Бойко Борисов съчувствал на Марин Райков

  • 28 март 2013 18:25

  • 6223
  • 27
Бойко Борисов съчувствал на Марин Райков
© Булфото

Крайно време е да свикнем с бомбите, защото до изборите всеки ден ще има такива. Като всеки български гражданин не мога да не съм смутен дори от хипотезата за незаконно подслушване на политици. В разговор днес главният секретар Калин ГеоргиевКалин Георгиев Калин Георгиев е роден в Пловдив. Завършва руска филология в Пловдивския университет категорично ме увери, че такава практика няма. Това заяви в предаването "Лице в лице" по БТВ служебният премиер Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май по повод твърденията на лидера на БСП Сергей СтанишевСергей Станишев Сергей Дмитриевич Станишев e председател на Националния съвет на БСП, министър-председател на за незаконно подслушване под личното ръководство и указания на  бившия министър на вътрешните работи Цветан Цветанов.

"Институциите вече са сезирани. Бих искал да видя резултата от анализа на прокуратурата. Всяко доказателство за подобна практика ще срещне изключително силен отговор от моя страна", добави той. Премиерът посъветва политическите сили разгръщат своята предизборна кампания с аргументите, които преценяват за най-удачни.

Райков отрече обвиненията, че е обвързан с икономически кръгове и заяви, че служи само на интересите на българския народ. "Нямам лични непоносимости към никого", заяви премиерът. В отговор на обвиненията, че е на поста нелегитимно, той показа документ, показващ, че трудовото му правоотношение е прекратено.

Попитан защо служебното правителство не прави ревизия на управлението на ГЕРБ, Райков каза: "Съблазънта да се направи равносметка на това, което наследяваме, не е малка. Но ако ние започнем да правим оценка на тези, които са били преди нас, едни политически сили ще черпят аргументи срещу други. В предизборна обстановка това не е коректно".

"Бедността е голяма. Моралният облик на едно общество се измерва именно чрез действията му към най-уязвимите групи в него. Днес приехме решение за отделяне на сума от около 40 млн. лв. за тези хора. От тях днес разписахме 20 млн. лв. Други 20 млн. лв ще отделим от тези средства, които до края на 2013 г. няма да могат усвоени за строителството на магистралите "Хемус" и Марица". Магистрала "Тракия" обаче трябва да бъде завършена. Ще положим всички усилия това да стане преди началото на туристическия сезон", посочи министър-председателят.

В отговор на въпрос Райков каза, че не е избрал сам министрите си, а са обсъждани съвместно с президента. "Нямам непосредствен повод да им кажа да внимават с кого сядат на една маса, но в предизборната обстановка е много важно да не даваме какъвто и да е повод за подозрителни взаимоотношения и връзки. Нека съмненията за това останат необосновани", каза Райков.

"За първи път се постигна консенсус в политическия елит - да се удря по служебното правителство. Още на третия ден един от партийните лидери, който е участвал в управлението на страната и си е изкарал мандата, започна да прави оценка на работата ни. Това за мен е проява на лош вкус", добави министър-председателят.

Марин РайковМарин Райков Марин Райков е министър-председател и министър на външните работи на България от 12 март до 29 май е доволен от факта, че доверието в служебния кабинет към момента е голямо и е готов да направи всичко възможно, за да не разочарова хората. Райков уточни, че откакто е премиер, се е чул веднъж с Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, който му оказал подкрепа и изразил съчувствието си. С президента Росен ПлевнелиевРосен Плевнелиев Росен Асенов Плевнелиев е президент на Република България и бивш министър на регионалното се чували много по-често.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
6223 27

Коментари 27

Добави коментар

2013.03.29 | 13:22

27
САМО ГЕРБ И БОЙКО другите са мец да те лъжа
...

2013.03.29 | 12:15

26
Е.Б.А.Х.А М.А.М.А.Т.А НА БЪЛГАРИЯ ТИЯ БОКЛУЦИ. ПЛАНЪТ РАН-ЪТ РАБОТИ С ВСЕ СИЛА. СКОРО ЩЕ БЪДЕМ ЗАЛИЧЕНИ КАТО НАЦИЯ. КАКВОТО И ДА ПИШЕТЕ, КАКВОТО И ДА ПРАВИТЕ, ВСИЧКО Е СВИРЕНО ВЕЧЕ, ИЗРОДИТЕ ЩЕ СИ НАГЛАСЯТ ИЗБОРИТЕ.
ЦЦЦ

2013.03.29 | 12:14

25
Докараха я дотам 4е ве4е трябва да се смени името на България-на името-циганария!

2013.03.29 | 12:14

24
Райков се предствя мгого добре.

2013.03.29 | 10:51

23
Да в очите на слепите и глухите се е представил чудесно.
4OKO

2013.03.29 | 10:50

22
PODLOGA-POMIJAR..................................
XXL

2013.03.29 | 10:49

21
Не разбирам,защо още си чешем езиците с партия,която се изложи с некадърното си управление,като кифладжия на пазар и вече е в историята трайно!!!

2013.03.29 | 10:48

19
Това правителство уж щеше да се занимава с изборите, но то постоянно подписва концесии и продава държавни земи, действа по закриването на останалите блокове на АЕЦ. Принципно тези му зловредни за обществото сделки лесно могат да бъдат развалени, защото това правителство е противоконституционно, заради двойното гражданство на председателя си. Само, че трябва следващото правителство да има волята да се занимава с угодни за народа и България дела. Не като досегашните крадци.
nqkoi si

2013.03.29 | 10:49

20
При наличие на свръх производство на ток , защо са ни 3 и 4 блок на АЕЦ Козлодуй? Или още по зле АЕЦ Белене- поредната грандоманска комунистическа измислица!!!!!!!!!!!
AlexK

2013.03.29 | 09:00

18
М.Райков е Главен Посланник на Р България в Париж,Франция от 2001 до преди няколко месеца-с малко прекъсване,отново на сладък ръководен държавен пост.Случайно съм минавал покрай Българското пососолство там.За радост,не ми се е налагало да влизам вътре .Намира се на пъпа на Париж,на метри от Сена,точно срещу Лувъра.Импозантна сграда-няколко етажа,вътрешна градина,и тн.Знамето на ЕС,България;бюст на Левски на парадния вход и тн.МИСЪЛТА МИ Е : господина трябва да е на 1000000% предварително уверен че ГОЛЯМОТО МАМБО ще продължи с пълна сила и ще се увеличи.Не си правете илюзии.
Георги Антиплевнелиев

2013.03.29 | 08:36

12
Никога повече пред избирателната урна! Никога повече пред църковен свещник! Никога!
aleks

2013.03.29 | 08:37

17
Като опьнеш петалата кьде ще отидеш,пред цьрковния свещник,много си наивен бе човече

2013.03.29 | 08:37

16
Ще му съчуства ами като знае какво му е уставил.

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини