Лютви Местан за обвинението на Енимехмедов: Прокуратурата действа адекватно

  • 04 април 2013 14:34

  • 933
  • 2
Лютви Местан за обвинението на Енимехмедов: Прокуратурата действа адекватно
© Булфото

Най-сетне прокуратурата действа адекватно - така лидерът на ДПС Лютви МестанЛютви Местан Лютви Ахмед Местан е роден в село Чорбаджийско. Завършил е българска филология   в коментира действията на Софийската градска прокуратура, която в сряда повдигна обвинение на Октай Енимехмедов в опит за убийство на Ахмед ДоганАхмед Доган Ахмед Демир Доган  е роден на 29 март 1954 година в с. Пчеларово, Добрич, но изкарва голяма част от. Местан обвърза адекватността на обвинението с падането на правителството на ГЕРБ.

„Цяла България видя и цял свят знаеше, че на 19 януари в 12:23 часа се извърши опит за убийство. Подмяната на тази квалификация нямаше никакво основание и аз продължавам да твърдя, че тази подмяна бе поръчана и в този смисъл съм съгласен с тезата, че трябваше да се случи смяната на властта, за да се върнем към реалната квалификация на деянието на Октай Енимехмедов", каза Местан.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
933 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
123

2013.05.20 | 17:58

2
Da go turya na baba ti u futbolnite gasti.Tsyal svyat razbra,che e postanovka,dolen lajets
Кичка

2013.05.20 | 17:58

1
Откъде сте изровили тази снимка на Павел? Та тя е отпреди 8 години вероятно. Този суетник дето заедно с жена си се правят на аристократи отдавна трябваше да се премести в затвора.

Добави коментар

Водещи новини