 1953 година в София. Средното си образование за премиер, заявяваме, че това е абсолютна лъжа. Това се посочва в съобщение от пресцентъра на БСП.

Ние ясно сме заявили категоричното си решение, че Пламен ОрешарскиПламен Орешарски Доц. д-р ик. Пламен Василев Орешарски е български финансист, преподавател и политик. Роден е на 21 е нашият кандидат за премиер на България, защото той може да гарантира нормалността в държавата, има управленски опит и визия за справяне с тежката ситуация в страната, както и че с ясни политики ще доведе до увеличение на доходите на хората. Очевидно е, че това плаши Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, както и че ще загуби изборите. Затова той използва Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия, да прави неверни внушения и инсинуации, с които да манипулира вота.

Категорично отказваме да слизаме на нивото на примитивизъм на г-н Янев, защото практиката за хвърляне на лъжи и димки нямат нищо общо с реалния политически дебат и трябва да останат в миналото. Политиката не е самоцелно занимание, а сериозна отговорност. Има много по-важни проблеми за решаване, като това да върнем нормалността в държавата, защото се отнася до съдбата на гражданите.

"Призоваваме президентът Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното също да се разграничи категорично от клеветническите твърдения на Яне ЯневЯне Янев Яне Георгиев Янев е роден на 22 април 1971 г. в Сандански.   Завършил е математическа гимназия,, защото в противен случай мълчанието му би означавало, че е част от манипулацията на изборите", се казва още в съобщението на БСП.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1443 6

Свързани новини

Коментари 6

Добави коментар
:(

2013.05.04 | 21:51

6
има достатачно много изкуфели пенсионери така че московеца не го мислете неговата е лесна. следващите 4 години пак ше успеят да си запазят паричките и влиянието

2013.05.04 | 21:45

5
Е нали московеца го лансира. Уж Орешарски приел номинацията. БСП пак лъжат. Използват Орешарски, за да върнат московеца и гоце. Не бих гласувал за БСП
TNR

2013.05.04 | 21:45

4
Що за политик е Яне Янев.Защо бе човек, дето си учил за агроинженер се занимаваш с това,което не ти е работа.Седни си на дъ-то, направи си отроче,отгледай го и тогава решавай да правиш политика.

2013.05.03 | 00:14

3
Тия откачени политици лъжат, като циганки. Тц тц тц
Вологес

2013.05.02 | 14:17

2
Абе и БСП не са стока, ама по-долна и противна безгръбначна гнида от янето няма и няма да има.

2013.05.02 | 14:17

1
И Господ да ви е кандидат за премиер , губите изборите другари.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини