Лют скандал между Волен Сидеров и Сашо Диков

  • 13 април 2013 18:13

  • 22447
  • 144
Лют скандал между Волен Сидеров и Сашо Диков
©

В предаването "Дикoff" Сашо Диков пусна запис със скандал между него и лидера на "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа, разразил се на 28 март, когато Сидеров за пореден път опита да нахлуе на заседание на правителството. Повод за разпрата е отказът на политика да гостува в предаването на Диков.

"Нямам време, имам да решавам много въпроси. Не си центърът на вселената, за да гостувам при теб, само защото ти дадоха предаване в лъскава телевизия. Аз съм се доказал прекалено ясно, други да се доказват. Не ме е страх. Не се държа махленски, ти се държиш махленски. Ти си страхливец, защото знаеш на кого служиш, а се правиш на мъжкар. Докажи, че си журналист и тогава кани политици. Теб те е страх да от служебния кабинет да не те махнат от лъскавата телевизия", каза по време на караницата Сидеров.

"Ти си мишка. С разни педера*чета се правиш на мъж, с мен не можеш. Няма как да хвърлиш кал върху мен. Ти самият си калта, ти самият си ла*нометът. Защо се занимаваш с мен, занимавай се с Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май. Мъж си само с разни пе*алчета, които каниш. Занимаваш се само с поръчки и нагласени въпроси. Ти си слуга на властта. Смешен си, Сашко", завърши тирадата лидерът на "Атака".

Последвайте канала на

Константин Тодоров
22447 144

Свързани новини

Коментари 144

Добави коментар
ВОЙНА НАРОДНА

2013.08.03 | 09:42

144
България! България! България! АТАКА! АТАКА! АТАКА! Волен! Волен! Волен! БЪЛГАРИЯ = АТАКА = ВОЛЕН СИДЕРОВ ВОЛЕН СИДЕРОВ = БЪЛГАРИЯ = АТАКА !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Волен Сидеров е Партията,Партията АТАКА е България и България е Волен Сидеров! Нека всички българи да гласуваме за АТАКА! РОДИНАТА МАЙКА ЗОВЕ: Води се битка за Отечеството и за бъдещето на българския народ! От теб зависи България дали да съществува! Вот за Волен! АТАКА на власт!!!! Аз избрах ВОЛЕН СИДЕРОВ И ПАРТИЯ АТАКА! СЪВЕСТТА МИЕ ЧИСТА!!!!! НАПРАВЕТЕ ГО И ВИЕ!!!!
stoiko

2013.08.03 | 09:42

143
Bravo na 142 naj sardechno.
АТАКИСТ

2013.08.03 | 09:42

142
ВОЛЕН ВОЛЕН ВОЛЕ ЩЕ СМАЖЕМ МУТРАТА НА ВСЕКИ КОЙТО ПЛЮЕ ПО НАШИЯТ ВОДАЧ! САМО ВОЛЕН! ВСИЧКИ КОИТО ПЛЮЯТ ВОЛЕН НЕ СА НИТО БАЛГАРИ НИТО ХОРА ИЗОБЩО А ПЛЮМКИ!!! АТАКА ДАВАЙ ДА ПЕЧЕЛИМ ВЛАСТТА И ДА ТРЕПем НАЦИОНАЛНИТЕ ПРЕДАТЕЛИ І ВСИЧКИ НА БЕСИЛОТО - БОРИСОВЦИ ,СТАНИШЕВЦИ,РАЙКОВЦИ,КОСТОВЦИ ит.н.!!!! АТАКА ПОБЕДА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2013.08.03 | 09:41

137
Добре бе, платени драскачи, навихте ме - ще отида и ще гласувам - даже не знам за кого, само и само атака и ненормалника, който ги представлява, да не влязат в управлението на държавата. Това, че Болен Лидеров е отвратителна карикатура, е най-малкото ми притеснение... Много ме безпокои просташката агресия и нетърпимостта на атакистите към хората с различно от тяхното мислене, и как се надъхват и си вярват, че само те са истински патриоти и милеят за България, и как са готови да колят и бесят тези, които не са с тях... също като комунистите след 09.09.1944г, които са изтрепали целия интелектуален елит на нацията и са затрили и малкото култура, интелигенция и прогрес, която сме си били отгледали преди това. Аз също като вас искам всички хора в България да са богати и да живеят добре, да няма престъпност, децата ни да не бягат в чужбина, където ни имат за втора ръка, да се гордеем, когато казваме, че сме българи... но това НЕ МОЖЕ да стане с празните приказки на Долен Лидеров - така силно сте заслепени, че не щете да видите реалните факти... Не можем да се опълчим и да победим монополите с плюнки и храчки, трябва да овладеем техните оръжия и с тях да ги пречупим. Но мисля, че най-важното в този момент за България - повече от когато и да било - е да сме обединени и сплотени, както е написано на Народното събрание. Но не - атакистите искат смърт за всички гербери, комунисти и прочие, те пък презират атакистите, и т.н. и т.н., ние сами ще се унищожим! Опомнете се - който и да стане президент или премиер, няма вълшебна пръчица, с която да "ни" оправи - НИЕ сме държавата, НИЕ трябва сами да се оправим, трябва да почнем бързо промени и да сме ОБЕДИНЕНИ!!!

