Волен Сидеров: Гражданите да бъдат нащрек на изборите

  • 26 март 2013 20:20

  • 1528
  • 19
Волен Сидеров: Гражданите да бъдат нащрек на изборите
© Булфото

Според лидера на партията "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа трябва да има засилен граждански контрол при произвеждането на парламентарните избори, за да не се допусне фалшифициране на резултати и "купуване на гласове". Той каза това пред журналисти тази вечер в Хасково.

Сидеров посочи, че разчита на контрола на гражданските организации, предаде БТА. По думите му самите граждани трябва да бъдат "нащрек", да сигнализират, да търсят МВР и прокуратурата, ако забележат опити за фалшифициране и "купуване на гласове". Той призова хората да стават застъпници и наблюдатели, защото, според него, това е начинът да се оказва контрол върху произвеждането на изборите.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа смята, че "Атака" ще има депутат от Хасковския район в следващото Народно събрание. По думите му последните проучвания показвали, че доверието към партията расте - и в Хасково, и в страната.

"Мисля, че нашето присъствие в Народното събрание този път ще бъде доста по-внушително и се надявам да имаме и определяща роля като формация, която да не позволи безпринципни коалиции, сговор, който отново да продължи колониалното робство. Ние трябва да бъдем този фактор, който да показва пътя и да разваля плана на тия, които искат да направят нов сговор. Ако трябва - да се правят пак избори. Ако трябва - още веднъж и още веднъж - докато се прочисти политическото пространство", заяви лидерът на "Атака".

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа пристигна в Хасково за среща с членове и със симпатизанти на партията. Той отбеляза, че 26 март е Денят на Тракия - денят, в който преди 100 години е паднала непревземаемата Одринската крепост под напора на победоносните, героични български войски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1528 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар
niki

2013.03.28 | 02:40

5
samo ataka, gerb sa mafia

2013.03.28 | 02:40

6
Ники, и аз съм за Атака, но пиши на бългаски ( на кирилица) .Моля ти се. Препоръчвам на всички българи да го правят.
dolno kopele

2013.03.28 | 02:40

7
da ti sera , na gyon surata ti meker e dolno takovo

2013.03.28 | 02:40

8
Ще дойде ден за избори герб да не си и помислят за фалшифициране на изборите, щото народа пак ще е на улицата, същото се отнася за бсп дпс рзс и вс предали БГ

2013.03.28 | 02:41

11
ДПС купуват най-много гласове по избори. Не съм привърженик на Сидеров, но единствено за Атака не съм чул да купуват гласове.

2013.03.28 | 02:41

9
dolen predatel ¡¡¡¡ az sam s taz koqto e na vlast ¡¡¡mnogo shte mi e kef da se uak......sh i da ti naritame zadnika kato na boko ¡¡¡¡

2013.03.27 | 22:11

3
ne vsichki imame kirilica
donika50

2013.03.27 | 16:16

2
Аз също не знаех,но синът показа и е много лесно.Кликни долу до часовника,излиза EN/англ./На него кликваш и се появават двата езика БГ иEN. Кликваш на БГ и пиши.Обаче накрая за ''въведете двете думи'' пак на EN. Най-лесно напиши на лист КИРИЛИЦАТА С ЛАТИНСКА АЗБУКА,избери с гугъл ''КЛАВИАТУРА ЛАТИНЕЦА'' и да стои до копютъра ти.По лесно е с БГ.Успех.

2013.03.27 | 12:34

1
Може да нямаш клавиатура на кирилица, но ВСЕКИ КОМПЮТЪР може да пише на кирилица, гръцки, арабски, японски, китайски и каквото още се сетиш...Ако не знаеш как, помоли някой да ти покаже.

2013.03.28 | 02:41

10
бегай да духаш на доган бе боклук. прегръща се с червената мафия и дпс. доган му праща пари редовно. фурнаджийска лопата грозна.
българин

2013.03.28 | 02:42

12
ГЕРБ, АТАКА И РЗС, СИНИТЕ , БСП, И ДПС СА ЕДНА И СЪЩА ПАРТИЯ- НА ЛЪЖЦИ, ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ !!ВСИЧКИ СА В КЮПА!!

2013.03.28 | 02:45

16
Има две " партии"- тези които са за колониалното робство и тази която е против.

2013.03.28 | 02:42

13
Клетва на Волен Сидеров и националистите от АТАКА, произнесена на 19 февруари пред паметника на Васил Левски: Ние, българските националисти се заклеваме пред паметта на Апостола на свободата Васил Левски, дал живота си в борбата срещу турците: - Да работим в интерес на народа! - Да браним българския етнос и вяра от чужди ръце! - Да не допуснем разцепването на България! - Да търсим отговорност докрай от националните предатели! - Да работим за една България, управлявана от българи, под български закон, в името на всички българи! Ако наруша тази клетва, нека ме настигне народното проклятие! Заклех се!

2013.03.27 | 22:11

4
Всички, които се стремят към властта, го правят от желанието да владеят положението и да ползват изгодите от това. Това са всички политически партии с консервативно (страх от промяната, страх за собствения си задник) мислене.Нужна е партия като алтернатива на старите идеи.Партия Атака при еднолично управление е много подходяща за радикални промени.Ако не се разрастне егото на управляващия и управлението не се превърне в диктатура, ползата за страната ще е значителна.Парламетаризма, поради силно изразения проблем "орел, рак и щука", не допуска радикални промени.Нужно е Атака да вземе власта, да има еднолично управление.Въвеждането на обществено вето върху всеки новоприет закон предложено от Атака, въвеждането на референдуми по всички важни въпроси, засягащи живота на над 10% от нацията, сегашната работа на телевизия Алфа където народа има обратна връзка със студиото ни дава право да вярваме, че диктатура няма да има."Първото, което АТАКА ще направи, е да изработи изцяло нов Закон за прякото участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление. Сегашният закон е несъстоятелен, защото не дава възможност за истински допитвания до народа и обществото няма контрол над властта.Всеки един закон трябва да бъде поставян за обществено обсъждане и да влиза в сила, ако до 2 месеца след обнародването му в Държавен вестник няма граждански обструкции"- казва Сидеров.Нека да дадем възможност на Атака да поеме управлението

2013.03.28 | 02:43

14
Само факта ,че вкара в Атака отявлен мафиот ,като Слави Бинев е достатъчен никога повече да не гласувам за него! А и като му знам и другите дупутати кви са - при него са по-верни от тия на Доган и БСП взети заедно. А и стана ясно ,че при него всичко се купува и продава , не че при другите не е така! Но да си мислим ,че е някакво изключение е смешно. А да не забравяме ,че един политик не може да си позволи неговия махлески език и просташко псуване- въобще не става за нищо героиризиращото се малко фюрерче! Жалкото е ,че и другите не стават и пак вотът ще е негативен, което вече 23 год. е така

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини