Волен Сидеров: Гражданите да бъдат нащрек на изборите

  • 26 март 2013 20:20

  • 1528
  • 19
Волен Сидеров: Гражданите да бъдат нащрек на изборите
© Булфото

Според лидера на партията "Атака" Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа трябва да има засилен граждански контрол при произвеждането на парламентарните избори, за да не се допусне фалшифициране на резултати и "купуване на гласове". Той каза това пред журналисти тази вечер в Хасково.

Сидеров посочи, че разчита на контрола на гражданските организации, предаде БТА. По думите му самите граждани трябва да бъдат "нащрек", да сигнализират, да търсят МВР и прокуратурата, ако забележат опити за фалшифициране и "купуване на гласове". Той призова хората да стават застъпници и наблюдатели, защото, според него, това е начинът да се оказва контрол върху произвеждането на изборите.

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа смята, че "Атака" ще има депутат от Хасковския район в следващото Народно събрание. По думите му последните проучвания показвали, че доверието към партията расте - и в Хасково, и в страната.

"Мисля, че нашето присъствие в Народното събрание този път ще бъде доста по-внушително и се надявам да имаме и определяща роля като формация, която да не позволи безпринципни коалиции, сговор, който отново да продължи колониалното робство. Ние трябва да бъдем този фактор, който да показва пътя и да разваля плана на тия, които искат да направят нов сговор. Ако трябва - да се правят пак избори. Ако трябва - още веднъж и още веднъж - докато се прочисти политическото пространство", заяви лидерът на "Атака".

Волен СидеровВолен СидеровВолен Николов Сидеров е български политик и журналист, лидер на крайнодясната националистическа пристигна в Хасково за среща с членове и със симпатизанти на партията. Той отбеляза, че 26 март е Денят на Тракия - денят, в който преди 100 години е паднала непревземаемата Одринската крепост под напора на победоносните, героични български войски.

Последвайте канала на

Константин Тодоров
1528 19

Свързани новини

Коментари 19

Добави коментар

2013.03.28 | 02:44

15
Типичен бай Ганьо с типично ганьовското - всички други са маскари , само аз ставам. А и патоса му ми стои прекалено нагласен и ми идва в повече. Типичен пример за това - дай на малкото прасенце малко власт и му гледай сеира каква свиня ще стане- не ставаш Сидеров

2013.03.28 | 11:16

19
Типичен бай Ганьо е и този който през последните 23 години е лъган или с пълно съзнание  гласува за тези в "който са парите". Преди да плюете Сидеров, моля кажете за кого сте гласували през последните 15 години и се обосновете защо. Също напишете за кого ще гласувате на 12 май и се обосновете защо.
справедлив

2013.03.28 | 11:15

18
Явно наистина политическата мафия се страхува от Волен! Направо трепери бих казал. Всички казионни медии и телевизии не спират да хулят Волен и Атака и това ще се засилва с приближаването на изборите!
Daniela Dokovska

2013.03.28 | 11:13

17
Прав е Сидеров за гражданския контрол.От програма''Човешки ресурси'', проекти''АЗ МОГА,НОВО НАЧАЛО И АЗ МОГА ПОВЕЧЕ'' общо 112млн.лв. до края на годината можели да върнат,ако не усвои държавата.Защо ще ги връщат,кои са отговорни,къде са проектите,кой не ги приема?Как да стане този контрол,яде ли, пие ли се?
българин

2013.03.28 | 02:42

12
ГЕРБ, АТАКА И РЗС, СИНИТЕ , БСП, И ДПС СА ЕДНА И СЪЩА ПАРТИЯ- НА ЛЪЖЦИ, ПРЕДАТЕЛИ И КРАДЦИ !!ВСИЧКИ СА В КЮПА!!

2013.03.28 | 02:45

16
Има две " партии"- тези които са за колониалното робство и тази която е против.

2013.03.28 | 02:43

14
Само факта ,че вкара в Атака отявлен мафиот ,като Слави Бинев е достатъчен никога повече да не гласувам за него! А и като му знам и другите дупутати кви са - при него са по-верни от тия на Доган и БСП взети заедно. А и стана ясно ,че при него всичко се купува и продава , не че при другите не е така! Но да си мислим ,че е някакво изключение е смешно. А да не забравяме ,че един политик не може да си позволи неговия махлески език и просташко псуване- въобще не става за нищо героиризиращото се малко фюрерче! Жалкото е ,че и другите не стават и пак вотът ще е негативен, което вече 23 год. е така

2013.03.28 | 02:42

13
Клетва на Волен Сидеров и националистите от АТАКА, произнесена на 19 февруари пред паметника на Васил Левски: Ние, българските националисти се заклеваме пред паметта на Апостола на свободата Васил Левски, дал живота си в борбата срещу турците: - Да работим в интерес на народа! - Да браним българския етнос и вяра от чужди ръце! - Да не допуснем разцепването на България! - Да търсим отговорност докрай от националните предатели! - Да работим за една България, управлявана от българи, под български закон, в името на всички българи! Ако наруша тази клетва, нека ме настигне народното проклятие! Заклех се!

2013.03.28 | 02:40

8
Ще дойде ден за избори герб да не си и помислят за фалшифициране на изборите, щото народа пак ще е на улицата, същото се отнася за бсп дпс рзс и вс предали БГ

2013.03.28 | 02:41

11
ДПС купуват най-много гласове по избори. Не съм привърженик на Сидеров, но единствено за Атака не съм чул да купуват гласове.

2013.03.28 | 02:41

10
бегай да духаш на доган бе боклук. прегръща се с червената мафия и дпс. доган му праща пари редовно. фурнаджийска лопата грозна.

2013.03.28 | 02:41

9
dolen predatel ¡¡¡¡ az sam s taz koqto e na vlast ¡¡¡mnogo shte mi e kef da se uak......sh i da ti naritame zadnika kato na boko ¡¡¡¡
dolno kopele

2013.03.28 | 02:40

7
da ti sera , na gyon surata ti meker e dolno takovo

Добави коментар

Свързани галерии

Водещи новини