2013.08.03 | 09:42

141
Реалните факти са, че национални предатели като теб в една нормална държава ще идат да се хвърлят от някой мост. Как не те е срам да пишеш такива простотии?
НАРОДЪТ

2013.08.03 | 09:41

138
САМО ВОЛЕН И АТАКА.СМЪРТ ЗА МАФИЯТА
donika50

2013.08.02 | 19:14

136
Ние, обикновените хора не можем да се обединим и сплотим.В НС депутатите също не спазват девиза на входа на парламента.Тази сплотеност я имаше при социализма,когато нашите бащи и майки са създавали заводи и ТКЗС.Но днес е друго.Е,за малко,когато излязоха на протест срещу монополите.Някой ни обвинява,че мрънкаме,ами какво да грабваме оръжия.Ще спазваме закона,избори,НС,кабинет.След 4г.пак.Те, управниците решават дали оцеляваме,дали ще ни РАЗРЕШАТ да живеем като бели хора.
Малееее

2013.08.03 | 09:42

139
Ако този ще ни управлява горко ни хора,не се подлъгвайте с неговите обещания,този ще ни докара гражданска и война с други държави,мислете трезво, психично болен боклук,педераст бил Диков ,ами педал на педала вика!

2013.08.03 | 09:42

140
Ужас, колко долни хора има в нашата държава. Като ги пишеш тия работи по-добре ли се чувстваш, пари ли взимаш или просто си перко наумов?
САМО АТАКА

2013.08.02 | 19:13

135
ГЕРБ=ДПС.ГЕРБЕРАСТИ НИЕ ПОМНИМ КАК ТРИ ДЕНА КРИХТЕ КИРО ЦИГАНИНА ОТ НАРОДНИЯ ГНЯВ.НЯМА ДА ЗАБРАВИМ.НЯМА ДА ПРОСТИМ.САМО АТАКА
Георги Христов

2013.08.02 | 14:27

134
Хей момченца-още не мога да разбера какви симпатизанти на Атака сте-----дотук добре,но вие се страхувате да си изпишете първо ИМЕНАТА-а после си въобразявате,че Атака ще направи сама КАБИНЕТ... Програмата на Атака е перфектна и винаги една НАЦИОНАЛНА партия -споделя много ЛЕВИ идеи,но защо не се консолидира с някои леви партии които са извън НС и споделят същите позиции и патриотични идеи и са против САЩ и за Русия. В случая Волен си остава само един добър оратор-който издига красиви лозунги..

2013.08.02 | 14:26

133
копирано мнение от друго място, което ми допада и обяснява неразбирането на някои относно понятието "национализъм": Сега искам да се обърна към турците и турцизираните цигани и да им кажа нещо ВАЖНО! Волен Сидеров, няма да ви кастрира, избие и/или изгони. Единствената му цел е да ви осигури работа, за да спрете да крадете (това към циганите специално), щот ние НЯМА от къде вече да даваме за вас! А към турците: Вие доволни ли сте? Работите, трепете се даже (аз съм брала тютюн и знам как е) - харесва ли ви да ви представлява човек, който не се вясва в парламента ИЗОБЩО?! Всеки път като програмирани гласувате за това ДПС и НИКОЙ от ваще избранници не ходи на работа, на никой от тях не му пука за вас и вашите интереси просто! Мислите, че Сидеров ще ви направи втори възродителен процес? - не сте разбрали! Първия си беше комунистическо дело, отвратително като всяко друго тяхно и ако има друг - пак ще е комунистическо дело. Национализма е идея в подкрепа на нацията, а не на етноса! Единствените възражения, които националистическите партии имат, когато казват, че една партия е "про турска" и трябва да бъде забранена, е не защото тя защитава правата на етническо малцинство от български граждани с турски/цигански произход (което тя НЕ прави, очевидно е), а защото играе за интересите на чужда държава - т.е. Турция.

2013.04.20 | 17:07

77
атака имат ли един кмет въобще

2013.04.28 | 09:46

132
Нямат кметове от Атака - всичките кметове са от ДПС. Така устройва ли те?
дани

2013.04.21 | 21:23

131
тоя е луд но и тия дето гласуват за него също

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини