Татяна Дончева: Служебният кабинет е резервният отбор на ГЕРБ

  • 13 април 2013 17:46

  • 1459
  • 3
Татяна Дончева: Служебният кабинет е резервният отбор на ГЕРБ
©

Плевнелиев е направил служебното правителство, съобразявайки се с определени искания на Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г. Това каза Татяна ДончеваТатяна Дончева Татяна Дончева е завършила средно образование в Националната математическа гимназия и висше в в предаването "Дикoff" по Нова телевизия.

Президентът и служебният премиер Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май няма да рискуват да влязат в конфликт с Борисов. Служебният кабинет на практика е резервна формация на ГЕРБ – по-загладена и лицеприятна, която цели да внуши, че ГЕРБ има и друго лице, добави тя.

Цветлин Йовчев си тръгна, защото отново задълба в интриги. Той е средна ръка човек, свързан с всички скандали и интриги в държавата, откакто бе качен на сравнително висока позиция в средата на 90-те години на 20 век. Йовчев беше сложен за началник на кабинета на държавния глава от Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, за да контролира президента. И аз да съм на мястото на Плевнелиев, ще го махна, заяви Дончева.

По думите й след изборите статуквото ще бъде циментирано, което ще отрезви лицата на протестите.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1459 3

Коментари 3

Добави коментар
ole

2013.04.15 | 16:39

2
Другарко минаха времената където всички до един бяха от комунистическата партия примирете се вече.

2013.04.15 | 16:40

3
Тука не става въпрос за комунистическа партия - а за леви движения и партии- които могат да развиват истинска социална и народна политика - а не отделни групички и измислени партии от чалга-политици и предатели на България- с една дума КАПИТАЛИСТИ на гърба на бедният данъкоплатец.....
VASIL VASILEV LI4EN AS.

2013.04.15 | 12:13

1
DANA,DAI BOJE.....NAINAKRAQ IMA NQKOI KADbREN....

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини